Horoskop v tednu od 19.03. Do 25.03.2018

OVEN – Pa je prišel vas čas skozi velika vrata. Bolje ne bi moglo biti. Vse prihaja k vam oziroma deluje v vaši nameri, vi pa močni, odločni, na trenutke preveč resni in osredotočeni. Malce težav in nasprotovanj pričakujte pri delu, a se vas ne bo prav veliko dotaknilo. Doma ne bo podpore, so preveč čustveni in še sami ne vedo kaj bi.

BIK – Malce vam pa že pohaja sapa, pa še huje bo. Vaša vladarica Venera, kot da je podivjala, brez meja v sebi in okoli nje, pretirava, bezlja tja v en dan, preseneča na vsakem koraku in na koncu, če ji le ne gre, še malo zmanipulira. Če se je koga dotaknila pomlad, se je nje zagotovo.

DVOJČKA – Ko ste končno malo zadihali, zaživeli v svojih energijah, pa vas bo spet udarilo in zavrlo v soboto, ko vaš vladar prestopi v retrogradno gibanje. Nič ne bo z akcijo in pobudo, čeprav je dobro kazalo. Razumejo vas le prijatelji, vi pa si na noben način ne privoščite kakšnih skritih in prikritih igric ali igre moči.  Delo in vsakdanjik vam bosta lahko v tem tednu v uteho, a ne pretiravajte.

RAK – Teden začenjate močni, odločeni, a v nadaljevanju vam bodo moči opešale. Vsi vam bodo nasprotovali, vam dokazovali in vam dopovedovali, vi pa veste, da ni tako. Osredotočite se na delo, tukaj lahko nanizate lepe uspehe, partner je preveč nemiren in pesimističen, da bi vam kaj pomagal.

LEV – Kočno malce ognjene energije, ki vam je tako blizu, končno malce vetra v jadra, a pazite občutek vara, hitro lahko poidejo moči in stare težave priplavajo na površje. V tem tednu popazite na zdravje, da vas ne vseka v križu ali da ne poberete kakšen prehlad. Čutite močan pritisk na čustvenem delu, a nevidna sila vas vznemirja, kot da se poigrava z vami.

DEVICA – V tem tednu si ne obetajte kaj preveč v ljubezni, en nemir in sam hlad ter odmikanje, veliko nasprotovanj in ponovnega obujanja starih zamer.  A priložnosti so, da  enkrat za vedno končate te zgodbe, potrebno bo marsikaj spremeniti, to pa včasih boli in nas hromi.

TEHTNICA – Odličen teden za delo in sodelovanje, čeprav se vam bodo drugi zdeli malce zaletavi in neresni, a povedano na uho – saj sami niste nič bolje.  Samozavestno se lotevate novih podvigov,  čutite da je sedaj to tisto pravo. Finančno stanje sem vam lahko izboljša, a ne pretiravajte, spremembe so počasne, a temeljite.

ŠKORPIJON – Če se vam v tem tednu obetajo dogovori ali srečanja, bo zagotovo vse po vaše. Nihče vam trenutno ni kos. Poizkušali bodo marsikaj, a vam ne morejo blizu. Delajte, ustvarjate, koristno porabite vaše danosti, pa na druge vseeno ne pozabite. Se vam bo obrestovalo.

STRELEC – Še vedno se v vas budi notranji ogenj,  tokrat je preveč idej, preberite in izločite nepotrebno. Močno ste prepričani v sebe in svoj uspeh, tako bo težko doseči sporazum. Ljubezen v tem tednu dobi krila, veliko priložnosti in obetov, a na žalost se prav veliko trajnosti ne obeta.  Uživajte, dokler traja.

KOZOROG –  Močni, odločni in fokusirani se spoprijemate z izzivi. A  bodite pozorni pri dogovarjanju in sprejemanju odločitev, na žalost vam niso poznana vsa dejstva. Prisluhnite mnenju prijateljev ali oseb s katerimi velikokrat delite svoja razmišljanja. Ne ukvarjajte se z družino, preveč so zaletavi, nič jim ne zaleže, škoda vaše pozornosti. Streznitev sama po sebi pride tudi za njih.

VODNAR – Oh kako vas vleče v stare, že prežvečene zgodbe, vi pa mislite kako ste napredni. Komunikacija je v tem tednu vaša odlika, a popazite, da si zaradi  prevelike vneme ne nakopljete težav na delovnem mestu, še posebej ženske sodelavke so občutljive.

RIBI – Spet se vam vrača občutek zapuščenosti in nerazumevanja, le vaš vladar še edini vztraja z vami, a kaj dosti si ne morete pomagati z njim. A ni vse tako pesimistično, odlično vam bo šlo z denarjem in lepše in prijetnejše boste razmišljali o sebi.  Namenite teden ustvarjanju,kreiranju , a najbolje v lastni režiji. Drugi vam povzročajo preveč nemira, ko vam vsiljujejo svoje ideje. Vztrajajte pri svojem.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?