Razlage rojstne karte je lahko tudi karierna priložnost

Zakaj?

Morda že imaš osnovna znanja astrologije, pa ti z razlago karte ne steče in ne steče. Ni problem v osnovnem znanju, potrebuješ prakso in rutino, predvsem pa nekoga, ki te vpelje v svet astrologije, ki ti odkrije majhne skrivnosti te starodavne znanosti.

Z razlago rojstne karte se prava astrologija šele začenja. Tudi sama sem se učila astrologije ali bolje rečeno mojstrila pri več učiteljih, tako v Sloveniji kot v tujini. In ni mi žal. Potrebuješ nekoga, da te vpelje v ta starodavni jezik arhetipov. Ne moreš se sam naučiti, potrebuješ mentorja, usmerjevalca, ki ti stoji ob strani skozi proces učenja astrologije, ki je hkrati tudi proces osebne rasti.

Sama astrologija ni terapija, učenje astrologije pa to zagotovo je, ko se preko preučevanja osebne astrološke karte soočaš z dejstvi, vsa zanikanja odpadejo in trenutki resnice so lahko boleči. In tukaj potrebuješ nekoga, ki ti pomaga preko večjih ali manjših izzivov.

Kako mi bo znanje astrologije koristilo?

Prvo na osebnem nivoju, ko boš odkrival svoje potenciale in se soočal s slabostmi in posledično z njihovim preseganjem in razreševanjem. To je zagotovo proces osebne rasti. Ko osvojiš določen nivo znanja, pa ti astrologija lahko odlično služi pri delu z ljudmi ali za ljudi – ko prepoznaš njihove potrebe, pričakovanja in njihove potenciale in tako postane sodelovanje in povezovanje z drugimi veliko lažje. Z znanjem astrologije se lahko približaš vsakemu – saj veš kako razmišlja, komunicira, kako mu pristopiti, kaj so njegovi cilji in kaj potenciali. Tako odpadejo številne dileme, usklajevanja in nasprotovanja. Če za nič drugega, s pomočjo astrologije boš lažje razumel svoje otroke, partnerje, starše, sorojence in prijatelje in posledično tudi sebe.

Zakaj ravno Mojca iz centra M?

Ker obožujem astrologijo in ker uživam v učenju, pedagoško delo je moje poslanstvo. Ker imam veliko izkušenj, tako z osebnimi posveti kot z učenjem v lastni šoli, že 10. leto. Ker mi je vedno izziv, ko opazujem in spremljam tvoj osebni razvoj in napredek v razumevanju astrologije.

Kako?

Vsake 14 dni (da imaš dovolj časa za pripravo domačih nalog in utrjevanje znanja), iz udobja domačega naslonjača, preko aplikacije Zoom v spletni učilnici. Pridobiš na času, pa še kaj prihraniš.

Vsebina?

V 10. modulih se bomo seznanili z razlago najpomembnejših življenjskih področij, sprehodili se bom preko 12. astroloških hiš, preko 12. življenjskih področij. Po končanem tečaju ti zagotavljam, da boš lahko razložil katero koli astrološko rojstno karto, seveda, če boš sledil programu in delal domače naloge, katere redno pregledujem in korigiram, saj je to najboljši način, ko imaš takoj povratno informacijo. Tega žal nisem imela v času mojega izobraževanja, pa sem zelo pogrešala in sem si pa že takrat obljubila, če bom imela kdaj šolo, bo to sestavni del učnega procesa, če ne že najpomembnejši del moje šole in izobraževalnega procesa.

Kaj potrebuješ?

Nekaj osnovnega astrološkega predznanja, kot je poznavanje – planeti, znamenja, astrološke hiše in aspekti (pa čeprav vse ponovimo na začetku, v prvem modulu in še kasneje), wifi povezavo, čas 3 šolske ure vsak drugi teden in še vsaj 1 uro na teden za delo doma. Predvsem pa veselje do astrologije in željo po novih znanjih.
Veselim se srečanja in sodelovanja s teboj. Dovoli mi, da ti odstiram tančice tega starodavnega in zelo uporabnega jezika.

Velik pozdrav in upam, da se srečava kmalu.

Mojca in center M

Mnenje ene mojih najboljših učenk

“Z Mojco sva se srečali na osebnem astrološkem posvetu že kar nekaj let nazaj. Njena razlaga, predvsem pa njena strast do astrologije, sta me tako navdušili, da sem se v naslednji jeseni vpisala na osnove astrologije, in ni mi bilo žal. Zanimiva predavanja, podkrepljena s konkretnimi primeri in veliko izkušenj pri delu z ljudmi, so me prepričali, da sem nadaljevala študij in ga po 3 letih tudi zaključila.

Najdragocenejša mi je bila njena podpora skozi celoten proces izobraževanja. In moj hobi je postal nekaj več, saj danes že sama razlagam astrološke karte, astrologija počasi prerašča hobi in postaja moje delo, moje življenjsko poslanstvo”.
Nina, Ljubljana

Kaj bi si človek lahko želel še več – delo, ki te izpolnjuje in osrečuje in ti hkrati omogoča dostojno preživetje. Sanje, ki so se uresničile že nekaterim, lahko se tudi tebi.