INTENZITETA ASTROLOŠKEGA DOGAJANJA v tem tednu

        INTENZITETA ASTROLOŠKEGA DOGAJANJA – LUNIN PLES MED 25.10. in 31.10.2021

Intenziteta astrološkega dogajanja počasi usiha, do konca meseca pričakujemo le še prestop Marsa v znamenje škorpijona. Zanimiv je tudi zadnji dan oktobra, to je poseben dan že iz davnine, saj  je na sredi med jesenskim enakonočjem in zimskim obratom. Začenja se obdobje najdaljših noči, čas teme in čas notranjih obračunov.

PONEDELJEK – Upadajoča Luna v dvojčku bo danes zelo aktivna, pa čeprav bo popoldan in večer v praznem hodu, vse dokler ne prestopi v znamenje raka. Dinamično dopoldne tja do 16. ure. Pa še nekaj določa današnjo Luno( in še nekaj dni) – OOB stanje, pozicija, ko presega Sončevo deklinacijo, njenim lastnikom pa prinaša samo svoj način, izven meja in okvirov. Če imamo takšno luno v rojstni karti, je naš čustven svet zagotovo intenzivnejši, naš odnos z mamo pa poseben. Več o tem izveste na astrološkem posvetu, kjer so deklinacije in OOB planeti, sestavni del prognostike.

Tukaj se prijaviš na astrološki posvet –  https://center-m.si/izdelek/nakup-osebnega-astroloskega-posveta/

TOREK –  Upadajoča Luno, a kot , da jo novo znamenje umiri, vsa zadovoljna in srečna uživa v svojem domu,  znamenju raka. Harmonično, preko trigona se poveže s Soncem, nam pa postane življenje znosnejše. Več je empatije, posluha za sočloveka, še posebej za vse, ki jim prevladuje element voda( razen  škorpijona) in element zemlje, razen kozorogov, ki so v nasprotnem znamenju raka.

SREDA – Danes prevzame pobudo Venera in z njo vsi naši odnosi in zavedanje o lastni vrednosti. A nam bo šlo bolj slabo. Kvadrat med Venero in Neptunom prinaša nezadovoljstvo in razočaranja zaradi prevelikih, nerealnih pričakovanj.  In vso to notranjo napetost je potrebno nekako nevtralizirati, a kako? Še najbolje nas sprosti ples ali glasba, nikakor pa ne popustimo izzivom zapravljivosti in požrešnosti.  Luna še vedno upada v raku proti četrtkovem zadnjemu kvadratu in si prizadeva za realiziranje vsega načrtovanega v predhodnih tednih.  Povezave s preostalimi planeti Luni in nam ne bodo v najboljšo oporo, preveč bo stresa, nesigurnosti, težav v komunikaciji in povezovanju.

ČETRTEK – Dinamično jutro se nam obeta še pred prehodom Lune v znamenje leva. Veliko bo slabe volje, občutka obupa in nemoči na eni strani, na drugi strani pa čustvena preobčutljivost, zamerljivost. Kombinacija za … A na srečo so vse to zaključi že malo po 8. uri, sledijo veliko bolj umirjene energije, pa čeprav Luna pozno zvečer sestavi zadnji krajec. Bo umirjenost le navidezna in bo v nas pa bo brbotalo in brbotalo.  Nekaj prinese k umirjanju situacije prijeten aspekt med Venero in Jupitrom – vrača se harmonija v naše odnose. Pa bo res delovala? Aspekt se sestavi šele po 21.uri – bo deloval v četrtku ali v petku ali bo zgolj izvenel preko noči. Opazujmo.

PETEK – Ognjeno in pozornosti željno Luno v levu že malo pop polnoči zablokira Saturn, popoldan pa Uran. Prvega občuti kot kamen na duši, zaledenitev čustvenega sveta, popolno blokado, nesposobnost izražanja česar drugega. Popoldan Uran poskrbi za nemir in presenečenja. Tako nekako bodo potekal tudi naš dan.

SOBOTA – Danes pobudo prevzameta Sonce in Mars, prvi s kvadratom s Saturnom – spopad egov in posledično nesprejemanje drugih, predvsem avtoritet. Prva avtoriteta so nam vedno starši, še posebej oče in tale aspekt ni najboljša uvertura v prihajajoče dneve, ko se veliko ukvarjamo s preteklostjo, predniki, genetiko, koreninami in starši.  Preteklost, genetika, predniki, nedokončane zgodbe in odnosi vseh vrst – vse to je naša KARMA.

Če te zanima kaj več, lahko izveš tukaj, na delavnici v novembru –https://center-m.si/delavnica-karmicna-astrologija-ob-podpori-bachovih-esenc-in-meditacij/

Mars danes prestopi v znamenje škorpijona, kjer je najmočnejši, nepopustljiv in dobesedno neuničljiv. Srečneži, ki ga imajo v svojih kartah.  A na srečo bo tudi kaj prijetnega v dnevu, če drugega ne, Luna v praznem teku med 09. in 20. uro umirja situacijo in zmanjšuje stres.

NEDELJA – Praznični dan. Univerzum nas podpira. Lepe, spravljive in uravnotežene energije nas bodo obdajale po zaslugi usklajenosti med Soncem in Luno. Umirjeni bomo vedeli in občutili kaj želimo in kaj potrebujemo, dobro bomo sodelovali in delovali, česar se bomo lotili, še najbolj zemeljska in vodna znamenja. Pozen večer nam lahko prinese presenečenje, a s pozitivnim predznakom.

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo, kaj tebi osebno prinaša preostanek leta in prihajajoče leto, pa izveš na osebnem astrološkem posvetu.

Tukaj se prijaviš nanj –  https://center-m.si/izdelek/nakup-osebnega-astroloskega-posveta/