Jupiter, Sonce, mlada Luna in retrogradni Merkur – Lunin ples v predzadnjem tednu leta 2022

LUNIN PLES V ODAJI DOBRO JUTRO

ASTROLOŠKI POSVET - PRIPRAVIMO SE NA LETO 2023

LUNIN PLES od 20.12 do 27.12.2022

Torek, 20.12.2022, sredi dneva Jupiter zamenja znamenje. Torek bo kot čustvena gugalnica – gor in dol – zjutraj bomo občutili malce nemira, predvsem škorpijoni in biki. V zgodnjem popoldnevu izkoristimo priložnosti za dobro in fokusirano komunikacij. Tesnobo popoldneva bomo najbolje preživeli v osami, sledi prijetnejši večer.

Sreda, 21.12.2022, zjutraj Luna iz škorpijona prestopi v strelca, se poveže harmonično s svojim vladarjem Jupitrom – odličen dan za raziskovanje in povezovanje  s tujino, podprti bomo z dobro mero optimizma. Zvečer Sonce prestopi v znamenje kozoroga in nas popelje v zimo.

Četrtek, 22.12.2022, jutranje naporne aspekte bomo na srečo prespali in skozi dan ohranili  zmerno mero optimizma.  Zagotovo bomo občutili harmonično povezavo med Venero in Uranom( predvsem zemeljska znamenja) – le kaj novega nas tokrat preseneti znotraj odnosov, morda se končno ojunačimo in se postavimo za sebe. Večer namenimo počitku, ogledu filma ali prebiranju pravljic – zakaj pa ne, nikakor pa ne sprejemajmo odločitev.

Petek, 23.12.2022, danes malo po 8. uri Luna prestopi v hladnega kozoroga in že dopoldne sestavi s Soncem konjunkcijo – mlado Luno na 2. stopinji. Ambiciozna Luna in Sonce bosta visoko v 10. hiši, a bo bolj malo ostalo od njunih ambicij – kvadrat Jupitra ju sili v pretiravanja, Uran pa v nenadejane spremembe. Ne najboljše obljube za prihajajoči lunarni mesec.

Sobota, 24.12.2022, predpraznični dan in praznični večer, deležni bomo prijetnih energij in ohranjali bomo fokus in realnost, prav po zaslugi znamenja kozoroga, ki gosti kar 5 planetov. Odlično za druženje, povezovanje, obujanje starih običajev in navad. Čarobnost večera okrepi Neptun v povezavi z Luno.

Nedelja, 25.12.2022, praznična nedelja, prijetno razpoloženje se nadaljuje skozi celoten dan, po zaslugi Neptuna in Merkurje, ter Lune in Jupitra. Odlične energije praznika, ki nam bodo postregle s priložnostmi, da odpravimo marsikatero zamero in nesporazum.

Ponedeljek, 26.12.2022, Luna v vodnarju vztrajno raste tudi na drugi praznični dan, a z njeno rastjo vzporedno raste tudi dinamika dogajanja. Dan bo stresen, naporen in presenečenja si bodo sledila eno za drugim. Previdnost ne bo odveč, tako v vsakdanu kot v prometu. Zvečer umiri strasti Saturn, nas opomni, da je jutri delovni dan in nas postavi na realna tla.

VAS ZANIMA KAJ VAS ČAKA V LETU 2023?