Horoskop za mesec junij 2018

OVEN – Zanimiv mesec je pred vami,  odlično se počutite  med sebi enakimi,  jezik in misli vam tečejo kot namazane. Ambicije so močne, podrte z realnostjo, izkoristite ta ugoden čas, ko vam igrivost in dobra komunikacija omogočata še dodaten prodor. Ne pozabite na svoj dom, dovolite si vsaj nekaj prijetnih trenutkov v intimi domačega gnezda. Uživajte dokler traja, konec meseca pa preobrat, vse se umiri in ustali, obtičite na mestu, a  znotraj vas bo brbotalo, kipelo in preskakovalo. Umirite se, vzemite si čas  za sebe, naredite revizijo preteklih dogajanj. Obrestovalo se vam bo.

BIK – Veliko nemira in priložnosti za spremembe je v vas samih, pa ste še vedno neodločni. Preveč se ozirate nazaj, premlevate  in primerjate, na trenutke sanjarite. Uživajte v tem kar vam je dano, 6.6. se vaša vladarica harmonično poveže z Jupitrom in Neptunom, odlično se boste imeli med svojimi bližnjimi, partnerjem in prijatelji. S samozavestjo in financami v tem mesecu ne bo težav, le partnerju ne verjemite vsega, predolgo je že ujet v nedokončane zgodbe. Če še niste izbrali kraja počitnic, ga boste v tem mesecu zagotovo, a če je le možno izberite nekaj v tujini, pa posezite preko najbližjih sosedov.

DVOJČKA – Uživajte dokler traja vaš čas, saj do 21.6. gostite Sonce, Merkurja pa v prvi dekadi. A vseeno ostajajte realni, pa čeprav vas notranji občutek nagovarja in spodbuja, ohranjajte svoje meje, predvsem popazite na osebne finance. Najtežje bo v prvih dveh tednih.  Posvetite se delu, kjer navkljub poletnim mesecem lahko uživate, še več dobite  novo inspiracijo in usmeritev za nove začetke v jeseni. A spremembe so nujne in ne tako zelo oddaljene.

RAK – Kar tri osebne planete gostite v svojem znamenju, pa naredite nekaj iz tega. Malce manj premišljujte in se obračajte v preteklost, prepustite se, saj v tem mesecu »dobite krila«, ko vam vladarica ljubezni in odnosov Venera pokaže lepše plati življenja. Uživajte, pa čeprav sami, partner tudi če ga imate trenutni ni uglašen z vami. Okupiran sam s seboj, vas še opazi ne.

LEV – Trenutno niste v najboljši koži, še vedno se iščete, potrebno bo krotiti svoj ego in prisluhniti drugim, pa čeprav vas neznansko nervirajo s svojimi svobodomiselnimi idejami in s pomanjkanjem lastne identitete. V odnosih so še vedno težave, pa čeprav ste na trenutke že čutili bližino in skladnost, a se ta občutenja hitro porazgubijo, kot bi se skrila ali umaknila. Partner je preveč resen, na prijatelje se ne morete zanašati, bodi sami sebi najboljša družba in v osami in miru poiščite bližino in notranjo stabilnost.

DEVICA – Uživate v tem času, pa čeprav je vse preveč neresno in igrivo. A to je vaša lekcija, tudi na ta način se da marsikaj doseč. Velikokrat še lažje, kot če vse planirate, nadzorujete in neprestano preverjate. Izkoristite priložnosti na kariernem delu, tako lahko kot tokrat, še dolgo ne bo. Zaupajte prijateljem, so pravi naslov za lekcije prepuščanja in sproščanja. Uživajte in učite se v prijetni družbi. Partner bo vseskozi ob vas, a prav veliko ne bo od njegove podpore, saj dobesedno potopljen v svoj svet nima najboljšega stika z realnostjo.

TEHTNICA – Čeprav je vaša vladarica preveč čustvena, ji dopustite da sanja in izsanja skupaj z vami svoje sanje.  Delo, denar in uspeh  se vam v tem mesecu dobesedno zgodijo, manj se naprezate, bolje vam gre.  Ne ozirajte se na pripombe staršev in ostale družine, ko neprestano v vas budijo slabo vest, zavidajo vam lahkost bivanja. Živite in uživajte, dokler traja. V tem mesecu vas bo zagotovo mikala tujina, odličen čas za učenje ali za izpopolnjevanje znanja tujih jezikov ali navezovanje stikov s tujci.

ŠKORPIJON – Nič se ne pritožujte, še vedno vam uspeva brez velikih prizadevanj. Gostite  velikega dobrotnika v svojem znamenju, ter Sonce in Merkurja v naravni lastni hiši. Morda je na trenutke premalo strastno, a pojdite dlje od strasti in prepoznavajte globino čustev in ljubezni. Ne bodite vzvišeni, dopustite kdaj pogled na stvar tudi z drugega konca. Nemiri v odnosih postajajo stalnica, partner od besed prehaja v dejanja, vi pa mu še vedno ne verjamete. Če boste zmogli malce več mehkobe v komunikaciji, boste zmagovalec letošnjega poletja.

STRELEC – Uživajte v odnosih in v sodelovanju z drugimi, pa se ne ukvarjate toliko z lastnimi financami. Ne preračunavajte in ne planirajte, saj ne boste imeli nič več, a občutek negotovosti in nezaupanja bo še vedno enak, bolje rečeno ničen.  Grizete se in bežite v osamo,  dovolite si spremembe na področju dela in kariere, pa bo steklo samo od sebe.

KOZOROG – Bi bil že čas, da se malce omehčate, da opustite stare scenarije in se predate ljubezni. Sledite partnerju, dovoliti si v tem poletju občutiti lepoto odnosa in bližine, uživajte v vsakdanjih stvareh, v malih stvareh. Prebudite otroka v sebi in končno že naredite nekaj s svojo kreativnostjo. Zaupajte prijateljem, bodite empatični in učite se očarljive komunikacije, soustvarite malce drugačno poletje.

VODNAR – Ni in ni miru, a zagotovo se dogajanja in iskanja na osebnem področju umirijo konec meseca. Dobili boste nov e izzive, naloge in uganke, katere ste že večkrat razreševali, pa nikoli dokončno rešili. Uživajte v delu, ne razmišljajte, prepustite lahkotnim energijam, ki se vam ponujajo na področju osebne vrednosti, dela in uspeha.  Soočite se že z znanimi neznanimi strahovi in zadihajte v poletje s polnimi pljuči.

RIBI – Verjamete , da bo večno trajalo, a na žalost ne bo tako. A vi le uživajte  v trenutku, v ljubezni in v spoznanjih,  ki so vam dani.  A žal že čutite zametke nemira in neodobravanja v svoji okolici. Ko bo kriza se  zatecite v zavetje družine, kjer je sproščujoče in blizko, tako kot v otroških časih.  Na prijatelje ne računajte, ne vidijo preko meja, ki si jih sami količijo.

  IMATE MORDA VPRAŠANJE ?