ASTROLOŠKO DOGAJANJE in vpogled v karti Putina in Zelenskega

ASTROLOŠKO DOGAJANJE ALI LUNIN PLES OD 07.03. DO 13.03.2022

KARTI PUTINA IN ZELENSKEGA

Nori časi, kam drvimo? A življenje gre dalje in mi se sprašujemo, kaj nam je Univerzum namenil v prihajajočem tednu.

Preživeli smo konjunkcijo Plutona in Marsa v kozorogu – energija moči atomske bombe, a vseeno doživeli njuno manifestacijo – raketiranje jedrskega reaktorja v Zaporožju. Doživeli in preživeli – kje je bil varovalni faktor, verjetno Venera – veliki benefik, ki se je kasneje pridružila dvojici neobvladljivih in soustvarila stelij – povezavo treh planetov na 27. stopinji kozoroga.

Tokrat se bom osredotočila na rojstni karti obeh glavnih akterjev, Putina in Zelenskega, pa še to samo na njuna Marsa in Sonci, moška planeta. Mars – izvorno energijo posameznika, planet vojskovanja, Sonce – naš ego.

Putinov Mars je vladar ascendenta, ki ga  ima Putin znamenje škorpijona – odločenost, močan fokus in nepopustljivost, za razliko od Zelenskega, ki ima v ascendentu znamenje dvojčka, kar opisuje njegov poklic, bolj področja delovanja – gledališče, TV, igra, …

Mars Putina se nahaja v vrinjenem znamenju strelca v 2. hiši, v hiši lastne vrednosti. Znamenje strelca vedno prinaša potrebo po rasti, širitvi, ekspanziji, a je tokrat vrinjeno znamenje – kar oslabi planet in zakrije samo delovanje. Okrepi ga harmonična povezava s Plutonom na južni lunarni zanki v levu na vrhu 10. hiše MC – izredna želja po uspehu, prepoznavnosti, južna lunarna zanka ga potiska v zelo oddaljene pretekle spomine in budi v hrepenenje in nostalgijo po starih časih.

Oba imata Sonci v zračnih znamenjih, kar omogoča mentalni pristop, Putin v znamenju tehtnice, morda je tukaj upanje na dialog, težava je kvadrat Sonca z Uranom – nesprejemanje avtoritet in nepredvidljivost.

Sonce Zelenskega je v znamenju revolucionarnega vodnarja, a v opoziciji z Marsom, kar ga močno slabi. Zanimivo je, da sta obe Sonci v harmoničnih aspektih z lunarnimi zankami – karmične zgodbe, pa je mogoče tukaj rešitev in priložnost za končanje te norosti.

Kaj pa če se pa odgovor skriva v karti ameriškega predsednika, ki ima kar 3  oziroma 4 osebne planete v 12. hiši – Sonce, Venero in Merkurja, Marsa pa na samem vrhu 12. hiše, ki je vladar 12. hiše???

IN MI NAVADNI SMRTNIKI?

Upajmo, da napoved sprememb prinašata Mars in Venera s prestopom v znamenje vodnarja – znamenje sprememb in skupnih ciljev. A na drugi strani bo več negotovosti v komunikaciji, saj Merkur prestopi v znamenje rib – zavajanje, sprenevedanje, laži,…

PONEDELJEK, 07.03.2022 – Teden začenjamo z močno in rastočo Luno v biku, a je že navsezgodaj vznemirja Uran, kar nam prinaša nemirno jutro in dopoldne, polno nenadejanih sprememb. Popoldan se harmonično poveže Luna z Jupitrom in Soncem – nam pa se obetajo prijetnejše urice vse do poznega večera, ko se neznano od kje priplazita strah in negotovost. Kako se temu izognemo – tako, da še pred 23. uro odidemo v svet sanj.

TOREK, 08.03.2022 – Nov dan in nove energije, namesto včerajšnjega nemira, bomo danes imeli umirjeno in zasanjano dopoldne  – Luna se povezuje z Neptunom, malce opeša naša storilnost, je pa to odličen čas za sanjarjenje, snovanje vizij in viharjenje možganov. Meja med zablodo in genialnostjo je ozka. Popoldan pa ne bomo ravno blesteli v komunikaciji, pa če si bomo še tako želeli prepričati okolico. Razmislimo, če imamo zares prav. Sledi spokojen večer.

SREDA, 09.03.2022 –  Obeta se nam prijeten dan, najboljši v tednu,  z igrivo Luno v dvojčku in v lepih povezavah z Venero. Izkoristimo ga druženje, oddahnimo se od preteklih dni, veselimo se tistega kar imamo ali v tem poiščimo veselje. Ne potrebujemo prav veliko. Ste že prišli do tega spoznanja?

ČETRTEK, 10.03.2022 – Glavni akter dneva je Merkur, ki prestopi v znamenje rib – prav nič dobri obeti za komunikacijo, razmišljanje in povezovanje. Merkur v ribah je šibak, skrit, obrnjen v sebe in stran od resnice. Dopoldanski nemir se bo stopnjeval vse dokler se ne sestavi prvi krajec, a hkrati nas bo  postavljal na trdna tla Saturn. Ohranimo razsodnost tudi v večernih urah, ko nas bo zavajal Neptun, nam slikal in ponujal nerealno in nedosegljivo. Mu bomo nasedli ali ohranili stik z realnostjo.

PETEK, 11.03.2022 – Malo pred 9. uro zjutraj Luna prestopi v znamenje raka in nam čustveno obarva prihajajoče dneve vse do nedeljskega popoldneva. Več se bomo ukvarjali z bližnjimi, več bomo razmišljali o preteklosti, še posebej če je naša Luna v vodnih ali zemeljskih znamenjih.  Luna v nadaljevanju dneva sestavi harmoničen aspekt z Merkurjem v ribah, tako, da bo to bolj sanjarjenje kot razmišljanje.

SOBOTA, 12.03.2022 – Luna se bo soočala z Uranom skozi jutro in dopoldne, nam pa se obetajo nemirni časi, neprimerni za druženje. Še najbolje bo, če se dopoldan in del popoldneva ukvarjamo s seboj in delom doma, zvečer pa se posvetimo svojim najbližjim – odličen čas za dogovore, zaveze in usklajevanja.

NEDELJA, 13.03.2022 – Zasanja dan, morda se bomo počutili utrujene ali izčrpane, pade nam lahko odpornost, saj se tokrat Sonce povezuje z Neptunom. Izkoristimo čas za počitek, revitalizacijo ob vodi ali v domači kopalnici. Naberimo si moči za prihajajoči teden, za izzive, ki nas neprestano presenečajo, ostanimo trdni in odločni, ter hvaležni za to kar smo in imamo.

 

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo, pri čemer Luna opisuje naš notranji, čustveni svet. Kot najhitrejši planet nam daje največ informacij o trenutnem dogajanju.

Za natančnejše osebne informacije, pa je potreben posvet pri astrologu, kjer vam opiše povezave vaše rojstne karte s trenutnimi postavitvami na nebu, kje so vaše priložnosti in slabosti.

TUKAJ SE PRIJAVITE NA OSEBNO SVETOVANJE  – https://center-m.si/kategorija-izdelka/posveti/