AVGUST 2018 – HOROSKOP ZA SONČEVA ZNAMENJA

OVEN – Še sami dvomite o sebi, enostavno se ne prepoznate, le kam je šla vsa vaša zagnanost in želja po akciji. Retrogradnost vašega vladarja vam bo še do konca meseca, natančneje do 28. avgusta jemala moč, pa čeprav bo malce bolje po 13. avgustu, a še daleč od starih časov. Ko bi vsaj imeli mir, a nenemir se vas polašča, vas ne izpusti iz krempljev, vam popije še zadnje moči. Blokade na kariernem delu, nihanje financ in poplava čustev – to je vaš odtis, ste to sploh še vi. Vsaj na partnerja se lahko zanesete od 8. dalje, sledite mu in počakajte na boljše čase.

BIK – Tale nemir v vas in okoli vas, vam že pošteno preseda, vaša vladarica pa je tako pedantna in razdvojena v sebi, da vam ni v nikakršno pomoč. Hrepenite po ljubezni, a si ne upate kaj več, neprestano preverjate in preigravate vse mogoče scenarije. A bo kmalu bolje, 7. avgusta Venera prestopi v prijetno tehtnico in lepota poletja bo prišla tudi za vas. Če še niste bili na počitnicah, bo to pravšnji čas, drugače vam pa tudi ob delu ne bo težko. Zelo boste ustvarjalni in kmalu boste nadoknadili vse zamujeno. Uživali boste v partnerstvu in v ljubezni, uspešni boste pri delu, le s prijatelji ne boste vedeli kako in kaj.

DVOJČKA – V zadnjem tednu julija se je za vas vse ustavilo, adijo igrivost in nagajivost, umaknili ste se v svoj svet. Neznansko si želite, da bi vas opazili, a ste sami in osamljeni v pričakovanjih. Nekako ste zablokirani, zmanipulirani, izgubljate tla pod nogami.  Najbolje bo, da se predate delu in nič ne pričakujete, pa boste nekako zvozili ta mesec, 19. pa se vračate v stare vode, speča Trnuljčica se prebudi in spregovori z vsem svojim žarom.

RAK –  Zadovoljni ste sami s seboj, samozavestni in jasno vam je, kaj je pomembno za vas. Dobro upravljate osebne finance, vaša vladarica pa se izvija iz primeža zadnje lunacije. Privoščite si kakšen dan počitnic, krajši izlet v začetku meseca ob vodi ali na deželi, v hribe pa vas bo vleklo v predzadnjem tednu meseca. A če si še tako želite družbe, boste na potepanjih sami sebi najboljša družba, partner se ne premakne nikamor, prijatelji pa bi samo vnašali svoj nemir in stres. Pa srečno.

LEV – Še vedno imate občutek, da ste car, najboljši od najboljšega, a ne pretiravajte in se zavedajte, da vam zelo malo manjka, da izgubite tla pod nogami. V sredini avgusta boste zelo ranljivi, gostili boste letošnji zadnji mrk na 18. stopinji leva. Drugače pa boste garali brez oddiha, a ne nasedajte praznim obljubam in hvalisanjem, popazite na svoje zdravje, predvsem na kolena in prebavila. Partner vam ne more prav veliko pomagati, preveč ima opraviti sam s seboj, podporo poiščite v družini.

DEVICA – V sredini meseca se stvari končno postavijo na svoje mesto, vladar Merkur se obrne v direktno gibanje – natančneje 19. avgusta, a še vedno vaša komunikacija ne bo tista prava, razumna in analitična, enkrat se boste hvalili in hvalisali, nato pa se umaknili v svoj svet. Čez nekaj dni, 23.08 pa boste začeli gostiti Sonce v svojem znamenju. Deležni boste njegovega sijaja in moči, pozabite na svojo prislovično skromnost in končno  uživajte v letošnjem poletju. Naj vas ne skrbijo finance, odlično boste gospodarili, nadejate se novih prilivov ali že dolgo obljubljenega. Ne dogovarjajte se v tem mesecu, počakajte na prve dneve septembra.

TEHTNICA – Zdržite do 8. avgusta, potem pa pride vrsta tudi na vas. Gostili boste svojo vladarico v vsej svoji lepoti in tolerantnosti, a vam ne bo prizanešeno ne v ljubezni ne v partnerstvu, razen če obujate stare ljubezni. Bo pa odlično za načrtovanje in vizionarstvo, morda si uredite svojo spletno stran, začnete pisati blog ali stopite v politiko.

ŠKORPIJON – Ne morete dojeti, kaj se vam dogaja( po zaslugi vaše vladarja Marsa), nemočni tavate in razmetavate z zadnjimi atomi moči, se neprestano izpostavljate in prerekate, ne znate in ne zmore pametne komunikacije, ste le bleda senca samega sebe. Olajšanje nastopi po 14. avgustu, a dokončno izboljšanje šele sledi ob koncu meseca. Nekaj  bo priložnosti na kariernem delu, prebujanje pospeši  mrk 11.08., a rezultati bodo šele v naslednjem letu.

STRELEC – Še vedno niste na 100 procentih, a se ne pritožujete. Občutite moč, ne potrebujete drugih, uživate v najboljši družbi. Še tisto malega, kar skomunicirate, ni sprejeto in razumljeno, morda ste na trenutke tudi preveč grobi in direktni. S financami nič novega, strah okoli tega ne popušča, a naj vas ponovno potolažim, občutek vara, konec bo dober, že kmalu pričakujte spremembe. Če vas mika preurejanje doma, še malce počakajte, najbolje bo preložiti na pomlad, pa se raje lotite sprememb znotraj sebe, bo bolje. Popazite na zdravje, umirite se v sebi, saj vam notranji ubijalec- stres prinaša nenadejane zdravstvene težave.

KOZOROG – Ste pa dobesedno«zabetonirani« v pat položaju. Še za vas, ki slovite po preudarnosti in umirjenosti, počasi postaja vse skupaj breme. A da se bo vsaj malce premaknilo, vnesite kakšno novotarijo v svoje življenje, pa boste presenečeni. Ozrite se okoli sebe, dovolite si malce igrivosti in odprite se za ljubezen. Vas že stiska in trese ? Ne bežite in zgrabite priložnosti, ki se vam ponujajo po 8. avgustu, narediti odločilen korak, pa naj bo to v službi ali v ljubezni in si končno začnite spletati svoje gnezdo.

VODNAR – Veliko nemira, neustreznih akcij in pobud, pa nobenega konkretnega dejanja. Pa še težje bo po 7. avgustu, ko boste dobesedno obtičali in se ukvarjali s preteklostjo, kje so časi, ko ste bili gonilna sila vsega. A sedaj je trenutek, da razrešite staro, nedokončano, dodatno vas bo spodbudil še zadnji letošnji mrk, a ne bo prinesel končnega rezultata. Nanj bo potrebno počakati do naslednjega leta. Ne zaletavajte se v zid, nehajte si prizadevati samo za druge, poskrbite za sebe.

RIBI – Ne pritožujete se, lepo vam je, ste eden redkih, ki uživa v tem poletju, vladarja sta v harmoničnem aspektu, veliko je retrogradnosti in vam je to domače, pa čeprav ne razumete drugih in drugi ne razumejo vas. Pa ste bili že kdaj razumljeni ? Pripisujejo vam preveliko občutljivost, nerprizemljenost,  v resnici pa je to poudarjena senzibiliteta, ko se tako globoko ukvarjate s čustvi in intuicijo, da na zemeljske stvari kar malce pozabite. In kdo je tukaj površen ? Vi zagotovo ne.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?