Julijski horoskop za sončeva znamenja

 

OVEN Mesec pred vami zagotovo ne bo po vaših merah. Retrogradnost vašega vladarja vam bo dala »vetra«, vas prisilila, da se zazrete v sebe, se umirite. Ne bo lahko, bolelo in skelelo bo, to bo vaša lekcija. Prepustite se vizionarski energiji v tem mesecu, umirite se in počakajte na boljše čase konec avgusta. Dodatno vas ozavesti in spodbudi še lunin mrk konec meseca. Veliko opomnikov in priložnosti, a jih boste prepoznali v pravi meri in smeri ?

BIK Veliko nemira je v vas, nezadržna sila vas trga na dvoje, iščete ravnovesje med svojimi koreninami, svojim izvornim domom in vašo novo potjo. Intenziteta se bo stopnjevala vse do srede julija. Imate na voljo odlične možnosti, da preseže vse to, da poiščete sinergijo na nasprotujočih se področjih in požanjete že prve vidne rezultate konec meseca. Komunikacija, podpora partnerja ali sodelovanje z drugimi ter prijateljstvo, vas popeljejo na pravo pot izpolnitve.

DVOJČKA – Pohitite z novostmi, do 26. julija, izkoristite čas, kasneje ne bo priložnosti ali pa bo vse veliko težje. Znamenje leva, ki gosti vašega vladarja zahteva in pričakuje »soliranje« in prepoznavnost, vas pa kot da ruši nevidna sila, skrito in prikrito se vam zmanjkuje tal pod nogami, komaj se navadite na spremembo, že se pojavi nekaj novega. Utrujeni in izčrpani se soočate s svojim poslanstvom, a kako uspešno ? Še dobro, da verjamete in zaupate v sebe. Predajte se delu, poiščite veselje v vsakdanu ali v družbi hišnih ljubljencev.

RAK Žarite in uživate v tem poletju, pa čeprav je malo sonca. Greje vas notranje, osebno Sonce, ki ga gostite v svojem znamenju. Če  trenutno ne uživate v ljubezenski sreči, potem še dolgo ne boste. Dobesedno se zavihtite ali zajašite veliki trigon med vašim Soncem, Jupitrom in Neptunom.  Prve spremembe prinese že sredi meseca sončni mrk v vašem znamenju, prinese priložnosti za ozaveščanje in prebujanje na osebnem nivoju. Ne upirajte se, za globino sprememb poskrbi Pluton v povezavi z mrkom, pa če boste sodelovali ali ne, so spremembe že na vašem pragu.

LEV Blestite na račun zadovoljstva s samim seboj in odlične, prepričljive komunikacije. A svoje egzaltacije še niste doživeli v tem letu, še bo potrebno marsikaj postoriti. Želeli ali ne, vas bo k temu prisilil sončev mrk 13. julija, da se boste zazrli v sebe, počistili in očistili in se tako pripravili na prehod v znamenje svojega doma. Če boste odločni, se lahko prvih rezultatov nadejate že konec meseca,  ob luninem mrku v znamenju vodnarja.

DEVICA Trenutno vam je naporno, saj ste preveč izpostavljeni, včasih še sami sebe ne prepoznate, kaj vse bleknete » v trenutku, kako se postavljate in napihujete. Trpite, ker se vse dogaja nekontrolirano, spontano, brez vašega nadzora. Uteho poiščite v delu in pustite, da gredo stvari svojo pot. Bolj, ko se upirate, več imate dela, rezultati pa bodo enaki z vašo kontrolo ali brez, le preveč energije boste potrošili. Čas za analizo in poglabljanje pride konec meseca, ko vaš vladar Merkur prestopi v retrogradno gibanje.

TEHTNICA Zaupate si in prav je tako. Odlične rezultate in uspeh dosegate na področju dela in kariere. Ste uspešni in prepoznavni, še posebej, če dovolite svojim idejam na plano.  Prve spremembe na kariernem delu prinese sončev mrk sredi meseca. Obetajo se temeljite spremembe, katere že čutite in če je le mogoče, že sedaj zaplavajte s tem tokom, ker bo kasneje šlo vse brez vašega nadzora.

ŠKORPIJON Še vedno imate srečo na svoji strani, čeprav ste v zadnjih dnevih nekako oslabeli, a zgolj navzven in na videz, notranja moč se je še okrepila. Ste kralj transformacij, nekaj bo potrebno še storiti pri samem izvoru. Prepustite se, poiščite kreativnost v sebi in se poglobite v nova znanja in na ta način živite energijo svoje narave. Veselite se sprememb na osebnem in kariernem področju.

STRELEC Nekako tako je z vami, kot z letošnjim poletjem. Ujeti v »črni luknji«, brez zaupanja in upanja v sebe. A bo prve spremembe prinesel že vaš vladar v prvi dekadi meseca, lažje boste zadihali in se končno prepustili svoji naravi. Vendar ostanite pazljivi, popazite na finance, temeljiti bodite v komunikaciji, če podpisujete pomembne dogovore, si poiščite neodvisno in strokovno mnenje. Naj vam ne bo škoda denarja v ta namen, dobro ga boste naložili.

KOZOROG Še vedno se preveč ukvarjate sami s seboj in s svojo preteklostjo, preigravate že stokrat preigrano in dobesedno sami sebi postavljate zidove, da tako želenega uspeha ni in ni. Dovolite si spremembe, univerzum vas v tem mesecu podpira, ne bodite tako togi, poiščite v sebi ideje, nore, nenavadne in zagotovo vam uspe. Sama za božjo voljo že izstopite iz utirjenosti.

VODNAR Nemirni ste v sebi, preveč ste občutljivi, sabotira vas vaš notranji svet. Tudi največje optimiste in vizionarje je kdaj strah, so negotovi in izgubljeni. V tem mesecu vas bo presenečalo dogajanje znotraj doma, rušilo bo vaš mir in stabilnost. S partnerjem in drugimi ljudmi si ne boste kaj veliko pomagali, saj so zazrti v sebe, pa še bolj bodo in do vas brez pozornosti in razumevanja. A se kažejo boljši časi na poslovnem področju, že po 10. juliju.

RIBI Ko že mislite, da je vse tako kot mora biti, vas presenetijo vaša čustva. Pa so to res čustva ali enostavno ne razločite med čustvi in strastmi in potrebami. Dodatne težave vam povzročajo nekontrolirani izbruhi v komunikaciji, že tako vas nikoli nihče ne razume, tokrat pa še sami sebe ne. Prve spremembe sočasno prineseta vaš vladar Jupiter, ki se obrne direktno in sončev mrk 13. julija, ki bo hkrati harmonično povezoval vaša vladarja, vam pa prinesel boljše čase.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?