Hipnoza in samohipnoza

Za vas sem pripravila delavnico HIPNOZE in SAMOHIPNOZE, kjer se boste spoznali in naučili novih tehnik, ki jih boste uporabljali pri sebi ali pa vam bodo v veliko pomoč pri delu z ljudmi.

Delavnica hipnoze in samohipnoze bo potekala v 4 srečanjih po 2 šolski uri za ceno 180 evrov.Prvo se bomo srečali s teorijo hipnoze in jo nadgrajevali s praktičnim delom z izvajanjem hipnoze in samohipnoze. Če pripeljete prijatelja, znaca ali partnerja, je tvoja cena 150 evrov.

Zakaj toliko srečanj, ko pa drugje ponujajo enodnevne delavnice? Zato ker je pomembno praktično delo, trening, da pridobljena znanja prenesete v prakso in da si pridobite zaupanje in prava občutenja.

Da prav ste razumeli – občutenja, besede in dih so orodja hipnoze.

Sama sem učenka tako šole Dave Elmana, kot šole Milton Ericksona. Imam več letne izkušnje na področju individualnega dela s hipnozo, kot na področju izobraževanja.
Organiziram številne delavnice, srečanja, tematske večere in dogodke na temohipnoze in samohipnoze.

Odlični rezultati pri delu s hipnozo, so me prepričali in usmerili v to, da  sem si zadala nalogo, da kar največje število ljudi seznanim in naučim uporabljati to odlično orodje, da si bodo znali sami pomagati pri preseganju težav.

Težave so dejstvo, imamo jih vsi, a razlikujemo se po tem, kako pristopamo k njihovemu razreševanju. 
Prijave in informacije na: info@center-m.si ali 041 639 408

  IMATE MORDA VPRAŠANJE ?