Horoskop za december 2018

 

HOROSKOP ZA DECEMBER 2018

OVEN – Tudi neuničljivi so kdaj utrujeni in to vam že pošteno preseda. Izžeti se najraje zavlečete v varen kot in se predajate sanjarjenjem, pa ste to še res  vi ? Počakajte do drugega dne novega leta, ko se vam povrnejo moči. Umik izkoristite za dobro načrtovanje, kaj storiti s kariero, odlične namige dobite iz tujine. Intenzivno se boste soočali z idejo o novem izobraževanju in v zadnjem mesecu leta boste pravi garač, ko se boste sistematično lotevali delovnih nalog in izzivov. Tudi to bi bile lahko ideje, za kasnejši uspeh. V partnerstvu bo zelo dinamično, čakajo vas nenadejane spremembe, že v prvih dnevih decembra.

BIK – Pošteno vas je letos namučila vaša vladarica Venera s svojimi pobegi v retro gibanje, ko se je kujala, vlekla na dan stare zamere in bežala v svoj svet. Se izboljšuje, a še ni konca. Še vedno je oslabljena, izmučena, a za piko na i odhajajočega leta, 2. decembra prestopi v neugodno znamenje škorpijona in dokonča začeto. V teh prazničnih dnevih, si privoščite krajši oddih, morda za samo en dan pobegnete na enega izmed božičnih sejmov, se predate vonjavam in kulinaričnim užitkom, pa ne preštevajte cekinov in se ne čudite kako dragi so vodeni »kuhančki«. Uživajte.

DVOJČKA – Prihaja vaše leto, leto Merkurja, ko se bomo vsi  bolj racionalno, mentalno ukvarjali z življenjem, za razliko preteklega leta, ko smo se utapljali čustvenih viharjih. Vladar Merkur je še vedno na zratni poti, a le do 6. decembra, a vse le ni tako slabo, je že prestopil v optimističnega strelca. Optimizem se počasi, a zanesljivo vrača, posvetite se partnerju in skupaj uživajta v prazničnih dnevih. Bodite to kar ste – igrivi, zvedavi, včasih nagajivi, takšne vas imamo radi.

RAK – V decembru se boste posvečali delu, zdravju in vsakdanu, a vam ne bo težko, ko boste prežeti z optimizmom iskali vsakdanje izzive. Čustveno boste veliko bolj stabilni, dovolite si nekaj igrivosti v teh dnevih, posvetite se otrokom. A v odnosih bo težko, na partnerja ne računajte, njemu bo vse brez veze in nepotrebno, ne boste ga prepričali. Zamrznjen stoji na okopih in brani svoja prepričanja. Lastna družba, bo najboljša družba.

LEV – Izkoristite dani optimizem in veselje, uživajte v soju luči prazničnega razpoloženja, bodi zvezda novoletnih zabav, saj vam letos to uspeva. A ker vse enkrat mine, na dan solsticija, 21.12. postanete resni, dolgočasni, za vas bodo prazniki mimo, zanimalo vas bo le načrtovanje novega leta. Če se boste še tako predajali delu, ne bo velikih uspehov, popazite na zdravje, predvsem na kosti in zobe. V ledenem jutru bodo gojzarji prava izbira.

DEVICA – Čeprav ste racionalni in bistri, vas bodo čustva v decembru dobro »šejkala«, za vaša merila nesprejemljivo, drugi vas bodo opazovali z nasmehom na ustnicah, ko boste iskali ravnovesje, se srečevali s čustvi in iskali tla pod nogami. Varnost in zaščito poiščite znotraj doma in podoživite praznične dneve v varnem zavetju. Le tu boste našli potrebno sočutje zaradi ljubezenskih težav.

TEHTNICA – V zadnjih dnevih vam je lažje, a je to le zatišje pred končnim viharjem, ko v drugem dnevu decembra vladarica Venera še zadnjič letos prestopi v neugodno znamenje škorpijona. Že tako izmučeni se boste v prazničnih dnevih soočali s pomanjkanjem samozavesti, s finančnimi tegobami, a odleglo vam bo šele v začetku novega leta. A na srečo se je vsaj v razmišljanje vrnil optimizem, komunikacija je stekla. Med prazniki pričakujete težave v izvornem domu, kot da niste iz istega gnezda, hladno in preračunljivo vas zavajajo. Umaknite se v svoj čustveni svet, v osamo, naredite revizijo starega leta in načrtujte novo leto.

ŠKORPIJON – Strasti se vam spet vračajo, a zato ne bo poskrbel vaš vladar, saj bo do prvega dne novega leta še vedno izgubljen med čustvi. Venera vam prinaša strasti, vi pa vedno bolj samozavestni uživate v prazničnih dnevih. Popazite na besede, ne pokvarite vsega, ker boste tako neznansko pravični in dosledni v besedah, včasih je bolje, da kaj zamolčimo, da smo tiho in  se pustimo presenetiti. Če ste pravkar stopili v novo ljubezensko vezo, izgubljate orientacijo, sploh ne veste kako in kaj, a pred novim letom še ne bo bolje. Prijatelji vam lahko ponudijo pravi nasvet in podporo.

STRELEC – Pa je vse dobro vstopilo na velika vrata v vašem slogu. Uživajte v teh dnevih, ker vse enkrat mine, za vas že v času zimskega obrat, nekaj dni pred Božičem. A navkljub danostim, niste še v svoji koži, manjka vam samozavesti. Prepustite se, zaupajte si, pa bo steklo tudi v financah. Trenutno imate dobre priložnosti za uspeh in priznanje na kariernem delu, načrtujte preudarno. A žal nimate podpore družine, ne znajo in ne zmorejo, so v popolnoma drugem dogajanju. Ne bo prvič, pa saj veste, da  smo vedno sami, ko se odločamo.

KOZOROG – Že čutite moč, pa čeprav Sonce še ni prestopilo v vaše znamenje. Lepo je takole na«svojem« v pričakovanju še boljšega, z angelom na rami. Jezi vas, ker vas ne razumejo, dopovedujete in dopovedujete, oni pa so povsem drugje. Zaupajte si, bodite odločni. Letos se pa le odločite za praznovanje novega leta med prijatelji, ne ostajajte doma, ker bi zamudili veliko lepega. Dovolite si biti kdaj zabavni in igrivi. Zagotavljam vam, da se vam vrnila bo vsa resnost in odgovornost kmalu po silvestrski noči.

VODNAR – Ni najbolje, čutite nemoč in blokade, ste le senca samega sebe. Ni samozavesti, ni notranje moči, a za vse ste si v večini krivi sami.  Potrebne bodo temeljite spremembe, čim prej se jih lotite, prijatelji vam v danem trenutku stojijo ob strani in vas razumejo. Vse kar počnete, počnite preudarno, izvirno in temeljito. Tesnoba in strahovi so prehodnega značaja, a večinoma si jih sami kreirate.

RIBI – Že res, da občutite moč, a ko jo potrebujete ostanete praznih rok. Veliko obljubljenega, a malo danega. Še posebej vas jezi, ker imate priložnosti na kariernem delu ali v službi, a težko izpeljete stvari do konca. Vedno nekaj zmanjka. Partner vam lahko realno in razsodno pomaga v teh dnevih, nudi vam trdno oporo. Tudi če vam v teh dneh uspe preboj, bodo finančni učinki kasneje. Prijatelji letos ne bodo najboljša izbira za praznovanje.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?