27.01.2022 DELAVNICA – OSVOBODI SE NIKOTINA

Si tudi ti med tistimi, ki želijo za vedno prenehati s kajenjem? Privoščite telesu pomladansko čiščenje. Zadihajte s polnimi pljuči.

Zakaj osvoboditev od nikotina

Čista pljuča so osnova za naše zdravo in vitalno življenje. Skozi pljuča dihamo in vase sprejemamo celotno okolje. V času razširjenih virusov je še kako pomembno naše stanje pljuč. Če pljuča niso čista in zdrava, je v krču naš celotni imunski sistem. Ko vstopi virus v telo, na primer COVID-19, bo šel skozi usta in nos v pljuča. Pljuča so tisiti filter, ki se prvi spopade s takim virusom. Zato je še kako pomembno, da so pljuča vitalna in prožna.

Kdaj bo potekala delavnica

Skupinska delavnica za opuščanje kajenja ob podpori hipnoze bo potekala v sledečih terminih, vsakič preko Zooma ob 18.00 uri in sicer – 27.01.2022, 18.03.2022 in 20.05.2022.1,

V varnem objemu vašega doma, boste presegli svoj izziv in dosegli najpomembnejšo zmago v svojem življenju.

Kako poteka delavnica

 • Delavnica poteka preko aplikacije Zoom
 • Traja 45 minut
 • Poteka v skupini, kjer ni potrebno vaše sodelovanje

V uvodnem delu razložim vse o hipnozi in načinu dela, nato sledi vstop v hipnotično stanje in podajanje sugestij za osvoboditev od vseh vrst nikotina. Tekom hipnoze sledi več kombinacij in ponavljanj sugestij za osvoboditev od nikotina.

Prijava na delavnico

Komu je namenjena delavnica

 • Delavnica je namenjena vsem, ki ste se že poskusili odvaditi od kajenja, pa vam ni uspelo
 • Delavnica je namenjena tudi tistim, ki se prvič odločate za opustitev kajenja
 • Namenjena pa je tudi tistim, ki se še poigravate z idejo nekadilca in ste vedoželjni ter vas zanima hipnoza

Na delavnico ste vabljeni vsi, ki ocenjujete, da potrebujete podporo pri prenehanju kajenja.

Zakaj?

 • Osvoboditev od nikotina
 • Postanete bolj zdravi
 • Postanete bolj samozavestni, saj dosežete svoj cilj
 • Tretma za dušo in telo
 • Sprostitev
 • Prijetno vzdušje in razpoloženje
 • Boljši spanec
 • Jasnejše misli in fokus

Kaj potrebujete

 • 45 minut časa
 • Miren kotiček, kjer vas ne bo nihče motil
 • Željo, da obvladate nikotin
 • Željo po sprostitvi
 • Motivacijo za nove začetke

Cena

Cena za 45 minutno delavnico s hipnozo v skupini je 60,00 EUR,  posamezno pa 90,00 evrov. V ceno je vključena hipnoza za osvoboditev od nikotina + posnetek za opuščanje kajenja. Posnetek je namenjen domači uporabi, da po navdihu poslušate meditacijo za opuščanje kajenja in se sproščate.

Prijava na delavnico

Vtisi zadovoljnih strank

»Z veseljem vam sporočam, da je danes natanko 1 leto od kar sem nehala kaditi. Hvala vam in hipnozi, če bi vedela, da bom tako hitro in uspešno presegla mojo razvado, bi se za hipnozo odločile že veliko prej.« Anja, Sežana»Na spletu sem opazil oglas – OSVOBODI SE VSEH OBLIK NIKOTINA, pobrskal in se prijavil na delavnico za OPUŠČANJE KAJENJA. Odlična delavnica, profesionalno in uporabno, od takrat je minilo že leto dni, pa še vedno vztrajam. Za podporo sem imel tudi meditacijo ( ki je vključena v ceni), za delo doma. Seveda se še kdaj spomnim na cigarete, predvsem, ko sem v družbi, a več ne čutim nobene potrebe.« Tomaž, 54, Ljubljana»Kadila sem dolgih 40 let, ne prav veliko, nekaj cigaret na dan, a brez cigaret ni šlo. Leta prinesejo svoje in prvi znaki utrujenosti so me pripeljali v center M. Odlično sva se ujeli z gospo Mojco, uspela sem že po prvem srečanju, po prvem vstopu v hipnozo, v podporo mi je bil posnetek za delo doma. Danes je že 5 let kar sem nekadilka, osvobojena nikotina, ponosna na sebe, da mi je uspelo. Priporočam, odločite se in preizkusite – HIPNOZO, deluje, a ne brez vaše pomoči.« Vlasta, 61 let, Ljubljana

Prijava

Prijave sprejemam na info@center-m.si ali na telefon 041 639 408. Prijavo lahko oddate tudi preko spletnega obrazca (gumb spodaj).Po oddani prijavi prejmete predračun s podatki za plačilo. Odločite se za spremembo. Naredite odločilni korak že danes. Spremembe so zagotovilo uspeha. Če čutite, da je prišel ta čas, vabljeni, da se mi pridružite na delavnici.

Datumi prihajajočih delavnic v skupini, vsakič ob 18.00 uri, preko Zooma:  27.01.2022, 18.03.2022 in 20.05.2022.

Prijava na delavnico

Dodatni bonus

Če pripeljete na delavnico prijatelja, partnerja ali znanca, vama priznam posebej znižano ceno, samo 50,00 EUR za vsakega od vaju. Bonus ponudba velja le ob hkratni prijavi in plačilu za oba. Vabljeni, da dosežete novo zmago. Zadihajte z lahkimi pljuči.

Kako vam pomaga hipnoza do boljšega življenja

Vas zanima, kaj je hipnoza in kako poteka? Prenesite si brezplačno e-knjigo (kliknite na podčrtano povezavo).Ne bojte se hipnoze, saj jo uporabljate vsak dan. Hipnoza sprošča telo in duha.

Še na kratko o meni

Delavnico Osvobodite se nikotina vodim Mojca Gregorčič, licencirana hipnoterapevtka.

Imam dolgoletne izkušnje s prakso hipnoze na različnih področjih. Moje poslanstvo je, da opolnomočim druge za dobro in zdravo življenje. Skozi življenje me spremlja vodilo: »Težave in problemi so izzivi življenja, ki nam prihajajo nasproti, da jih razrešimo in s tem izboljšamo svoje življenje.«

Tukaj sem za vas, da skupaj z vami premagujem težave in izzive življenja.

Prijava na delavnico