Delavnica – moja izvorna družina, moje korenine in moje mesto znotraj nje

 

ASTROLOŠKA delavnica in MEDITACIJA z naslovom  – MOJA IZVORNA DRUŽINA, MOJE KORENINE IN MOJE MESTO ZNOTRAJ NJE

Vstopili smo v november, predzadnji mesec leta, v mesec v znamenju škorpijona. Narava se umirja, umira in se hkrati pripravlja na ponovno rojstvo. Enako priložnost imamo tudi mi, da počistimo staro, neustrezno in damo priložnost novemu, primernejšemu za nas.

Vsi vemo, kako pomembna so prva leta našega življenja, ko se preko matere spoznavamo s svetom in z našo vlogo v njem.  Vsi manki, neizpolnjena pričakovanja in nezadovoljene potrebe iz zgodnjega otroštva nas zaznamujejo za celo življenje. Pa je to res potrebno ? Znamo in zmoremo drugače ?

V uvodnem delu se bomo preko astroloških kart seznanjali z družino in našimi predniki, ugotavljali izvor morebitnih težav, v poglobljeni meditaciji pa se bomo konkretno soočali z našimi težavami, z namero in željo, da jih končno ozavestimo in presežemo.

Kako ? Z dojemanjem naše naravne vloge v družini,  z odpuščanjem, opuščanjem in preseganjem neustreznih vzorcev.

Pri tem nam je v veliko pomoč astrologija, ko preko astrološke karte, natančneje skozi serijo 4, znamenje raka, Luno vladarja serije 4, spoznavamo našo izvorno družino, naše mesto v njej in naša izpolnjena ali neizpolnjena pričakovanja. Tu spoznavamo naše osnovne danosti na tem področju življenja, kako smo se počutili v družini, smo bili sprejeti, srečni in zadovoljni ali pa smo se že v najnežnejših letih počutili prikrajšane, izdane in nesrečne. A enkrat je potrebno narediti konec, spoznati da zgolj z vračanjem v otroštvo in podoživljanju težavnih vzorcev, ne naredimo veliko. Potrebno je vzorce ozavestiti, jih preseči in zaživeti srečnejše in polnejše življenje.

Meditacija bo globoka in transformacijska, podprta z izbrano Bachovo esenco, da bomo lažje presegli staro obstoječe in dali prostor novemu, primernejšemu za nas.

Zakaj ? Če si želite sprememb, če si privoščite boljše in kvalitetnejše življenje, če verjamete v sebe in v spremembe.

Kdaj ? V torek, 14. novembra med 18.30. in 20.00 uro. Obvezne predhodne prijave.

Kje ? V Ljubljani, podatke dobite ob prijavi.

Cena oziroma prispevek za izmenjavo energije je 15 evrov.

Izvajalka, Mojca Gregorčič,  motivatorka, usmerjevalka in budilka vsega dobrega in skritega v vas s pomočjo znanj astrologije, hipnoze, Reki tehnik in Bachovih cvetnih esenc.

Vabljeni vi in vaši prijatelji. Mojca

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?