16.02.2022 DELAVNICA OSNOVE ASTROLOGIJE, zaradi velikega zanimanja, letos že drugič

Osnove astrološkega jezika

Si že dolgo želite spoznati ta starodavni in zelo uporabni jezik arhetipov in morda si želite:

 • bolje spoznati sebe
 • lepših in osrečujočih odnosov
 • delate z ljudmi, pa si včasih v težavah, ker jih ne prepoznaš najbolje
 • odličnega treninga za možgane in kljubuješ demenci, ..

Sedaj imate priložnost, saj 16.02.2022 začenjamo z osnovami astrologije. Pa še nekaj je novega, ne glede s katerega konca Slovenije si ali iz tujine, srečujemo se v spletni učilnici, preko Zooma, ko v zavetju lastnega doma odkrivaš in osvajaš nova znanja. Če nimaš vedno časa ravno v tistem času, nič hudega, pogledaš posnetek kasneje.

VSE O TEČAJU OSNOV ASTROLOGIJE IZVESTE TUKAJ

OSNOVNI GRADNIKI IN SINTEZA SINTEZE

 • 10 planetov
 • 12 astrolOških znamenj
 • 12 osnovnih astroloških hiš

in že dobimo prve astrološke opise, prva sporočila.Primer osnovne astrološke sinteze:

 1. Planetkdo ali kaj – Venera –  sinonimi za Venero so ljubezen, umetnost, sestra, mlado dekle, čutnost, etika, morala, vse lepo, slikarstvo, nakit, rože, umetnine, sladkarije, ljubica, torta, harmonija, gostoljubje, bogastvo, šala, obleka, moda, mlajša sestra, lenoba, užitek, odnosi, hedonizem …
 2. Ko dodamo znamenje – na kakšen način deluje planet – dobimo nov, razširjen opis in nam Venera v ovnu opiše lastnosti oseb, ki imajo takšno Venero v rojstni astrološki karti –  so ognjeviti, dinamični v odnosih, hitro in strastno se zaljubijo, imajo težave v stanovitnosti, potrebujejo pestrost, presenečenja, spremembe, tudi prepire.
 3. Ko dodamo še astrološko hišo – kje se izraža delovanje planeta – našo Venero smo postavili v 5. astrološko hišo, hišo ljubezni, otrok, ustvarjalnosti in dobimo še dodaten opis -uživajo v ljubezni, umetnosti in z otroki, saj so tukaj najboljši in jim gre vse z lahkoto. So prijetni, ustvarjalni, igrivi in vedo, kaj hočejo, ker so povezani z notranjim otrokom.
 4. Sledi  sinteza sinteze, ki nam da veliko odgovorov, veliko dejstev, navedeni so le nekateri povzetki:
 • Mlado, dinamično dekle, ki ima številne, kratkotrajne ljubezenske veze.
 • Ognjeno rdeč šopek rož, ki je prava umetnina.
 • Sestra je odlična športnica, a poleg športa jo zanima tudi moderen ples.
 • Rdeča denarnica, ki jo je izdelal znan oblikovalec.
 • Kratkotrajni, a zelo dinamične avanture, …

Konkreten primer astrološke karte osebe, ki se je rodila  v Ljubljani, v času, ko sem pisala ta zapis.

Ognjeni ascendent ali podznak nam da prvo informacijo o psihološkem profilu osebe – veliko dinamike, veliko začetkov in malce manj zaključevanj. Zelo jo bodo zanimala potovanja, izobraževanja, velika količina energije, ki jo je potrebno pravilno usmerjati.

Mars vladar ascendenta v strelcu v 9. hiši – ognjena, a razpršena energija, ki se porablja na številnih področjih delovanja.

Sonce v kozorogu v 10. hiši – močne ambicije skozi celotno življenje, intenzivno prizadevanje za uspeh, a na žalost je potreben čas, da se kaj doseže.

Luna v kozorogu v 10. hiši dodaja močne ambicije in dobro kroti ta ognjeni značaj, dodaja strpnost in vztrajnost, ter odgovornost.

Venera v kozorogu v 10. hiši, dodaja ambicije, a ni prav čustvena, čustva skriva in si jih ne dovoli. Retrogradna Venera dodaja dodatne informacije, da pa le ne bo vse tako lepo v odnosih, to so velikokrat karmični odnosi, v katerih osvajamo nedokončane lekcije.

Merkur planet komunikacije in povezovanj v vodnarju v 11. hiši – prodoren, genialen um, velikokrat prinašalec trendov, dobro se znajdejo v politiki ali v skupinah enako mislečih ljudi.

To so zgolj osnovni opisi, brez da bi upoštevala aspekte – povezave med planeti, ki lahko podkrepijo ali zavržejo navedena dejstva. Toliko, samo ščepec za pokušino, kaj boste znali na koncu tečaja, pa še aspektov nismo upoštevali, ki lahko marsikaj spremenijo. Vam garantiram da boste znali še več, a le če boste obiskovali predavanja in delali domače nalog

prijava na tečaj

KAKO POTEKA TEČAJ?

V spletni učilnici, preko aplikacije Zoom, kjer smo skozi celoten modul povezani in aktivni.

KDAJ? Od 16.02.2022 in nato še 10 zaporednih sred, med 18.00 in 20.15.uro.

KAJ JE VSEBOVANO V CENI? Poleg predavanj imate v ceni tudi učbenik Uporabna astrologija in še dodatna gradiva in izrise astroloških kart.

KAKO VELIKE SO SKUPINE? Dela se v majhnih skupinah, največ do 8 udeležencev.

CENA? Samo 390,00 evrov. Plačate lahko v enkratnem znesku in dobite dodaten bonus – astrološki posvet ali plačate v 2 ali 3 delih, glede na dogovor.

SUPER BONUS? Učbenik  – UPORABNA ASTROLOGIJA, za vse udeležence tečaja.*OSEBNI astrološki posvet, če plačate v enkratnem znesku.

GARANCIJA ZA USPEH? DA. Domače naloge se delajo sproti, da se tekoče osvaja in nadgrajuje znanje, da lahko sledite novim modulom. Vsaka domača naloga je pregledana in komentirana pred novim modulom.

prijava na tečaj