Izboljšaj samozavest ob podpori hipnoze

ZARADI POSEBNIH RAZMER V ČASU KORONA VIRUSA, prestavljeno na 26.04.2020, DELAVNICA BO POTEKALA PREKO APLIKACIJE ZOO.

IZBOLJŠAJ SAMOZAVEST OB PODPORI HIPNOZE SAMOZAVEST je naravno stanje, ki ti je bila dana z rojstvom. Opazuj majhne otroke, kako so samozavestni, odločeni, da si izborijo kar jim pripada. Vedno postavijo sebe na prvo mesto, kar velikokrat zamenjamo z egoizmom. Napaka.

Skozi prakso in osebne izkušnje, sem prišla do spoznanja, da je pomanjkanje SAMOZAVESTI najpogostejša IZVORNA RANA vseh težav. Prvi korak je ozaveščanje, saj navzven lahko delujemo samozavestni, a to je zgolj poza, globoko v sebi pa čutimo, kako smo nebogljeni, nepodprti, negotovi v sebi. In tukaj se skriva bistvo – LASTNA CENA, vrednost, ki si jo sami pripišemo in damo, je najpomembnejša. Kako in koliko cenim sam sebe ? Od tu izvirajo številne destruktivne, samouničujoče se zgodbe, ko se notranje uničujemo, pa čeprav navzven še vse dokaj dobro izgleda, a je daleč od resnice. En sam blef.

Odložite rožnata očala, nalijte si čistega vina in se soočite z vašo realno trenutno vrednostjo. Ste zadovoljni, izpolnjeni, srečni, vam gre dobro v odnosih vseh vrst, se veselite življenja in novih izzivov, pa čeprav se številni izzivi manifestirajo kot težave in težavice. Če je odgovor DA, potem poznate lastno vrednost, se zavedate, da ste eden in edini na tem planetu, cenite svojo drugačnost, originalnost, seveda z večjimi ali manjšimi odstopanji. Čestitam, sem vesela za vsakega med vami.

Če je odgovor NE , pa vas vabim na 3 mesečno delavnico OSEBNE RASTI, kjer bomo ob podpori HIPNOZE in meditacije presegli vaše manke in jih nadgradili.

Kako, na kakšen način – S pomočjo HIPNOZE in SAMOHIPNOZE se bomo lotevali sledečih TEM in IZZIVOV :
• Prepoznaj svoje RESNIČNE POTREBE.
• Obudi svoje POTENCIALE.
• Zaživi OTROKA v sebi, oživi v sebi LJUBEZEN IN KREATIVNOST.
• Preseži stare, omejujoče VZORCE.
• Dokončno se znebi STRAHOV IN FOBIJ.
• Prepoznaj svojo največjo TEŽAVO in je spremeni v svojo največjo DANOST, KVALITETO.
• Osvobodi se ZAMER do SEBE in DRUGIH.
• Nauči se SAMOHIPNOZE.
• In še kaj, …

Vsakič nekaj novega, a zagotovo pomembnega pri izgradnji SAMOZAVESTI, za dvig lastne vrednosti.
Kdaj ? Vsak drugi ponedeljek, od 26.04.2020, med 18.00 in 20.15.
Kje ? V Ljubljani, v centru M.
Koliko ? Posamičen obisk 36 evrov, če plačaš vseh 8 obiskov imaš 10 % popust. Če pripelješ prijatelja, imata oba 10 % popust.

V ceni so vsebovani tudi avdio zapisi za delo doma, da utrdiš spremembe, skripta o samohipnozi, dnevnik in en posamičen vstop v hipnozo, ko ti podam geslo za samohipnozo.

Vabljeni, da v tej pomladi naredite odločilen korak. Mojca in center M

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?