Ideje za izvirna darilca, nekaj tudi brezplačno

Pozdravljeni dragi prijatelji.

Danes smo zakorakali v zadnji mesec leta 202o, zagotovo leta, ki se ga bomo še dolgo spominjali, leta o katerem bomo razlagali našim vnukom. Vem, da ni lahko, da ni prijetno, a umetnost življenja je v malih stvareh, v vsakdanjih stvareh in potrebno jih je znati poiskati in si jih dovoliti.

Ena od takšnih stvari je zagotovo meditacija – starodavno, neškodljivo in že neštetokrat preizkušeno orodje. Brezplačno meditacijo dobite preko povezav na YouTube, izvajajte jo vsaj enkrat dnevno, bodite vztrajne 21 dni in spremembe bodo zagotovo vstopile v vaše življenje.

V pomoč ob meditaciji sem za vas pripravila dnevnik meditacije – fizični, papirni obliki ali v elektronski obliki, po simbolični ceni 7 evrov. Če želite ga lahko dobite že v nekaj dnevih.

Povezava do brezplačne meditacije pa je tukaj: https://mailchi.mp/94a28e30f017/meditacija.

OSTALA DOGAJANJA IN SUPER PONUDBE V DECEMBRU 2020 – IDEJE ZA DARILCA:

1. 18.12.2020 ob 18.00 uri – SVETI DNEVI DECEMBRA

MISTIČEN dogodek povezan z zimskim obratom Sonca na južni polobli, z zmago svetlobe nad temo. Sveti dnevi so namenjeni odpuščanju in opuščanju starega, vsega kar nam ne služi, kar nas obremenjuje, dnevi v novem letu so najprimernejši za manifestacijo vsega kar si želimo in potrebujemo. V ta namen že 6. leto zapored organiziram delavnico na to temo – predavanje z poglobljeno meditacijo. V tem sklopu prejmete tudi koledar  opravil za vse te dneve, z natančnimi navodili. Cena 30 evrov. SUPER BONUS pa je v obliki srečelova z lepimi in bogatimi nagradami – nekaj jih prispevam jaz,( astrološki posvet, knjige, meditacija), nekaj moji kolegi z različnih področij, kot so  – jogijska hoja,joga, nakit, predmeti za dom, knjige,…

PRIJAVA TUKAJ:

https://www.center-m.si/kontakt.html.

2. ASTROLOŠKI POSVETI

Rojstna karta in vpogled v prihajajoče leto, kje so priložnosti in pasti, za ceno 40 evrov, 30 minut. Razširjen, družinski posvet ( še 3 družinski člani) pa 60 evrov, za 60 minut. Slišiva se preko Zooma, nato dobite še posnetek srečanja. Lahko naročite tudi darilne bone.

3. KOMPLET meditacije in meditacijskega dnevnika, prednaročilo in prednaročniške cene, dobava po 15.12.2020.

 Različne tematike:

1. Meditacija in dnevnik meditacije za globoko sprostitev in povečanje fokusa

2. Meditacija in dnevnik meditacije emotivnega čiščenja

3. Meditacija in dnevnik meditacije za odpuščanje

4. Meditacija in dnevnik meditacije za odpravljanje neustreznih prepričanj

In cena, posamična meditacije z dnevnikom 15 evrov, 2 meditaciji  z dnevnikoma 27 evrov, 3 meditacije z dnevniki 35 evrov in komplet vseh 4 meditacij 40 evrov.

4. ASTROLOŠKA LITERATURA – OSNOVE ASTROLOGIJE ALI SINASTRIJA – ASTROLOGIJA ODNOSOV vse po 19 evrov, komplet 36 evrov, POŠTNINA NA moj račun.

5. HIPNOTIČNI POSTOPKI  za podporo pri spremembah, pri preseganju starih vzorcev, odvisnosti, pri osebni rasti, pri sproščanju, iskanju fokusa in izboljšanju koncentracije, pri prepoznavanju resničnih potreb, … Prvi obisk 90 minut je 90 evrov, vsak naslednji obisk 60 evrov, paket 5. obiskov  – PAKET 5+1 je 330, 00 evrov, pri čemer je 6. obisk brezplačen.

Lepo vas pozdravljam in upam in vem, da se še srečamo. Naredite si lep, zanimiv december v okviru možnega.

Velik pozdrav in objem, Mojca

 
IMATE MORDA VPRAŠANJE ?