10.03.2022 ŠOLA SAMOHIPNOZE IN HIPNOZE

Novo leto, nove zaobljube? Na žalost koledarsko leto nič ne spremeni, če sami ne naredite nekaj za to. Stare navade in stari strahovi ostajajo, obljube pa se kopičijo.

  • Prenehal bom kaditi.
  • Premagala bom strah.
  • Nebom se več toliko jezil.
  • Zdravo se bom prehranjevala.

In druge zaobljube, ki si jih postavljamo vsako leto in vztrajamo pri njih največ en mesec. S pomočjo samohipnoze lahko tokratne zaobljube resnično izpolnite.

Kdaj?

V četrtek 10.03.2022 in še 2 naslednja četrtka.

Kako poteka delavnica?

Delavnica bo potekala v 3 srečanjih, v treh tednih, preko spleta po 2  šolski uri. 

Na srečanjih se naučite vsega potrebnega za samostojno delo, da samostojno vstopate v samohipnozo in da si znate pripraviti svoj avdio posnetek. 

PREDSTAVITEV DELAVNICE https://bit.ly/3tmWzce

Kolikšna je cena delavnice?

Redna cena delavnice je 210 evrov. DDV je vštet v ceno. Poleg predavanj, vodenih meditacij in indukcij za vstop v hipnozo, je v ceni vsebovano tudi :

  • Vsa gradiva – skripta in delovni zvezek,
  • 3 avdio posnetke za delo doma in
  • Osebno srečanje – individualna obravnava, kjer vam posredujem sugestije za lažje doseganje samohipnoze, za delo doma.

Zgodba ene izmed udeleženk:

Udeleženka delavnice, ki je s pomočjo hipnoze in samohipnoze presegla svoj strah. Takole pravi: “Po poškodbi na smučišču je v meni ostal močno zasidran strah in smučanje je postalo zame prava nočna mora. Če ne bi bilo družbe in partnerja, ki so me vneto vabili s seboj, bi že zdavnaj smuči postavila v kot. Nekako sem vztrajala in pri tem trpela, ni bilo užitka in sproščenosti. Marsikaj sem preizkusila, a na snegu sem trpela in se spraševala – Je meni tega res treba. Po nasvetu znanke sem se odločila preveriti še hipnozo in samohipnozo, poiskala g. Mojco in z njeno pomočjo in s pomočjo hipnoze že po prvem obisku odšla naslednjo soboto na smučišče in glej, glej – smučala sem z užitkom, o strahu pa ne duha ne sluha”.

SEDAJ STE VI NA VRSTI, DA SE ODLOČITE! PRIJAVITE SE V ŠOLO SAMOHIPNOZE IN HIPNOZE.

Vsaka hipnoza je pravzaprav samohipnoza

To stanje doživimo vsakokrat, ko nas pritegne zanimiv film, knjiga ali reklama, takrat, ko »pademo« v dogajanje, ko poslušamo zanimiv govor politika, učitelja ali kakšne druge osebe, pa tudi kadar se razjezimo.
S pomočjo hipnoze komuniciramo z našo podzavestjo ter s sugestijami in afirmacijami menjamo obstoječe zapise v podzavesti z novimi, boljšimi in ustreznejšimi za nas.
tukaj se prijavite v šolo samohipnoze

Še na kratko o meni

Šolo samohipnoze vodim Mojca Gregorčič, licencirana hipnoterapevtka.

Imam dolgoletne izkušnje s prakso hipnoze na različnih področjih. Moje poslanstvo je, da opolnomočim druge za dobro in zdravo življenje. Skozi življenje me spremlja vodilo: »Težave in problemi so izzivi življenja, ki nam prihajajo nasproti, da jih razrešimo in s tem izboljšamo svoje življenje.«

Tukaj sem za vas, da skupaj z vami premagujem težave in izzive življenja.

TUKAJ SE PRIJAVITE V ŠOLO SAMOHIPNOZE IN HIPNOZE