Astrološki večer in meditacija – kaj nam prinaša leto 2019

KAJ NAM PRINAŠA LETO 2019 – astrološki večer in meditacija

Vabim vas, da preživimo čaroben decembrski večer, da se povežemo z energijami okoli nas in v nas.

Smo na pragu novega leta, leta 2019, ki bo v znamenju Merkurja. Psihološki vidik Merkurja ponazarja sposobnost komuniciranja in izražanja naših najglobljih potreb, povezovanje zavednega in nezavednega v nas, prenos informacij, naš praktičen um, …V mitologiji je planet Merkur povezan z grškim bogom Hermesom, posrednik med bogovi in navadnimi smrtniki. Kjer je v astrološki karti Merkur, na tem življenjskem področju najbolje in najlažje izražamo svoja prepričanja in razmišljanja.

V astrološkem delu večera se bomo ukvarjali s pomembni astrološkimi dogodki v prihajajočem letu – tako z lunacijami in mrki in z glavnimi prehodi planetov v nova znamenja ali v retrogradna gibanja.

V nadaljevanju večera pa se bomo predali poglobljeni meditaciji s poudarkom na opuščanju ali čiščenju starega in manifestiranju novega.

Decembrski dnevi imajo  svoj čar, v sebi nosijo moč in sporočilnost. V tem času občutimo močne energije. Dobimo moč in sposobnost, da lahko opuščamo in odpuščamo ter se pripravimo za manifestacijo naslednjega leta in si na ta način načrtujemo potek prihajajočega leta.

Energetska vrata se odpirajo 21. decembra s keltskim praznikom Yulom. To je praznik luči. Sile v naravi počivajo, vse se usmerja navznoter in se pripravlja na novo rast.  V teh dnevih decembra se začenja zima in takrat je najdaljša noč v letu. Zimski solsticij je bil za ljudi, povezane z ritmi narave, zmeraj mističen trenutek. To je dan preobratov, začetek novega in ponovnega ciklusa. Trenutek zmage svetlobe nad temo. To je trenutek, ko se zavedamo pomena svetlobe – zunanje in notranje, pa tudi pomena teme, kot dela narave in njenega ritma!

Stari Kelti so zimskim dnevom med 25. decembrom in 6. januarjem namenjali posebno pozornost. Ti dnevi predstavljajo razliko med Luninim letom – 354 dni in Sončevim letom 365 dni. To je bil čas, ko je bilo človeštvo sposobno doživeti skupno zavest z višjimi svetovi. Veliko navad, običajev in ritualov  smo ohranili še danes. Kakovost 12. Svetih decembrskih dni je napoved 12. Mesecev prihajajočega leta.

Večer pa bomo zaključili s poglobljeno meditacijo, ko bomo opuščali staro, preživeto in neuporabno in se pripravili in manifestirali novo, ustreznejše za nas.  Meditacija bo čarobna, globoko sproščujoča, podprta z energijskim poljem, ki bo uravnovesilo vaše fizično, energijsko in psihično telo.

Kdaj ? V torek,  04. Decembra 2018,  med 18.30 do 20.00 uro, OBVEZNE predhodne prijave.

Kje ? V Ljubljani, natančnejše podatke dobite ob prijavi  na 041 639 408 ali mojca.gregorcic@gmail.com

Cena ? 15 evrov za izmenjavo energije, če pripelješ še drugo osebo, plača vsak samo 10 evrov.

Kaj pridobim ? Vpogled v dogajanja v prihodnjem letu in pripravo na novo leto, leto 2019. Krajši zapis za delo doma.

Razveselite svoje bližnje in jih povabite na prijeten večer.

POHITITE S PRIJAVAMI, število mest je omejeno. Vabljeni, Mojca

 

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?