ASTROLOGIJA ODNOSOV celodnevna delavnica

ASTROLOGIJA ODNOSOV  celodnevna delavnica

So tudi tebi nenehen izziv odnosi vseh vrst. Se neprestano učiš, prilagajaš, ne občutiš prav velikega napredka.

Si poizkusil že marsikaj spremeniti, pa te vsakič  preseneti kaj novega.

Imaš priložnost, da skozi delavnico spoznaš kakšni tvoji potenciali za soustvarjanje odnosov, skozi astrološko karto tebe in drugih oseb, pa ugotoviš kaj vas povezuje, kje se razhajate in kje so rešitve za izboljšanje odnosov.

KDAJ?  18.11.2020, začnemo ob 9.00, 6 šolskih ur.

KAKO? Preko spleta, Zoom.

ZAKAJ? Da spoznate sebe in svoje potenciale za odnose, da izgradite nov odnos ali nadgradite obstoječi odnos, vse preko astrološke karte – vaše rojstne karte in karte vašega partnerja, vzporednih aspektov, kompozitne karte in Dawisonove karte, pa še kaj….

Koliko ? 60 evrov za 6 ur.

Kaj je vsebovano v ceni ? Predavanja, vsa gradiva, vsi izrisi astroloških kart in posnetek delavnice za delo doma.

DODATNI BONUS – med udeleženci izžrebamo lepe nagrade:

1. Razlaga rojstne karte s prognostiko.

2. Moja knjiga  – Osnove astrologije

3. Knjžica SINASTRIJA

Prijava na 041 639 408 ali na mojca.gregorcic@gmail.com

In še nekaj za pokušino, povzetek mojega članka v reviji Karma plus

ODNOSI IN RAZLIČNA PARTNERSTVA – nedokončane karmične lekcije

Kaj je odnos ?

Iskanje tistega kar nam manjka, da bi tvorili, ustvarili in dosegli celoto v nas. Vsak odnos je enkraten in neponovljiv. Ista oseba lahko z eno osebo ustvari popoln odnos, z drugo osebo pa ji ne gre in ne gre.

Astrologija nič drugega kot vrsta odnosov med astrološkimi znamenji, planeti in astrološkimi hišami, njena naloga pa je preučevanje in pojasnjevanje odnosov.

Nekateri v odnose vstopajo spontano, z lahkoto, uživajo v njih, se dopolnjujejo in oblikujejo v njih. Ustvarjajo nove odnose, jih ohranjajo in nadgrajuje, kar pa je najpomembnejše, sposobni so ustvariti enakopraven, pravičen odnos, kjer sta srečni in zadovoljeni obe osebi ali več osebi. Pa smo pri bistvu odnosa, za odnos sta potrebna dva ali več, samo skupaj z drugimi lahko ustvarimo celoto, popolnost, lahko zaokrožimo z energijami.

Veja astrologije, ki se ukvarja izključno z odnosi se imenuje SINASTRIJA, kjer s pomočjo posebnih astroloških tehnik preučimo že obstoječi odnos, poiščemo kaj nas je sploh pritegnilo v odnos, kaj nas podpira skozi čas v odnosu in kako zadovoljni in srečni sta obe strani v njem, pa tudi kje so pasti tega odnosa. A kot vedno v astrologiji je osnova vsega, naša rojstna karta. V prvi hiši smo opisani mi, naše telo, naša osnovne energije, nasproti nas pa je 7. hiša, naš partner oziroma vsi naši partnerji, tako osebni, ljubezenski kot poslovnih. Kot po principu jinga in janga, skupaj tvorimo celo, izpolnjenost življenja. Vsi partnerji opisani v naši sedmi hiši, delijo z nami našo usodo, se učijo z nami in učijo nas, so naša refleksija, potreba našega nezavednega v nas. Prav to dodaja izredno dinamiko odnosom, saj je zavedanje, da so prav vse pomanjkljivosti, ki jih vidimo v naših partnerjih in nas najbolj motijo in povzročajo največje težave v odnosu, dejansko refleksija nas samih in naših potreb. V ta namenom so nam poslani številni odnosi in partnerstva, da vstopamo vanje, se učimo, spoznavamo sebe in včasih tudi izstopimo iz njih, ko opravimo nalogo, ko prerastemo odnos, ko zberemo pogum in samozavest za to dejanje. Odnosi niso trajni in večni, so lekcije našega sedanjega življenja.

Ko v rojstni karti obeh oseb prepoznamo njune potenciale za partnerstvo, dobimo informacije, kaj sploh lahko pričakujemo, kaj je dejanski obet za vsa partnerstva v karti in življenju posameznika.

Poleg prve hiše, je pomembna tudi 4. hiša – hiša doma, družine, genetike. Rakova hiša, kjer se učimo in prepoznavamo prve oblike odnosov v najnežnejših časih našega življenja, na nezaveden in najsubtilnejši način. Otrok je kot goba, ko skozi nebesedno komunikacijo na nezavednem in nezavednem nivoju vpija odnos med očetom in materjo, njune odnose z drugim družinskimi člani in ostalimi ljudmi, pa tudi z njim samim. Tu so zametki samozavesti, lastne cene, tu se ustvarja naš osebni potencial – dober ali slab za celo nadaljnje življenje.

Ljudje, ki so pomembni v našem življenju, so jasno opisani s planeti in z aspekti med njimi v naših rojstnih kartah. Nepomembne osebe našega življenja so zgolj bežno opisani.

Osebe ne vstopajo v odnose z nami samo z namenom ustvarjanja ljubezenskega odnosa, saj naše življenje bogatijo številne in raznolike vrste odnosov.

Ko raziskujemo ljubezenske ali zakonske odnose, preučimo še peto hišo – hišo ljubezni in sedmo hišo – hišo zakona, partnerstva in vseh vrst odnosov. Preučimo vladarje teh hiš in naravne signifikatorje za ljubezen in zakon, na koncu preučimo še znamenje leva in tehtnice. Tako imamo osnovne elemente, aspekti med njimi pa nam dajo neskončnost kombinacij in posledično ljudi, ki vstopajo z nami v odnose. Narava aspektov, nam opisuje kvaliteto in dinamiko odnosa. Prijetna aspekta, kot sta trigon in sekstil, včasih tudi konjukcija prinašajo lepoto in trajnost v odnose, dinamični aspekti, kot so kvadrat, opozicija, inkunjunkcija in konjunkcija z malefikom, pa nam vnašajo v odnose nemir, nasilje, grobost, nerazumevanje in ne sprejemanje, kar vse vodi v globoka razočaranja.

Najprej začutimo aspekte z osebnimi planeti, kasneje pa planete transsaturnovcev, kar pa je že druga plat te zgodbe, zgodbe o trajanju odnosov, neizhodnosti iz odnosov, pa tudi o karmičnih odnosih, o odnosih z osebami iz prejšnjih življenj, o odnosih dolgov.

Zdaj že vemo, da je v rojstnem horoskopu opisana usoda odnosa. Velikokrat se sprašujemo, zakaj pritegnemo v odnos ravno takšne ljudi, lahko tudi večkrat pritegnemo podobne ljudi. Če imamo dobre obljube za odnos, pritegnemo prijetne ljudi, hitro pritegnemo in prepoznamo pravega partnerja s podobno zgodbo in potrebo. V odnosih in partnerstvih govorimo o naših nezavednih potrebah, o tem kakšnega partnerja potrebujemo, kakšna je naša dejanska potreba in ne naša želja. Vse to prepoznavanje se dogaja na nezavednem, energetskem nivoju, enostavno nas pritegne določen tip ljudi, s katerimi vstopamo v intimna partnerstva, medtem, ko nas drugi sploh ne zanimajo. Ta globoka povezanost dveh ljudi se prepozna skozi zapise serije 4, 5 in 7 in ter skozi Luno.

Zakaj delamo analizo odnosa ?

Sinastrijanam razkrije najgloblje, najsubtilnejše delovanje partnerstva, kot nekega novega, enkratnega, originalnega osebka. Razkriva nam potenciale in pasti odnosa. Ko prepoznamo in ozavestimo težave, je vse veliko laže. Vsak odnos ima šibke točke, kot jih ima vsak posameznik. Prav tu je past odnosa, ko partner lahko budi v nas tisto najslabše, vsa naša zanikanja, pomanjkljivosti, kar vodi v nerazrešen labirint konfliktov. Šibke točke se manifestirajo skozi dinamične aspekte vzporednih kart. A ko stvari ozavestimo, se jih zavedamo, ko presežemo vzorec odnosa v katerega smo ujeti, je vse veliko lažje, saj sprejemamo lastne pomanjkljivosti in pomanjkljivosti partnerja in skozi ozaveščanje in delo na tem področju presežemo sebe.

Veselim se vsakega izmed vas. Mojca

Prijave na mojca.gregorcic@gmail.com.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?