HOROSKOP ZA SONČEVA ZNAMENJA V MESECU NOVEMBRU 2021

TRENUTNO KRALJUJEJO ŠKORPIJONI, a v vsakem od nas je nekaj škorpijona

Dragi prijatelji, pred vami je horoskop za Sončeva znamenja. A predlagam vam, da si preberete tudi zapis za vaš podznak ali ascendent, saj nas le ta velikokrat bolje opiše kot samo Sončevo znamenje.

Ne veste kaj je vaš ascendent ali podznak, odgovore dobite na astrološkem posvetu, tukaj se lahko prijavite – https://center-m.si/izdelek/nakup-osebnega-astroloskega-posveta/

OVEN – V malce boljši koži začenjate nov mesec, pa čeprav vašo moč uničuje Sončeva bližina. Do okoli 10. novembra boste še vedno »ožgani« ali blokirani. Vaš fokus v tem mesecu je na reviziji vrednosti drugih, marsikdo lahko odide in naredi prostor nekomu drugemu. Dobre povezave z Merkurjem in Venero vam okrepijo zavedanje o sebi v primerjavi z drugimi, pa še skomunicirali boste z lahkoto vsa ta dogajanja.

BIK – Optimizem, ki vas trenutno navdaja, žal nima veliko realne podlage. Ohranjajte stik z realnostjo, da ne bodo prevelika razočaranja. Glede na trenutne danosti, si ne morete obetati prav veliko tujine in potovanj, potujte virtualno, zakaj pa ne, da vsaj malce zadovoljite svoje potrebe. Popolnoma se vam povrne fokus po 5.11, postanete bolj realni, a tudi bolj skromni. Vaša vladarica se v znamenju kozoroga se ne počutite dobro, saj je bolj malo lepega in romantičnega, a v njem ostajate vse do 7. marca 2022. Revizija odnosov vseh vrst vam ne uide.

Vas zanimajo osnovna znanja astrologije, vse osnovne gradnike lahko najdete v knjigi – UPORABNA ASTROLOGIJA, v novembru posebna akcija, če kupiš eno, dobiš dve.

Tukaj si lahko priskrbite svoj izvod, pa še novoletno darilo za prijatelja – https://center-m.si/izdelek/prirocnik-uporabna-astrologija/

DVOJČKA – Tolerantni in spravljivi še trenutno prevladujeta pri vas, predvsem na ljubezenskem področju ali v odnosih, a po 5. novembru zaveje nov veter in spremeni vaš način delovanje – postane jasen in konkreten, fokus pa se premakne na področje dela in vsakdana, kjer lahko dosežete lepe uspehe. Optimizem in sreča tudi v partnerstvu se vam obeta konec meseca in traja vse do srede decembra.

RAK – Trenutno vam gre dobro v komunikaciji in povezovanju, saj je ste zelo realni in konkretni, kot bi čustva malce potisnili v stran. Strastno in ne čustveno se predajate ljubezni ali ustvarjalnosti, delo vas bo osrečevalo v tem mesecu, pa čeprav se lahko zapletete v stare vzorce. Ne stavite vse na odnose, saj ste lahko razočarani.

A ker so vsi naši ODNOSI, še posebej tisti težavnejši, naše nedokončane karmične lekcije, vam lahko za boljše razumevanje sebe in lastnih odnosov, ponudim delavnico KARMIČNE ASTROLOGIJE; kje prvo temeljito spoznate sebe in svoje poslanstvo tukaj in zdaj ter kaj je vaša karmična popotnica. Začnemo v novembru, skupina je že formirana.

Vse o delavnici in prijavo lahko izvedeš na tej povezavi https://center-m.si/izdelek/karmicna-astrologija-delavnica/

LEV  – Če si še tako želite izstopati, je vaš trenutna naloga zaključevanje in urejanje, pa naj bodo to odnosi s starši ali sorojenci. Na trenutke vam lahko pri tem zmanjka samozavesti ali postanete preveč zmedeni. Na partnerja ne računajte, saj vam je v tem trenutku bolj slaba podpora, pa še slabo vest vam budi. Predajte se delu, vsakdanu in rutini, ne razmišljate preveč, naj steče. Saj veste, stvari se umestijo ravno tako kot je prav, le potrpljenje potrebujemo.

DEVICA – Malce ste muhasti, a tokrat na račun preobčutljivosti, ne zaradi prevelike analitičnosti. Obvladujte svoje misli, še posebej po 5. novembru in če vas še tako srbi jezik in so dejstva jasna, poiščite mehkejše pristope sporočanja. Raje se osredotočite na svojo igrivost in ustvarjalnost, saj jima premalokrat daste priložnost. Več sproščenosti in optimizma se vam obeta v zadnjem tednu novembra.

Če bi bili radi sproti obveščeni o astrološkem dogajanju, se prijavite na naše novice, na tej povezavi https://center-m.si/kontakt/

TEHTNICA – Še vedno ste spravljivi v povezovanju z drugimi, a bo kmalu mimo. V prvem tednu novembru stopijo v ospredje resnost, predanost in skromnost, adijo romantika, vse do 7. marca. Peša vam samozavest, vsako presenečenje ali odstopanje od rutine, jo še dodatno spodkopava. Čas romantike je mimo, čustva se počasi umikajo in v ospredje stopajo resne teme.

ŠKORPIJON – Uživate kot že dolgo ne. Niste še v »polni postavi«, a po 10. novembru boste prekipevali od moči. Le kdo bi vam bil kos. Misli in besede bodo na trenutke prestroge, preveč direktne, stopite korak nazaj ali vsaj malce omilite svoje delovanje. Zavedajte se, da imate največjo moč med vsemi znamenji zodiaka, še takrat ko delujete na minimumu.  Morda vas preseneti partner, vam pokaže nekaj povsem novega, do sedaj še nepoznanega, morda vam odkrije veliko skrivnost.

Znamenje škorpijona gosti tokratno mlado Luno, 04.11.2021, ki pa je hkrati tudi napovedovalka JESENSKE SEZONE MRKOV. Mrki so še posebej močne oblike lunacij, so sprožilci vsega, kar je zapisano v naših rojstnih kartah. V ta namen sem pripravila delavnico z meditacijo (mrki so posebej energijsko močni trenutki, primerni za opuščanje starega in manifestacijo novega). Če vas zanima, se lahko prijavite tukaj. In super nagrada za vse udeležence – brezplačen koledar opravil za SVETE DNEVE DECEMBRA, da boste vedeli kdaj kaj opuščamo in kdaj manifestiramo. Tukaj se prijavite na astrološko delavnico, zadnjo v tem letu, po zares ugodni ceni in z darilom za vsakega udeleženca – https://center-m.si/izdelek/meditacija-v-casu-mrkov/

STRELEC – Še vedno ste ujeti v stare in ponavljajoče se zgodbe in čeprav vam dajejo občutek zadovoljstva, to ni mesto moči in napredka. Preveč se ukvarjate sami s seboj, potrebno bo spoznavati življenje preko drugih in se tako opolnomočiti. Finančne zadeve bodo stabilne, a morda malce preskromne za vaša pričakovanja. Na področju dela lahko pričakujete presenetljive  spremembe, o katerih pa ste že nekoč razmišljali. In kar je najboljše, uspeh ni izključen, vas tokrat lahko zares osreči in izpolni.

KOZOROG – Čeprav še vedno dvomite o sebi in svojih financah, ste močni, na trenutke nepremagljivi in zadovoljni s seboj.  Ni pomembno kaj osebno mislite, saj to ni odraz vašega realnega stanja, na trenutke vaše misli izgubljajo stik z realnostjo. Pričakujte presenečenja v ljubezni, morda obudite že nekaj poznanega, še posebej po 5. 11., a uspeli boste le, če se zadeve lotite tokrat povsem drugače. To pa je kar velik izziv za vas – pokažite svojo čustveno plat, dovolite si občutiti čustva in ljubezen, brez bojazni, še vedno boste obdržali nadzor nad seboj.

Mesec november je mesec transformacij, dela na sebi in temeljitih spremeb. Pri svojem delu uporabljam odlično, preverjeno in učinkovito orodje HIPNOZA. Če vas zanima kaj več o hipnozi, o uporabi hipnoze ali če imate vprašanja, si poiščite informacije in odgovore v brezplačni e knjigi z naslovom – Ne bojte se hipnoze, saj jo uporabljate vsak dan.

Dobite jo na tej povezavi – https://center-m.si/brezplacna-vsebina/

VODNAR – Nezadovoljstvo, oziroma prevelika strogost do sebe še vedno traja, pa čeprav je že bistveno bolje, kot je bilo v letošnjem poletju. Prihajajo lepši časi tudi za vas, a le če boste znali popustiti, odstopiti od svojega in preseči sebe in se podati na povsem novo pot. November ni pravi čas za urejanje osebnih financ, ostanite varčni in preudarni, predajte se delu in uspeh gotovo pride.

RIBI – Ste v svoje elementu, saj gostite drugega vladarja Neptuna, ki vas vztrajno vodi stran od realnosti.  Izgubljate se v poplavi čustev, partner pa tako hladen in asketski, da sploh ne dojame, kako bi vas lahko osrečil. Še najbolj vas razumejo prijatelji, a le na trenutke se vam uspejo približati, ko se jim vsaj malce dozdeva, a le kdo bi vam lahko pariral.