Astrološki večer v znamenju Venere

ASTROLOŠKI VEČER – VENERA gre RETROGRADNO

Pozdravljeni. Zagotovo prepoznate sliko Sandra Botticellija – rojstvo Venere, meni ene najlepših stvaritev, ko se je Venera rodila iz semena Urana in morske pene.

Za vas sem v prihajajočem tednu pripravila zanimivo in uporabno delavnico na temo Venere, saj je v mesecu maju njeno mesto še posebej poudarjeno.

Letos nas še posebej zanima njena retrogradnost od 14.05. do 24.06.2020, ko se bo sprehajala po znamenju dvojčka, v katerem bo vztrajala vse do začetka avgusta. Zadnjič je bila retrogradna Venera v novembru 2018, v povsem drugih okoliščinah.
Venera vladarica vsega lepega in odnosov, a vsakič, ko je retrogradna prinese spremembe v naše odnose, jih ponovno obudi ali dokončno zaključi, nikakor pa to ni čas za ustvarjanje novih odnosov.
Odnosi so osnovno gibalo naših življenj, pa naj bodo družinski, ljubezenski, prijateljski ali poslovni, odnosov je toliko vrst, kot nas je ljudi. Vsak odnos je enkraten in unikaten, mi pa igramo znotraj njih različne vloge, bolj ali manj uspešno.
Tako ti ponudim uporabno delavnico preko spleta (Zoom je zelo enostavna povezava, kjer lahko aktivno sodeluješ z mano), kjer boš spoznala svojo osebno Venero in njen vpliv na vse tvoje odnose, v povezavi s trenutno, tranzitno Venero.
Cena delavnice je 30 evrov. Delavnica je zelo osebna, saj boš samo ti poznala svoj rojstni datum, jaz pa v razlagi omenjam samo osebo A, B,C ,…

A to še ni vse. Za tebe imam SUPER CENO samo 20,00 evrov, v času karantene. Verjetno razumeš, da živim od svojega dela in vse ne more biti brezplačno. Druženje ob torkih ostaja brezplačno,a delavnice so plačljive. Če povabiš prijateljico in skupaj vplačaš, imata še dodatni popust – za obe skupaj 30 evrov.

Prijave sprejemam do ponedeljka zvečer. Prijava je potrjena, ko vplačaš na moj TRR, ki ga prejmeš ob prijavi na mojca.gregorcic@gmail.com.

Lepo te pozdravljam in se veselim srečanja s tabo draga kofetkarica, postale smo dobre znanke, saj se družimo že skozi celotno obdobje karantene.

Velik pozdrav in objem, Mojca

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?