Astrološko dogajanje za vikend med 11.12. in 13.12.2020

Astrološko dogajanje za vikend med 11.12. in 13.12.2020

Upadajoča PETKOVA Luna je že navsezgodaj prestopila iz tehtnice v škorpijona – adijo tolerantnost, mediacija in lepota, na površje priplavajo posesija, želja po nadzoru in močne strasti. Celodneven vpliv dodajata Sonce in Mars v trigonu – dovolj bo energije za vse, le če jo bomo znali pravilno usmerjati, še posebej za zračna in ognjena znamenja.  Dinamika se stopnjuje skozi dan, malo pred 15. ure, ko začenja  Uran nasprotovati Luni, os bik škorpijon, fiksna os, težavno dogajanje. Previdno, da si ne pokvarimo petkovega večera.

SOBOTNO jutro bomo verjetno prespali, saj se bo Luna povezovala z Neptunom, nam pa omogočila dober sen. Sobotno dopoldne bo zagotovo zasanjano, lenobno -dobro si bomo odpočili, popoldan, ko se Luna poveže s Plutonom, Luna v škorpijon s svojim vladarjem – pa je primerno za regeneracijo, za dobro vodno kopel v domači banji, če ste med redkimi izbranci, ki imajo domačo savno, pa to. Zvečer pa kot naročeno, se povežeta še Luna in Venera in kaj je bi bilo še boljšega za ljubezenski napoj.

DOGAJANJA v zgodnjem NEDELJSKEM jutru bodo šla mimo nas, prebudili se bomo z Luno v strelcu, polni optimizma, olja na ogenj nerealnosti pa bosta prilivala še Merkur in Neptun v kvadratu – mi pa malce zmedeni, s previsokimi pričakovanji in iluzijami, lahko tudi razočarani. Bomo dobro pripravljeni za pomembna astrološka dogajanja v novem tednu – prvo Sončev mrk in nato prestop Saturna in Jupitra v novo znamenje. Se dogaja, dogaja, lahko sledite temu tempu.

Imejte lep adventni vikend in naredite si ga, ne glede na okoliščine.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?