HOROSKOP od 26.03.2018 dalje

OVEN – Preveč se ženete, dobesedno divjate skozi dneve, a posledice pretiravanj se kažejo v upadu energije, oziroma nedoseganju ciljev tako na področju delovnega uspeha, kot v ljubezni. Zazrite se v sebe, ne izgovarjajte se na družino, težava je v vas samih.

BIK – Pomemben teden je pred vami, ko bo vladarica Venera prestopila v vaše znamenje in izstopila iz lastne sence. Malce boste še negotovi, nekaj bo potrebno storiti na komunikaciji, v četrtek vam bo šlo najbolje od rok, od tu pa samo še navzgor med zvezde.

DVOJČKA – Težko je za vas v teh dneh, omejeni, zablokirani imate še nekje v sebi vaš osnovni naboj, igrivost in veselje, a kaj več ne zmorete. Vleče v vas nazaj, v neke stre zgodbe, nedokončane stvari. Treba se bo lotiti tudi tega, prijatelji vam lahko dajo dober nasvet.

RAK – Se sprašujete v teh dneh, pa kaj hočejo od vas ? Kot, da so se vsi zarotili proti vam, vi pa si želite le malce miru pred prazniki. A bo težko, prilagodite se času, obujajte staro na modernejši način. Ne vsiljujte svojega načina in razmišljanja, pa čeprav mislite, kako dobro delata za druge.

LEV – Misli na poletje in počitnice vam ne dajo miru, a ne prenaglite se v odločitvah pri izbiri počitnic. Počakajte na majske dneve, do takrat pa se posvetite delu, ne kaže vam nič drugega, pa čeprav ne bo vedno lahko, a se splača, da že enkrat zaključite zaostale naloge.

DEVICA – V tem tednu morate še bolj vztrajati na svoji poti, ne glede na upor okolice. Sledite sebi, uživajte v nizanju sprememb, v njihovem preučevanju in nadgrajevanju, le preveč si ne naložite, pa bo šlo kot po maslu. Na podporo  drugih pozabite,  še dolgo vas ne bodo razumeli. A roko na srce, so vas že kdaj ?

TEHTNICA – Na praznično soboto vladarica prestopi v znamenje doma, nam pa prinese več čutnosti, želje po uživanju, pa tudi delu. Med prazniki ohranjajte pravo mero pri kulinaričnih užitkih in si ne prigovarjajte samo tokrat. V večini aprila boste na preizkušnji in adijo diete.

ŠKORPIJON – Lotite se pomladanskega čiščenja, tako v sebi kot v svoji okolici. Naredite že enkrat red, zavrzite vse neuporabno ali neuporabljeno. Imate dovolj energije, le začeti morate. Bodite inovativni, le novi pristopi in pogledi, vam omogočajo uspeh.

STRELEC – S financami pa ne gre in ne gre, še vaš opevani optimizem vas pušča na cedilu, če ste že dejstva spregledali. Priložnosti so,  a kaj ko denar pride in gre. Razmislite o vzrokih, postanite že enkrat odgovorni in se ne prepuščajte toku življenja, tokrat vas zagotovo ne odnese na pravo stran.

KOZOROG – Težko razumete netolerantnost in neodobravanje, se sprašujete pa zakaj so vsi tako nestrpni, kako ne zmorejo videti dolgoročnih rezultatov prizadevanj. A vse je zaman, morda vas le partner razume, bolje povedano čuti, razume pa težko.

VODNAR – Nenehne bitke bijete v sebi ali bi šli po znani ali neznani poti. Težavna je pot iz cone udobja, a zavedajte se svojega poslanstva, vi ste prinašalec novega, neznanega in nepoznanega. Poiščite pravi pristop, uporabite svoj genialni um, pa bo šlo. Žal velikokrat tudi na račun lastnih izgub, a vi znate tudi to vzeti v zakup.

RIBI – Pa je konec pravljice, a naj vam ne bo pretežko. Mir in tišina sta vaši najgloblji potrebi, da se zberete od dogajanj preteklega meseca. Soočite se in uredite banalne, vsakdanje stvari kot so finance. Ko opravite z zemeljskimi stvarmi, ko si postavite potrebne temelje za lastno delovanje, pa dovolite ustvarjalnosti in ljubezni, da prideta na plano.

 

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?