JUPITER IN MERKUR BOSTA ŠLA DIREKTNO IN OSTALA TEDENSKA DOGAJANJA

LUNIN PLES MED 18.10 IN 24.10.2021

Pred nami je astrološko zanimiv in dinamičen teden, saj se kar dva planeta obrneta v direktno gibanje, nam pa ta dogajanja prinesejo nove energije, nove priložnosti in izzive. Poleg obratov v direktno bomo imeli tudi polno Luno v sredo in prestop Sonca v znamenje škorpijona v soboto. Sredinsko znamenje škorpijon, jesen naj bi bila na vrhuncu, čas kot nalašč za osebne spremembe, čiščenja in preseganja sebe.

Tukaj izveš vse o naših programi OSEBNE RASTI, imaš kar nekaj za izbrati. Potekajo individualno, nekateri v skupini.  https://center-m.si/vem-da-zmores/

Kaj se nam obeta v posameznem dnevu tedna, si lahko preberete v nadaljevanju. Vabljeni.

PONEDELJEK – Jupiter – veliki benefik in dobrotnik, zaščitnik konjev, se obrne direktno, dodobra nas je preizkušal skozi poletje, ko je na vzratni poti ponovno vstopil v vodnarja, ko smo polni upov pričakovali spremembe, na katere še vedno upamo. Dopoldan ne bomo prav veliko občutili energij rastoče Lune, saj bo Luna v praznem teku, popoldan, ko prestopi v ognjenega ovna pa veliko več. Dopoldne namenimo utečenim stvarem in zaključkom, popoldan pa akcija.

TOREK – Lunina povezava s Saturnom bo prinesla hladno jutro. Zadnji dan rastoče Lune v tem ciklu in hkrati dan Merkurjevega obrata. Tako smo z njegovo obrnjenostjo v preteklost za letos opravili, še malce počakajmo, da izstopi iz senčne poti, potem pa akcija – 03.11.2021. Dnevni vpliv bo imel Mars v povezavi z Jupitrom – vrača se optimizem, pogum in moč. Ravno prav za popotnico Merkurju. Jutranji nemir bomo presegli z mislijo na prijetno popoldne.

SREDA – Ognjena Luna v ovnu danes sestavi opozicijo s Soncem ali ščip, še posebej naporno za ovne in tehtnice. Dodaten nemir in občutek nemoči prinašata aspekta Lune z Marsom in Plutonom, a bo bolje popoldan, takoj po polni Luni. Sledi umirjen večer in prestop Lune v znamenje bika.

Več o LUNACIJAH in MRKIH izveš na tej povezavi https://center-m.si/lunacije-in-mrki/

ČETRTEK – Močna Luna v biku, ki je v začetni fazi upadanja nas nevidno vleče v zaključevanja, razmisleke o preteklih načrtih, a bo bolj malo uspeha. Kvadrat Saturna na Luno prebudi strahove, frustracije in brezglavo vztrajanje, tudi za ceno lastne škode. Pa še vreme se sfiži in ohladi, vsaj po astrološki teoriji, pa da vidimo vremenarji ali astrologi. V cerkveni pratiki je vreme opisano na osnovi Lune.

PETEK – Naporen dan se nam obeta. Na eni strani nas vznemirjata Mars in Pluton v kvadratu, vlečeta iz nas najslabše, previdnost je danes naš edini fokus. Previdno, še posebej, če imate to povezavo v rojstni karti. Tudi Luna nam danes ne bo v veliko pomoč, ko bo skozi dan sestavljala in razstavljala različne  naporne aspekte s preostalimi planeti.  Jutranji nemir bomo na srečo prespali, morda sanjamo kaj norega, kar kasneje uresničimo. Sledi umirjeno, zasanjano popoldne, a ohranimo meje realnosti, ostanimo na trdnih tleh, da razočaranja ne bodo prevelika.

Še nimaš narisane in razložene ROJSTNE ASTROLOŠKE KARTE, te zanimajo usmeritve za eno leto. Vse to izveš na osebnem astrološkem posvetu, tukaj se lahko prijaviš.

https://center-m.si/kategorija-izdelka/posveti/

SOBOTA – Edino planetarno dogajanje današnjega dne bo prestop Sonca v strastnega škorpijona in Lune v igrivega dvojčka. Kako nam bo uspevalo vzpostavljanje ravnovesja, ko bomo z mislimi zelo konkretni( škorpijon ne pozna sivih polj, zanj obstaja le črno ali belo), natančni in nepopustljivi, čustven del pa igriv in neresen. Le kaj bo tokrat prevladalo, zavestni um ali čustva?

NEDELJA – Luna bo skozi celoten dan še v znamenju dvojčka, a zgodaj zjutraj njeno igrivost obvlada ali bolje rečeno nadgradi aspekt Lune s Saturnom in dodal vztrajnost in organiziranost. Kasneje se Luna poveže z Merkurjem in tako bo nedelja do poznih večernih ur kot nalašč za prijetno druženje, izlete v naravo, le na šal in kapo ne pozabite.

ŽELIŠ PREJMATI TEDENSKE NOVICE, tukaj se prijaviš