HOROSKOP OKTOBER

OVEN – Nenehna želja po svobodi in drugačnosti vas je že do dobra izmučila, a ne odnehate. Počasi, prepočasi za vas izstopate iz zanke ujetosti, a še vsaj do 11. oktobra ne bo bolje. Takrat vam uspe preobrat v odnosih, morda končno osvojite lekcijo. Pustite si kaj dopovedati, partner vam da tokrat pravi nasvet.

BIK – Sprememb in nemira še ni konec, težko vam je skupaj z vladarico v znamenju škorpijona, že res, da so stvari jasne, a kaj ko ne vidite konca. Pa še ne bo kmalu konec neprijetnosti, 4. oktobra Venera začenja retrogradno pot, pričakujte obujanje starega, ne razrešenega, predvsem na področju odnosov. Na vašo srečo malce situacijo omili Neptun, ko vam na trenutke pričara iluzijo.

DVOJČKA – Mesec začenjate zelo čustveno in fokus tega meseca bodo odnosi vseh vrst, zelo ste tolerantni in pripravljeni na kompromise vseh vrst, na nek način prevzameta lastnosti znamenja tehtnice. A ohranjate trezno glavo, čeprav vam skozi mesec ponagaja Neptun, vas zavaja in vabi, ne dovolite si, da iz trenutka popolne zaslepljenosti preidete v zgodbo manipulacij.

RAK – Malce ste skrili svoja čustva v začetku meseca, kot da čakate na nov cikel ali mlaj vaše vladarice, natančneje 9. oktobra v znamenju tehtnice. Tudi za vas velja, da previdno krmarite med čermi zaslepljenosti in idealizma, ter manipulacij. Pa saj veste, da vas vedno izdajo čustva in potegnete krajši konec. Bodite to kar ste.

LEV – Sami ne veste, kako bi bili še bolj galantni in ustrežljivi. A počasi imate že tega dovolj, vi ste vendar eden in edini, preveč tuje vam je že vse skupaj. Naj vam ne pride na pamet, pa čeprav vas bo v prvih dnevih meseca oktobra zelo mikalo, da bi s pomočjo laži in manipulacij spremenili tok dogajanja, počakajte do 23. 10.,ko vaš vladar prestopi v znamenje škorpijona, tako bodo končno odpadle vse dileme in sebe boste postavili na mesto, ki am pritiče.

DEVICA – Ne gre in ne gre, ne z denarjem, ne s postavljanjem za sebe, pa na trenutke že tako dobro kaže. Imate občutek, kot bi vam vsi želeli pomagati pri tem, a na koncu ostanete praznih rok. Preveč se zanašate na svoj razum, a bi bilo bolje, če bi poslušali svoj notranji glas. V zadnjem tednu meseca vam bo veliko lažje, še bolj boste osredotočeni, nepopustljivi in končno boste začutili podporo vaših bližnjih.

TEHTNICA – Trenutno se spopadate sami s seboj, paše bolj se boste po 4. oktobru. Na trenutke se lahko sprašujete, sem to še jaz, kam je šla moja sposobnost kompromisarstva, sposobnost empatije – malce sta se umaknila, da si oddahneta, vi pa imate priložnost, da končno letos zaključite vse nedokončano, da postavite nove temelje. Če se boste lotili, vam bo šlo dobro od rok, ne zapravite priložnosti.

ŠKORPIJON – Odlično vam gre, gostite dva planeta, ki vas dobro podpirata, 23. oktobra pa se jima pridruži še Sonce. Zadovoljni ste s seboj, a ohranite pravo mero in se posvetite komunikaciji, saj je na trenutke pregroba, preveč direktna, na koncu pa še manipulativna. Težave vam povzročajo drugi ljudje, ki zahtevajo spremembe, vam pa jemljejo energijo. Čeprav ste dobro, pa se globoka v vas budi vprašanje, kako naprej – po stari uhojeni poti ali se končno podate v spremembe.

STRELEC – Še vedno ni tiste prave širine in optimizma, ne morete in ne morete razpreti kril. Samozavest je tisti del zgodbe, ki vas omejuje – na eni strani nenehen dvom in hkrati močna želja in potreba. Pa še na finančnem delu ni najbolje. Nadejajte se čustvene podpore partnerja in sprememb v delovnem okolju, potrebno se bo odločiti, po starem ali daste prednost spremembam. Veliko izzivov, ji boste kos ? Zagotovo.

KOZOROG – Uživate v svoji moči in fokusu, končno se je premaknilo iz poletnega mrtvila in ujetosti v enakih zgodbah in težavah. Pogumno naprej, pa me ne skrbi za vas, ko boste najhitrejši, boste še vedno realni in razsodni. Malce vam nagaja ego, težko prenašate avtoritete. V tem mesece je vaša priložnost za spremembe, a nadgrajujte staro, že obstoječe, ne začenjajte iz nič. Obrestovalo se vam bo.

VODNAR – Čeprav od sredine preteklega meseca gostite planet, ki vam prinaša polno spodbud in pobud, se kar ne morete odločiti, bi vztrajali pri starem in preizkušenem, čeprav veste, da tukaj ni prihodnosti ali se bi podali na pot sprememb, na pot garanja, v neznano. Ne bo lahko, potrebne bodo številne prilagoditve, a se vam bo obrestovalo, saj ste vendar revolucionar in vizionar v vaši naravi. Spremembe vam prinesejo priložnost, da dokončate prav tisto, česar se najbolj otepate.

RIBI – Svojo naravo živite v popolnosti, a kaj ko  ni za ta svet. Ne veste kako in kaj, ne s čustvi, ne z  razumom, enostavno se prepuščate toku, da vas nosi, premetava in odlaga. Še najbolje bo če se posvetiti študiju, izobraževanju, morda ponovno obudite in  svoja znanja s področja umetnosti. Glasba in ples vam lahko prineseta pravo zadovoljstvo v tem mesecu.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?