HOROSKOP NOVEMBER 2018

 

NOVEMBER 2018

OVEN – Še vedno ste vizionarski, uporniški in neukrotljivi, a na trenutke že pošteno pretiravate. Olja na ogenj prilije še povratek največjega revolucionarja med planeti v vaše znamenje, a dobro izkoristite prvo polovico meseca in zaključite vsaj nekaj od začetega na področju financ in samozavesti,  saj od 16. novembra dalje še sami sebe ne boste prepoznali. Umirjeni, poduhovljeni in obrnjeni v sebe,  si  boste oddahnili od preteklega leta in let. Obetajo se vam novi časi na področju izobraževanja, potovanj in dela s tujino ali v tujini. Veliko prijetnejše obdobja se vam obetajo v partnerstvu, pa še vedno ne bo idealno. Odnose uredite do prvih dni decembra.

BIK – Boljše obdobje prihaja, manj bo pogrevanja starih zgodb in zamer, pa še vedno ne bo miru. Nevidna sila vas bo gnala do skrajnih meja, dobesedno vas bo »premetavalo« iz ene skrajnosti v drugo, a prineslo vam bo tudi veliko dobrega, še posebej, če boste gradili na starih temeljih – tako na izobraževalnem področju, morda se končno odpravite na potovanje ali na delo v tujino, že v drugem tednu meseca. Še vedno vas bo osrečevalo vsakdanje delo, pričakujete lahko izboljšanje zdravstvenega stanja, predvsem pa vam bodo v veliko veselje vsakdanje in enostavne stvari.

DVOJČKA – Prvi dnevi novembra so kot zatišje pred viharjem, pred spremembami.  Uživate in na veliko uspevate pri vsakdanjem delu, z lahkoto ustvarjate vse vrste odnosov, a že 17. novembra sledijo spremembe na navedenih področjih, nekako zamrznete, zablokirate, ko se podate na retrogradno pot, še zadnjič v tem letu. A ker je vse na tem svetu dobro in slabo hkrati, boste imeli v  drugi polovici meseca priložnost za temeljito revizijo celotnega leta.  Pazite na svoje zdravje, umirite se in razmislite, kako izboljšati svoj vsakdan. Bodite temeljiti in dosledni, dobro se pripravite na prihajajoče leto, saj bo to vaše leto.

RAK – Čeprav ste začeli mesec ponosno in navzven odločno, le vi veste, da ni vse zlato kar se sveti. Majejo se vam tla pod nogami, sami pri sebi ne veste kako in kaj, nimate jasnih misli in vizije. Preveč ste željni potrditev in priznanj, a jih dobite bore malo, še partner je tako hladen in skop s pohvalami. V tem trenutku se lahko zanesete na družino, pa čeprav vas bodo še nekaj dni vznemirjali s starimi, prežvečenimi zgodbami, a bo v drugi polovici meseca veliko bolje. Do takrat pa se posvetite konjičkom, udejanjite že dolgo načrtovan izlet ali pa uživajte v družbi otrok in se učite igrivosti.

LEV – Čeprav ste v tem mesecu tako odločni in nepopustljivi, dobesedno ste utirjeni, za vas ne obstajajo stran poti, vsaj navzven in v teoriji je tako,  pa vas čustveni del vaše biti pušča na cedilu.  Ne veste kako in kaj, ne kod, ne kam. Prizadevno delate, garate, a drugi kot da ne opazijo tega, še več, samo iščejo kaj napake in prepir, neprestano vas begajo z novimi zahtevami. Vi pa kot da ne morete izstopiti iz zanke, bolj kot se upirate, slabše je, pa še krivdo vam pripišejo. In kje je rešitev meseca – v varnem zavetju doma, dom zamenjajte za oder življenja. Oddahnite se.

DEVICA – Zelo optimistično in polno načrtov ste zakoračili v nov mesec, ideje dobesedno vrejo iz vas. Izkoristite prvo polovico meseca,  zaupajte si, pa čeprav vam ponagaja kakšen prehlad, a nakopali ste si ga sami, s preobilico dela. Bodite prizanesljivejši do sebe, ne bodi sami sebi največji birič, dojemite, da okolica ne zahteva vsega tega. Zagotovo bo v drugem delu bolj umirjeno, a na žalost ne bo lažje. Vaša sposobnost sporočanja in razmišljanja se bo upočasnila, vračali se boste k starim problemom, osebe v vaši bližini vam lahko pošteno zagodejo, še več, vas razočarajo, pa čeprav ste v prvih dnevih novembra zares uživali v njihovi družbi. Previdno v prometu.

TEHTNICA – Dobesedno ste že izžeti, dovolj vam je preigravanj vedno istih scenarijev, brez zaključkov. Toliko nemira je v vas samih, toliko neobvladljivega, da na trenutke izgubljate tla pod nogami. A bo kmalu bolje, ko se bo sredi meseca vaša vladarica  Venera podala odločno naprej, neoziraje se na druge. Posvetite se osebnim financam in iztržite že končno nekaj tudi za sebe, pošteno ste se nagarali v tem letu, v vašem letu. Vzemite si zasluženo nagrado, pohvalite se in se nagradite, dovolite si, da spremembe stopijo v vaše življenje.

ŠKORPIJON – Uživajte v svojem času, v tem kar vam je trenutno dano in bodite hvaležni. A vse lepo enkrat mine, spremembe so pred vrati, zapuščajo vas podpornik, izgubljate osebno moč. A ostanite dostojanstveni, popazite na komunikacijo, obvladujte svoje besede in ne uničite vsega kar ni po vašo meri. Razmislite o etiki in morali, o svojih načelih, saj se boste v prihajajočih letih veliko ukvarjali s temi vprašanji. Pa s financami tudi, a tukaj ste najboljši med najboljšimi, pa še bolje bo.

STRELEC – Spremembe so pred vrati, če jih sami še ne zaznate, jih ljudje okoli vas že zagotovo. Poleg Sonca tudi Jupiter prestopi v vaše znamenje, v katerem bo vse do decembra 2019. Prinašal vam bo obilja vseh vrst, a bodite pozorni in preudarni, ker tudi preveč dobrega lahko škoduje in Jupiter prav rad pretirava in podpihuje tam, kjer ni potrebno. Še vedno pazite na zdravje, topla obutev bo najboljša preventiva, pazite da vam je ne zagode mehur. In najlepše vam bo v tem mesecu v družbi prijateljev, kje ste lahko to kar ste, kjer ste razumljeni in sprejeti.

KOZOROG – Vztrajnost je lepa čednost, trma pa žal ne. Če ste še tako prepričani v sebe, se vendar le ozrite na okoli in prisluhnite.  Ja prav ste slišali – prisluhnite, ker trenutno ne zmorete kakšnega konkretnega dialoga, pa še tisto kar boste spravili iz sebe, bo malokdo razumel. Lahko pa vsa svoja razmišljanja, ugotovitve in zaključke zapišete. In dovolite si pri tem malce ustvarjalnosti, preseneti z drugačnostjo, z novimi in izvirnimi idejami, dovolite svoji speči in zatajeni kreativnosti, da se prebudi in  pošteno se vam bo obrestovalo. Gradite na starem, nadgrajujte že preverjeno in uspeh ne bo izostal.

VODNAR – Pa čeprav so vam blizu spremembe in nemir, ste že pošteno utrujeni od vsega dogajanja, neka nevidna sila vas blokira in ovira, polni ste dvomov in strahov. Izgubljate tla pod nogami, osebne finance postajajo neobvladljive, v tistem slabšem smislu, družina in partner vam niso v nikakršno pomoč, prvi so popolnoma brez stika z realnostjo, drugi pa je izgubljen v iskanju svojega mesta pod soncem. Izkoristite priložnosti v kariere, če jih še niste do sedaj, a ni prav veliko časa.  A če ste gradili kariero, če ste prepoznali danosti v  preteklih letih, lahko prve nagrade pričakujete že v tem mesecu.

RIBI – Prav v veliko pomoč vam ni vaš vladar Neptun, pa čeprav je močan, razen če živite v skladu s svojo naravo in delujete v umetniških ali duhovnih sferah. Že tako ste dobesedno »potopljeni« v morju lastnih čustev, a Neptun še priliva olja na ogenj. Kje je rešitev – poiščite jo v svoji bližini, v spremenjeni komunikaciji. A že kmalu bo bolje, ko bo Jupiter prestopil v strelca in vam prinesel priložnosti. Jih boste znali prepoznati in izkoristiti v zadnjih mesecih tega leta, v novem letu bo težje. Razmišljate o tujini,o popotovanju, zakaj pa ne. Morda se vam prav tam poraja  najboljši navdih in ideje.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?