Delavnica in meditacija na dan luninega mrka

Delavnica in meditacija na dan luninega mrka, v ponedeljek 07.08.2017 ob 18.30

Vabim vas na delavnico in meditacijo ob pričetku letošnje jesenske sezone mrkov, natančneje – v PONEDELJEK, 07.08.2017 ob 18.30 uri – na dan prvega izmed dveh jesenskih mrkov – Luninega mrka na 15. stopinji vodnarja.

Mrki so posebne oblike lunacij, so energijsko izredno močno podprti trenutki, kateri predramijo in spodbudijo dogajanja v našem vsakdanu. V prispodobi ali metafori so to trenutki, ko se »Zemlja spaja z nebom, ko so odprta energetska vrata«. To so odlični dnevi za postenje, za meditacijo in obračanje v sebe, v globine lastne duše.

V prvem delu se bomo seznanjali z lunacijami v lastni astrološki karti in vsakemu izmed vas bom pogledala, kaj prihajajoči mrk prinaša, oziroma aktivira in podala nekaj usmeritev. V ta namen mi ob prijavi pošljite rojstne podatke – datum, kraj in uro rojstva.

V nadaljevanju pa bomo izvajali poglobljeno meditacijo, kjer se bomo soočali z našimi dejanskimi potrebami. Meditacija je vodena in globoko sproščujoča, podprta z Bachovimi cvetnimi esencami, seveda, če to želite.

KJE: BM Studio, Dunajska 63, Ljubljana, v stavbi družbe KD skladi (nasproti Bežigrajskega dvora in ob poslovni stavbi Krke).

KDAJ: ponedeljek, 07.08.2017 ob 18.30 uri do 20.00

Cena: 15 EUR

Obvezne prijave na: mojca.gregorcic@gmail.com
ali po telefonu Mojca Gregorčič, 041 639 408 ali

Za vas pripravljam sklop meditacij in delavnic, v svojem centru M s pomočjo astrologije, Bachovih cvetnih esenc in z znanji s področja hipnoze, Theta psiholoških svetovanj in Reiki tehnik. Več let spodbujam in motiviram ljudi, jih ozaveščam o njihovih potencialih in težavah, budim tisto najboljše v njih in jim pomagam preko ovir, da ponovno zaživijo polno življenje.

Če ste se odločili za spremembe, če verjamete v sebe in v mene, vabljeni na meditacijo.
Lepo vabljeni vi in vaši prijatelji, Mojca

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?