Delavnica karmične astrologije

Vabim te na zanimiv večer: Delavnica karmične astrologije

Tudi ti?

Se tudi tebi dogaja, da se neprestano srečuješ z enakimi nalogami, pa čeprav so si lahko začetki popolnoma različne, so zaključki, spoznanja in lekcije na koncu enaki.

Kaj ti želi življenje sporočiti?
Si že dojel ali se neprestano vrtiš v istih zgodbah, občutkih, razočaranjih. Morda ti težave ali bolje izzive predstavljajo odnosi, osebna izgradnjasamozavesti, odnos do denarja ali seksualnosti, nerealna pričakovanja in zablode, težave in nesprejemanje v izvorni družini ali pa je tvoje življenje polno padcev različnih vsebin.

Se zavedaš svojega poslanstva, morda ga še nisi odkril.
Vsak izmed nas je enkraten in neponovljiv in s tem tudi njegovo poslanstvo, njegova vloga.

Vsako dogajanje v preteklem življenju ima svojo današnjo reakcijo, okoliščino in posledico. Ljudje v tvoji bližininiso slučajno tukaj,so s posebno nalogo ali te že s samo prisotnostjo v trenutku opominjajo na nekaj nedokončanega, neosvojenega, na izziv. In nams temdajejo priložnost, da popravimo, nadgradimo ali ozdravimo težavne pretekle odnose.

Preseganje izzivov, končno na pot osebne rasti!
S svojim zavednim delom uma smo usmerjeni v prihodnost – načrtujemo, sanjarimo, si želimo. A vsi prihodnji dogodki so že dovršeni, obstajajo že vse rešitve in od naše duhovne moči zavisi na katero pot bomo krenili?

Karma in astrološka karta?
Vsaka rojstna astrološka karta opisuje celotno življenje, vključujoč tudi rojstvo in smrt. Dvanajst astroloških hiš predstavlja 12 življenjskih področji, a že v 8. hiši je opisana naša smrt, preostale 4 hiše pa opisujejo prednatalno obdobje, od spočetja pa do njegovega rojstva, zanimivo dogajanje, ki nas do dobra zaznamuje, ki nam lahko naloži bremen ali pa nam prinaša ugodnosti.

GLAVNI AKTERJI KARME

Saturnpoimenovan tudi gospodar karme, je planet, ki opisuje preteklo inkarnacijo. Njegovo karmo opisujemo kot vzrok in posledico ali kar si sejal, to žanješ.
12.hiša je vezana na preteklo življenje in je sinteza vseh dogajanj preteklega življenja – vse naše izkušnje, vsa naša čustvovanja, razmišljanja.
Planeti v 12. hiši so ostanki nedokončanih ali na pol opravljenih nalog v preteklem življenju. Velikokrat daje občutek, kot, da smo ustali ujeti v preteklosti ali prekmalu prišli v trenutno sedanjost.
Retrogradni planetivedno opisujejo nedokončane zgodbe, neosvojene lekcije, neopravljen izpit v preteklem življenju in sedaj imamo ponovno priložnost, da te lekcije osvojimo.
Severna in južna lunarna zanka, oziroma aspekti z osjo vozlov,pri čemer preučujemo predvsem kvadrate, trigone in sekstile.
Zadnja Lunina konjunkcija,opisuje najpomembnejšo lekcijo duše v preteklem življenju oziroma v predhodni inkarnaciji.
Seperativni aspekti v orbisu 1 stopinje, opisujejo dogajanja v preteklem življenju.

In še kaj.

Zakaj?

DA KONČNO PREPOZNAŠ SVOJO VLOGO IN NALOGO, prepoznaš in zaživiš talente,  da presežeš nerealizirane naloge, da napreduješ v osebnem in duhovnem razvoju.

Kdaj?
V petek, 29.01.2021, ob 18.00, 3 šolske ure do 20.15( zagotovo še dlje).

Kako?
Iz udobja domačega naslonjača, preko aplikacije Zoom v spletni učilnici.

Koliko?
33 evrov, za ceno 4 v 1 – astrološka delavnica, izris astrološke karte, vpogled v rojstno karto in razlaga glavnik karmičnih akterjev in gradiva.

Kaj potrebuje?
Željo in voljo za spremembe, za odkrivanje najbolj oddaljenih kotičkov lastne duše.

Vabim vas na najbolj oddaljeno popotovanje do sedaj, na popotovanje v globine lastne duše.  Mojca

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?