ASTROLOŠKI VEČER IN MEDITACIJA – 15. maj se bo zagotovo zapisal v zgodovino

ASTROLOŠKI VEČER IN MEDITACIJA; cena 15 evrov

  1. maj se bo zagotovo zapisal v zgodovino 

Zakaj ? Uran, planet velikih sprememb, vsega novega, revolucije in novih trendov, pa tudi boja za skupno ali višje dobro, prav 15. maja prehaja v znamenje bika.

V astrološki teoriji in izkustveno v življenju največje spremembe prinašajo prestopi družbenih in generacijskih planetov v nova znamenja. Zakaj ? Ker se veliko počasnejši kot osebni planeti in tako se vsaka njihova sprememba močno odrazi v družbi.

Letos Uran prestopi v znamenje bika, v materialno, zemeljsko znamenje in tako povezuje razvoj in spremembe na tehnološkem in na družbenem nivoju, še več, teži k materializaciji vsega tega, za razliko od preteklih let, ko je zgolj nizal ideje eno za drugo, izkupiček pa je bil boren. 15. maja 2018 prestopi v znamenje bika, a se zaradi retrogradnosti – navideznega vzratnega gibanje še vrne v znamenje ovna, dokončno pa ostane v znamenju biku šele marca 2019. Tako se lahko nadejamo sprememb na finančnem, materialnem in tehnološkem področju, pa tudi na družbenem in socialnem, vse obljubljene reforme v prihajajočem letu lahko postanejo dejstvo.

Nekaj zgodovinskih dejstev :

1962 – 1968, Uran v znamenje device – seksualna revolucija, oblikovanje študentske in boemske subkulture, poimenovane hipijevstvo.
1969 – 1975, Uran v tehtnico, pojav interneta 1969( a njegova uporaba 1981 ),  in pojav ekologije.
1975 – 1981, Uran v strelca,  odkrijejo virus 1981 virus AIDS, …).

Leta 2011 je Uran prestopil v ovna, vsi smo pričakovali velike družbene spremembe, novosti in izboljšave v njegovi domeni, a Uran se ni izneveril svoji naravi delovanja, ko nas vedno preseneti, dobesedno nas zadane kot strela z jasnega, postreže nam z nečim, o čemer se nam še sanjalo ni. Nemogoče, nerealno ali popolnoma nasprotujoče si, postane resnično. Pričakovali smo napredek v tehnologiji, napredne spremembe v družbi in nov pogled nanjo, a dobili smo povsem nekaj drugačnega, nekaj kar nas je popolnoma presenetilo, nekaj čemur nismo bili in še vedno nismo kos – begunski val in krizo v Evropi, kar se nam je še pred leti dozdevalo kot nekaj nemogočega, nekaj kar se dogaja daleč stran od varnih meja matere Evrope.

V prvem delu bomo pogledali tudi v vaše osebne karte, kam in kaj vam prinaša sprememba, kakšen ja vaš osebni Uran in kje je vaše znamenje vodnarja, kakšna je vaša 11. hiša.

Večer pa bomo zaključili spoglobljeno meditacijo, ko bomo opuščali staro, preživeto in neuporabno in se pripravili in manifestirali novo, ustreznejše za nas. Energije dneve bodo odlične, saj 15. maja začenjamo nov lunarni mesec, je dan mlade Lune in najustreznejši čas za nove začetke.

  IMATE MORDA VPRAŠANJE ?