HOROSKOP ZA SONČEVA ZNAMENJA od 16.10. do 23.10.2023

VPLIV TRENUTNIH MRKOV NA VAŠA ŽIVLJENJA

HOROSKOP za sončeva znamenja in kaj vam aktivira MRK?

Znamenje ovna – Čutite moč, fokusirani in karizmatični ste, za vas ni ovir, saj je vaš vladar močan v svojem znamenju škorpijona. Ta teden se boste veliko ukvarjali s financami. Sobotni mrk je aktiviral življenjsko področje, ki se dotika vseh vaših odnosov. Tako boste imeli priložnost za urejevanje in razreševanje le teh v naslednjih mesecih in letu 2024.

Znamenje bika – Postajate vse bolj realni, analitični in ustrežljivi, za razliko poletnih mesecev, ko ste si neizmerno prizadevali za pozornost in priznanje. Novi časi vam prinašajo nova interese, postajate bolj kreativni in ustvarjalni. Iščete igrivost in veselje v vsakdanu, postajate bolj odprti za ljubezen. Dolgoročno pa popazite na svoje zdravje in odnose na delovnem mestu.

Znamenje dvojčkov – Pred vami je zanimiv teden, morda srečate novo simpatijo ali pa si polepšate obstoječo vezo. Malce ljubeznivosti ni nikoli preveč. Vaš vladar Merkur se je povezal s sobotnim mrkom. Trenutno ste zelo prijetni in spravljivi, a že v soboto postanete neizprosni in direktni, kar ni najbolje za urejanje odnosov. Pazite, da vas ne potegne v stare vzorce.

Znamenje raka – V tem tednu poslušajte svoj notranji glas, saj imate odlično intuicijo, še posebej glede ljubezni in otrok, a ohranjajte pravo mero. Mrk vam je prinesel priložnosti za urejevanje družinskih odnosov, sprememb v domu ali pa zaključke, na katere že dolgo čakate.

Znamenje leva – Komunikacija bo zagotovo vaša odlika v tem tednu, še bolj spravljivost. Zadovoljni sami s seboj, boste uživali v vsakdanjih, zemeljskih užitkih. Naj vas ne zmedejo nenadejane spremembe in morebitne manipulacije na delovnem mestu. Na daljši rok pa se boste ukvarjali z odnosi in iskali harmonijo v svoji bližini – med sorodniki in sosedi.

Znamenje device – Končno ste zadovoljni in umirjeni, preudarni in spet realni. Morda se pojavi kakšna težava v vaši okolici, ker boste preveč direktni in nepopustljivi. A vztrajate pri svojem, tudi sobotni mrk budi vaše zavedanje o sebi, vašo samozavest. Vztrajajte, ste na pravi poti, da si vzamete kar vam pripada. Partner in drugi ljudje vam ne bodo v pomoč, ovirajo vas s starimi načini delovanja.

Znamenje tehtnice – Trenutno je vas čas, saj gostite Sonce in Merkurja v svojem znamenju, pa še jesensko sezono mrkov ste otvorili. A vse enkrat mine, naslednji ponedeljek Sonce že menja znamenje. Do takrat uživajte življenje, bodite malce hedonista, ne samo esteta. Pa na svoj notranji svet ne pozabite. Umetnost, predvsem glasba in ples bosta prava odločitev. Delo bo počakalo, a le do naslednjega tedna.

Znamenje škorpijona – Na eni strani ste polni sami sebe, menite, da vse zmorete in znate. Vodi vas notranja sila, intuicija. A na vidiku so težave v komunikaciji – ne razumejo vas, ne slišijo vas. Mrk je prebudil v vas potrebo po samoti, osami, tišini – poiščite si primerno obliko duhovnosti, da ohranjate psihično stabilnost.

Znamenje strelca – Ta teden boste močno usmerjeni v vsakdan in v delo, a zadovoljstva ne bo. Ni pravega priznanja, ni ustrezne finančne nagrade, vse je preveč skromno za vas. Sobotni mrk vas je usmeril na pot sprememb, a bo težko, saj ste še preveč zazrti v preteklost. Uvajajte spremembe v vsakdanjo rutino, korak za korakom, ne bojte se novih stvari. Zaupajte svoji sebi. Ne boste prav družabni, potrebujete svoj mir, da si napolnite baterije.

Znamenje kozoroga – Prav vi, ki slovite po osredotočenosti, ste že od zgodnjega poletja tako negotovi in izgubljeni. V tem tednu presezite sebe in bodite ljubeči. Obudite staro ljubezen, a na nov način. S sobotnim mrkom se vam je končno premaknilo na kariernem delu, dolgo ste čakali in dočakali, a z oklevanjem ne zapravite priložnosti. Previdno v komunikaciji.

Znamenje vodnarja – Ne gre in ne gre. Oba vladarja sta retrogradna in v znamenjih, kjer se ne počutita dobro. Izgubljate na samozavesti, da o financah ne govorimo. Doma se ne znajdete, se pa izboljšuje na delovnem mestu, ste na pravi poti. V prihodnje vas bo po zaslugi mrka vleklo v daljne kraje. Morda spremenite svoj pogled na svet ali na življenje v tujini.

Znamenje rib – Retrogradnega Saturna gostite v svojem znamenju že od poletja in kar je preveč je preveč. Vse te omejitve, skromnost in vzpostavljanje reda, vas je že do dobra utrudilo. V veliko pomoč vam je lahko partner, saj je trenutno zelo realen.  Spremembe so na obzorju, razmislite, kje lahko začnete. Namig – pri odnosih. Pa ne odlagajte, takoj v akcijo.

KAKO VAM KAŽE DO KONCA LETA IN V POMLADI 2024? VSE IZVESTE TUKAJ.

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo. Za natančnejše osebne informacije, pa je potreben posvet pri astrologu, kjer vam opiše povezave vaše rojstne karte s trenutnimi postavitvami na nebu, kje so vaše priložnosti in slabosti.