Horoskop v tednu od 5.2.2018 do 11.2.2018

OVEN – Optimizem in dobra komunikacija sta trenutno vaša odlika.  V karieri na žalost še ni tistega, kar si želite in pričakujete, a ne odnehajte.  Presenečeni ste nad čustvi, ki jih gojite do partnerja, prepustite se, malce se umirite in prenesite svoj optimizem na to področje.

BIK – Malce vas begajo lastni občutki, vse se za vas dogaja prehitro in vse je tako novo, napredno, včasih nenavadno. Nobenega miru nimate, a počakajte do nedeljskega jutra, ko sledi temeljita sprememba. Malce skrivnostno, čarobno razpoloženje na trenutke vas po neslo v neslutene globine, uživajte v njih, pa čeprav boste globoko v sebi čutili, da nima osnove, da ni realno. Uživajte dokler traja.

DVOJČKA – Vedno boj se zavedate kako pomembno je prijateljstvo, kako prijetno se je družiti z ljudmi, ki enako razmišljajo, ko ni potrebno razlagati, dopovedovati in dokazovati, ko ste enostavno uglašeni na enako vibracijo. Kaj bi dali, da bi delček tega imeli v svojem partnerskem odnosu. Tako je zaletav, tako je nerealen in optimističen, da še vas nervira, ki ravno ne slovite po resnosti.

RAK – V tem tednu boste urejevali družinske odnose, čeprav imate dobre občutke, vam lahko ponagaja višja sila. Saj je vam popolnoma jasno kaj je potrebno, a žal druga stran veliko obljublja in malo realizira. Na partnerja ne računajte, preveč je ujet v stare vzorce, pa sam in osamljen v svojih razmišljanjih.

LEV – Še nekaj časa se boste spopadali s svojo karmično lekcijo, kako preseči svoj ego in kako še vedno ostati pomemben, prepoznaven, a hkrati to preseči in delovati za skupno dobro.  Povezujte se z drugimi, lahko vas dobro usmerijo, še posebej prisluhnite partnerju in njegovim nasvetom. On ve in zna, on je najboljši tam, kjer ste vi najšibkejši. Sta idealna naveza, vsaj v tem tednu.

DEVICA – Če pa v teh dneh niste presegli sebe na delovnem področju, se ne boste nikoli. Vizija, ideje, izboljšave – vse to kat dežuje iz vas, pa še zabavate se pri tem. Odlično nadgrajujete že obstoječe, vse je kot rutina, a če bi zmogli še malce umetniške kreativnosti, bi bilo popolno. Na srečo vas razumejo podrejeni, partner in družina pa so svetlobna leta za vami.  Ne zapletajte se v spore z njimi in v brezplodne razprave,  saj vam načenjajo samozavest, pa teko težko ste prišli do nje.

TEHTNICA –  Ste kaj zaljubljeni, se morda spogledujete, dlje od platonske ljubezni ne pridete. Morda prav v teh dneh prijateljstvo preraste v kaj več.  Opazujte sebe in okolico, boj ste senzibilni, na trenutke občutljivi, a ta sprememba vam omogoča, da z nekaterimi začutite nekaj več. Pa saj je že vseskozi prisoten, a vi ga niste opazili, morda ni bilo poguma. Le na besede popazite, da ne bo na enkrat preveč, pa se preplaši in uide.

ŠKORPIJON – Še vedno vam gre dobro, pa čeprav vaš vladar izgublja fokus, a tokrat vam ta nova širina dobro dene,  porabite jo v lastno korist. A ne pretiravajte v tem, ostanite znotraj svojih meja. Izkoristite te nove energije za spremembe v domu, ponuja se toliko novih možnosti. Adaptacija vam uspe na en mah.

STRELEC – Nekam bojeviti ste, kar še podpihuje vašo širino.  Ne skrbite glede financ, vse se bo dobro izteklo. Imate priložnost, da zapišete ali udejanjite vaše ideje, da končno razberete in se odločite kako in kaj, a tokrat se ne oklepajte starega, preverjenega, uspeh je zagotovljen samo z novostmi. V veliko moralno pomoč so prijatelji, povezujte se z njimi in sledite njihovim namigom.

KOZOROG  – Če pa v tem tednu ne boste zaslužili ali prišli do denarja, pa ne vem kdaj. Izkoristite priložnosti, pohitite, izstopite iz svojih okvirjev, kdaj preskočite stopnico ali si umislite bližnjico, saj tudi ta način včasih pelje do cilja, tokrat zagotovo. Močni ste, da vam malokdo lahko parira.

VODNAR – Še vedno ste obdani z vso pozornostjo, a v nedeljo navsezgodaj vas zapušča  Venera, vladarica odnosov in odhaja v znamenje rib.  Moč vam načenja nek neotipljiv strah, neka nedefinirana sila, a dokler delujete na svoj način – nenadoma, hitro in originalno, se ne bojte, pa čeprav imate velikokrat občutek, da delujete sami proti sebi. Izkoristite priložnosti tudi na kariernem delu, na ugodnejše finance pa bo treba še malce počakati.

RIBI – Ne uklonite se, saj vaš čas prihaja. Tišina in osama vam dajejo največjo moč, izkoristite svoje potenciale in jih udejanjite. V nedeljo se pravljica šele prav začenja, a se imejte v oblasti, saj se vse še tako lepo enkrat konča in pride siv vsakdan. Včasih je realnost kruta. Pazite, da vas prav finance ne bodo prve popeljale v resničnost. Ne bojte se sprememb na čustvenem delu, saj so prvi korak na poti uspeha in preseganja samega sebe.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?