Astrološki večer z meditacijo

ASTROLOŠKI VEČER Z MEDITACIJO

Tudi tebe zanima kaj se dogaja v tem času, oziroma že čutiš neko vznemirjenje
ali pa samo padec energije?

Prav občutiš, saj imaš dobro razvito notranje zaznavanje ali intuicijo. Smo v astrološko napornem času, ko imamo veliko planetov retrogradnih, temu se pridružijo še trije mrki med junijem in julijem. Trenutno je fokus na odnosih vseh vrst, po zaslugi retrogradne Venere.

Kaj ti ponudim?
Natančno se boš seznanil z mrki in z njihovimi delovanji.
Dobil boš natančno informacijo, kaj za tebe pomenijo letošnji poletni mrki, kaj ti aktivirajo, kaj napovedujejo in kaj že zaključujejo – avdio zapis, potrebujem tvoje rojstne podatke – datum, uro in kraj rojstva.
Meditacijo na temo novih začetkov, saj bo Solarni mrk na 0 raka, 21.06. ponovno prinesel nove začetke, nove priložnosti, pa je dobro, če si o tem v naprej seznanjen.

Delavnica bo potekala 16.06.2020 ob 20.00 preko spleta, med 20.00 in 21.30, dve šolski uri IN je primerna za vse, tudi, če nimaš astrološkega predznanja, si pa želiš novih znanj in spoznanj.

Redna cena samo delavnice je 15 evrov, posamezne meditacije tudi 15 evrov, tebi pa ponudim enotno ceno 20 evrov za dve storitvi – astrologija in meditacija.

2 v 1 za samo 20 evrov, a če sem natančna 3 v 1, saj dobiš še kratek avdio zapis o delovanju mrka na tvojo rojstno astrološko karto.

Kaj potrebuješ?
Ne prav veliko, uro in pol časa, miren kotiček v lastnem domu, toplo odejico, da se pokriješ, 20 evrov in naša avantura se bo začela.

Si še vedno v dvomih, razmišljaš, kaj ti bo to prineslo, čemu rabim?
Prilagam zapis zadovoljne stranke, ki sem ji ob zadnjih mrkih v januarju svetovala, ko je bila v dilemi glede preoblikovanja podjetja in najema leasinga za avto, ona pa mi je ob izbruhu korone tako napisala sporočilce: »Pozdravljeni gospa Mojca, zahvaljujem se vam za vaše poslovno svetovanje in tudi sebi se vsak dan zahvalim, ker sem se obrnila na vas in upoštevala vase nasvete……tudi v teh težkih časih zaradi korona virusa je moje življenje lepo, moja družina srečna in moje malo družinsko podjetje zdravo, to pa vse po VAŠI zaslugi:), Hvala! Anita R.«

Prijave
Prijave sprejemam na mojca.gregorcic@gmail.com. Pošljem ti predračun, ti pa plačaš na TRR.
Veselim se srečanja z vsakim izmed vas in vam zagotavljam, da se bomo imeli fino, dobili boste nova znanja, veliko informaciji in prijetno meditacijo, ki vas bo dobro usmerila v prihodnost in sprostila.

Dodatni bonus, če pripelješ partnerja, prijatelja ali znanca na delavnico in vplačaš v enkratnem znesku, te nagradim z 20 minutno razlago rojstne karte ali z prognostiko za leto 2020 ali z astrološko razlago tvojega odnosa.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?