Delavnica hipnoze in samohipnoze tudi poleti

 

6. avgusta 2018 ob 18:00 do
20. avgusta 2018 ob 20:15
 Kje: Ljubljana, center M, Zemljemerska ulica 12, Ljubljana
Prispevek: 180 eur za celotno delavnico, za 3 srečanja, če pripelješ še nekoga, je cena 150 evrov za vsakega od vaju.
Organizira: Mojca Gregorčič in center M
Kontakt: 041 639 408, mojca.gregorcic@gmail.com

Naj bo letošnje poletje malce drugačno. Izkoristite najlepši čas v letu in naredite nekaj za sebe. Naučite se SAMOHIPNOZE.

Za vas sem pripravila delavnico HIPNOZE in SAMOHIPNOZE, kjer se boste spoznali in naučili novih tehnik, ki jih boste uporabljali pri sebi ali pa vam bodo v veliko pomoč pri delu z ljudmi. Enkratna naložba, da si pridobite znanje, katerega lahko uporabljate celo življenje, za obvladovanje različnih težav in neprijetnosti.

Delavnica hipnoze in samohipnoze bo potekala v 3 srečanjih po 3  šolske ure za ceno 180 evrov.Prvo se bomo srečali s teorijo hipnoze in jo nadgrajevali s praktičnim delom z izvajanjem hipnoze in samohipnoze. Če pripeljete prijatelja, znaca ali partnerja, cena 150 evrov za vsakega od vaju. Čakajo vas dobra predavanja, odlična gradiva, veliko praktičnega dela in odličen team usposobljenih strokovnjakov.

Zakaj toliko srečanj, ko pa drugje ponujajo enodnevne delavnice? Zato ker je pomembno praktično delo, trening, da pridobljena znanja prenesete v prakso in da si pridobite zaupanje in prava občutenja.

Da prav ste razumeli – občutenja, besede in dih so orodja hipnoze.

Sama sem učenka tako šole Dave Elmana, kot šole Milton Ericksona. Imam več letne izkušnje na področju individualnega dela s hipnozo, kot na področju izobraževanja.
Organiziram številne delavnice, srečanja, tematske večere in dogodke na temo hipnoze in samohipnoze.

Odlični rezultati pri delu s hipnozo, so me prepričali in usmerili v to, da  sem si zadala nalogo, da kar največje število ljudi seznanim in naučim uporabljati to odlično orodje, da si bodo znali sami pomagati pri preseganju težav.

Težave so dejstvo, imamo jih vsi, a razlikujemo se po tem, kako pristopamo k njihovemu razreševanju. 
Prijave in informacije na: info@center-m.si ali 041 639 408

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?