Brezplačna meditacija

Pozdravljeni dragi prijatelji ! 

Vem, da se trenutno vsak od nas spopada z različnimi izzivi. Tokrat sem samo za vas, moje zveste bralce in kliente pripravila nekaj uporabnega, enostavnega in zanimivega.

Si tudi ti med tistimi, ki si želijo za vedno opraviti s STRESOM. Nekaj stresa je koristno, saj te potiska naprej, ti daje energijo. Jaz pa govorim o uničujočem stresu, ki ti jemlje energijo, fokus in čas.

Rešitev je lahko odlično in preverjeno orodje – MEDITACIJA. Že mnogim je pomagala na poti do osvoboditve  in preseganja navedenih težav.

V ta namen te povabim na skupinsko meditacijo – FB live za obvladovanje stresa, ki se začne v četrtek ob 20.00 uri, na FB center M – Mojca  Gregorčič.

Meditacija je primerna za vse, ki ste že meditirali ali pa boste prvič, za vse, ki ste že preizkušali kakšne druge tehnike in načine, pa še vedno iščete ali pa si želite spoznati nov, malce drugačen način vodene meditacije.

Meditacija traja 30 minut, v prvem delu se seznanimo s samo  vsebino, nato sledi poglobljena meditacija, ki temelji na prebujanju čutov in občutkov, ob podpori močne vizualizacije. V zaključku se pomenimo in  lahko podelite vaša občutenja in spoznanja.
Redna cena meditacije je 15 evrov, a tokrat je BREZPLAČNO.
To je moj prispevek k dvigovanju razpoloženja v času korona virusa.

Nekaj mnenj udeležencev ?

  • Hvala za odlično vodeno meditacijo. Obiskala sem že kar nekaj meditacij, a tvoj način kako popelješ v sprostitev preko prispodob je poseben. Odlično sem sprostila na sami meditaciji in ponoči po dolgem času trdno spala. Jana, Ljubljana, 35 let
  • Dolgo sem iskala načine sprostitve od vsakdanjega stresa in k tebi, me je povabila prijateljica. Uživala sem v tvoji vodeni meditaciji, dobro si prebudila v meni vse čute in čutila in me sprostila. Maja, Novo mesto, 40 let
  • Neizprosen tempo življenja in neprestana dokazovanja, so me potisnila v nezavidljivo stanje – izgubila sem fokus in koncentracijo, motnje spanja so bile vsakdanjost, nisem imela ne volje in ne energije za otroka in partnerja. Edina stalnica so bili napadi tesnobe in utrujenost. Izbrskala sem vas na netu in se odločila, da poizkusim še hipnozo in meditacijo. Presenečenje je bilo že na samem srečanju, ko sem se končno sprostila in prespala celo noč. Hvala, Sabina, Ljubljana, 45 let

Se vidimo in slišimo v četrtek ob 20.00 na FB center M- Mojca Gregorčič

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?