HOROSKOP za sončeva znamenja v tednu od 22.01.2018 dalje

OVEN – Še vedno ste močni in z lahkoto ohranjate fokus, predvsem lastniki zadnjih stopinj škorpijona. Izkoristite trenutne potenciale, vaš čas se počasi izteka, v soboto sledi sprememba . Tako močne in odločne se boste ponovno počutili tam nekje v novembru 2019.

BIK – Odlično vam gre v odnosih, a predvsem po zaslugi  drugih ljudi, vam pa iz dneva v dan  vse to manj pomeni, prijateljstvo sem vam zdi trenutno najboljša izbira, ker vas ne utesnjuje in ne nadzoruje. Dobro shajate z avtoritetami, pa še korist imate od tega.

DVOJČKA – Že sami sebi se zdite malce preveč konzervativni, staromodni na trenutke. Občutite moč in sposobnost prepričevanja, a  popazite, da ne greste predaleč. Lahko vas izda zdravje v tem tednu, a ne bo hudega, če se vam pojavi prehlad, pa  bo veliko huje izgledalo, kot  bo v resnici.

RAK –  V tem tednu imate še zadnjo priložnost za pot na tuje ali sodelovanje s tujino, morda razmišljate o novem izobraževanju,  pa čeprav vam partner močno nasprotuje in vam dokazuje da to ni za vas ter vas želi na vsak način preusmeriti.  Ni vam v veliko pomoč, že tako se težko odločate, on pa ščiti lastne interese. Ozrite se naokoli, povprašajte, zbirajte informacije, morda vam v službi ponudijo nekaj zanimivega na to temo.

LEV –  O kako lepo je lahko v dvoje, ko smo razumljeni, ko ne posegajo v našo svobodo, ko smo lahko to kar smo in ko nam partner postane prijatelj. Ne pokvarite vsega zaradi vašega egoizma ali nekih nepomembnih kapric okoli vsakdanjih stvari, stopite korak nazaj in uživajte. Banalnosti in vsakdanja rutina zlahka počakata.

DEVICA – Odličen teden je pred vami, da izpeljete vse tiste načrte, ki ste jih dolgo načrtovali, tako glede zdravega življenja ali izboljšav v službi. Morda se vam poraja še kaj novega, a na sodelovanje z drugimi pozabite, ne bodo vam sledili in   ne bodo razumeli.  Pa saj znate najbolje opraviti sami, za vas nič novega.

TEHTNICA – Uživajte življenje in ljubezen, ki vam prihajata nasproti v tem tednu.  Tako usklajeni v sebi že dolgo niste bili, odlično se posvetite novim konjičkom o katerih že dolgo razmišljate. Predajte se ustvarjanju, bodite kreativni, pa naj bo to ples ali šport, godrnjanje in nasprotovanje s strani družine preslišite, ne razumejo vas, še ne zmorejo preskoka, da bi  z drugega konca pogledali na življenje. Potrebujejo še nekaj časa, da pogledajo izpod »plašnic kot fijakerski konj«.Eni prej, drugi kasneje, a vsi enkrat zagotovo.

ŠKORPIJON – Dobro se počutite v svoji koži, pa čeprav se vaš čas počasi zaključuje. Izkoristite te zadnje dneve, morda že čutite blokado v sporazumevanju ali razumevanju, preveč vrtate in raziskujete, namesto, da bi šli dalje. Razumite že vendar, da drugi tako ozko usmerjenega  razmišljanja v tem trenutku pač ne zmorejo. Dopusti že enkrat srednjo pot, pot povprečja. Naredite preskok, dopustite,  ljudem da so to, kar so.

STRELEC –  Popazite na svojo energijo, ne naprezajte se preko svojih meja, pa čeprav imate globoko v sebi občutek, da vse zmorete. A resnica je daleč od tega, finance vam spet ne dajo miru, mrcvarite se in preračunavate, a po vašem prepričanje je vedno premalo.  Pozabljate,  da ste znamenje, ki gleda na svet z vrha in v celoti in ga detajli ne zanimajo. Pa kje vaš neobrzdan optimizem ?

KOZOROG– Letošnje leto bo vaše, vsaj do srede maja. Izkoristite, tako kot znate le vi. V teh dneh vam gre odlično na razumskem delu, načrtujete brez meja, pa čeprav ste nekako izločeni iz dogajanja ostalih. Nič hudega, saj bi vas le malokdo razumel, morda le naj bližji prijatelji, a le zakaj ? Nekam podobni so vam.

VODNAR – Sonce in Venera sta v vašem znamenju , pa še zelo blizu sta si. Lepo vam je samim s seboj, kot da drugih ne potrebujete, malce egoizma vam ne bo škodilo. Pa kdo vas bo imel rad, če ne sami sebe. Je to egoizem ali osnovna pravica posameznika ? Menim, da zadnje. A vse le ne bo potekalo tako enostavno, nek nepoznan strah ali pomislek se budi tam nekje daleč v podzavesti ali v sanjah, vi pa razglabljate in razmišljate o tem. Vedno bolj.

RIBI – Kako lepo je dokler so rožnata očala na svojem mestu, svet je zavit v rožnato meglico, mi pa zadovoljni s seboj in z vsem okoli nas. A le do kdaj? Dokler nam ne padejo očala z nosu. Uživajte v idealih, sanjajte in izsanjajte svoje sanje, morda zapišite ali narišite te pravljice, pa še nam privoščite nekaj te iluzije. Naj traja dokler traja.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?