ASTROLOŠKO PREDVIDEVANJE ali PROGNOSTIKA – 10 modulov

Če že imate nekaj osnovnega astrološkega znanja, vas vabim, da se mi pridružite na najbolj zanimivih astroloških predavanjih, na PROGNOSTIKI  ali astroloških predvidevanjih in se naučite tiste prave, uporabne astroolgije, ki se je nikoli ne boste naučili iz knjig, ko boste lahko predvideli priložnosti in težave za eno leto natančno.

Zakaj vas vabim ? Ker za učenje astrologije poleg dobrih knjig in časa, potrebujete tudi mentorja, nekoga ki vas popelje na pot odkrivanja skrivnostnega jezika astrologije.

Kdaj ? Pričnemo JANUARJA 2019, natančneje v PONEDELJEK, 28.01.2019 ob 16.30 uri in nato še 9 ponedeljkov.Lokacijo in ostale podrobnosti izveste ob prijavi.V ceni šolnine je všteta skripta,  dodatna interna gradiva, delovni listi, domače naloge, popravki domačih nalog in osebno mentorstvo, pa še kaj,  …Ker je moj cilj vaše znanje, učenje poteka v majhnih skupinah, uči se na konkretnih primerih, veliko je praktičnih vaj in domačih nalog, katere redno pregledujem in vas še dodatno usmerjam in spodbujam.

Cena 330 evrov  za deset modulov po 3 šolske ure. DDV je vračunan v ceni.Vabljeni na ostale tečaje z začetkom v januarju :

  • PROGNOSTIKI ali astrološkem predvidevanju, v ponedeljek, 28.01.2019 ob 16.30 ali 
  • RAZLAGI ROJSTNE ASTROLOŠKE KARTE, v sredo, 30.01.2019 ob 18.15.
  • OSNOVE ASTROLOGIJE, v torek, 29.01.2018 ob 18.15.

Vabljeni vi in vaši prijatelji, Mojca in center M

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?