Izkoristite svoje potenciale – celodnevna delavnica samohipnoze

IZKORISTITE SVOJE POTENCIALE – celodnevna delavnica SAMOHIPNOZE

Vabljeni na delavnico samohipnoze, kjer se boste seznanili s HIPNOZO in SAMOHIPNOZO ter z njunimi pozitivnimi učinki.Samohipnoza vam pomaga ustvariti nove navade in vedenje ali spremeniti neustrezne navade v ustreznejše za vas ter vam pomaga dosegati boljše rezultate na kateremkoli področju vašega življenja. Na delavnici se boste naučili komunicirati s svojo podzavestjo, ki vam bo pomagala in vas podpirala na poti sprememb.

Gotovo se vam je že zgodilo, da ste želeli doseči cilj, pa vam ni uspelo. Polni navdušenja ste se podali na pot sprememb, čez nekaj časa pa ste izgubili voljo in motivacijo. To se zgodi, ker zavest in podzavest nista usklajeni, in tu vam priskoči na pomoč SAMOHIPNOZA. Pomaga vam povezati zavestni in podzavestni del vašega uma z namero doseganja želenega cilja. SAMOHIPNOZO lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli, vedno je z vami – pri opuščanje slabih navad, pri povečanju koncentracije, pri izboljšanju uspeha v šoli, športu ali poslu, z njeno pomočjo ustvarjate boljše odnose, omogoča vam vpoglede v pretekle dogodke, odlično se obnese pri zmanjšanju stresa, odpravi fobij in strahov. Je komplementarna podpora vsem oblikam zdravljenja.SAMOHIPNOZA je preprosto in odlično orodje, ko želite spremeniti svoje življenje na bolje, ko želite izničiti za vas neustrezne vzorce in jih nadomestiti z ustreznejšimi.

Na celodnevni delavnici vam bomo predstavili hipnozo in njeno zgodovino, spoznali boste smernice dveh šol, dveh smeri hipnoze, dveh velikanov hipnoze Dava Elmana in Miltona Ericksona ter izbrali tisto, ki vam najbolj ustreza. Seznanili se boste z direktnimi in indirektnimi vstopi v hipnotično stanje ter usvojili različne indukcije – načine vstopa v hipnozo. In kar je najpomembneje − vsakemu od udeležencev bo ob vstopu v hipnozo posredovana sugestija s sidrom ali geslom za izvajanje SAMOHIPNOZE. Naučili se boste hipnotičnega jezika, pravilnega oblikovanja in uporabe sugestij – osnovnega orodja vsake hipnoze in samohipnoze.

 IZKORISTITE SVOJ POTENCIAL IN ZAŽIVITE POLNO ŽIVLJENJE!

Komu je delavnica namenjena? Vsakemu, ki želi izvedeti več o svetu hipnoze in želi izboljšati svoje življenje ter nekaj spremeniti. To je enkratna naložba, ki se vam bo obrestovala vse življenje. Po končani delavnici boste seznanjeni z novimi metodami, najnovejšimi tehnikami in opremljeni z znanjem za izvajanje samohipnoze v vsakdanjem življenju.

Naložba v vaše znanje in v hipnotično izkušnjo stane 180 evrov. Cena vključuje tudi literaturo in avdiozapis primera SAMOHIPNOZE.

Kdaj? V soboto, 23. 9. 2017, od 9. do 18. ure.

Kje? V Ljubljani, natančneje izveste ob prijavi.

Delavnico vodi Mojca Gregorčič, ki si je znanje s področja hipnoze pridobila na dveh šolah hipnoze − na ameriški šoli hipnoze in hipnoterapije OHTC, ki temelji na osnovah velikana hipnoze Dava Elmana in kjer je ob zaključku prejela certifikat ameriške zveze hipnoterapevtov – National Board of Hypnosis. Prav tako pa ima certifikat praktika hipnoze, ki ga je pridobila na akademiji Mastermind s poudarkom na tehnikah Miltona Ericksona.

Prijave in informacije na: info@center-m.si ali mojca.gregorcic@gmail.com ali 041 639 408

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?