Kaj se vam obeta v tednu od 12.02.2018 dalje

OVEN – Še  vedno vam povzroča težave osredotočenost, a v tem tednu bo še izraziteje, kot da izgubljate tla pod nogami. Ne gre in ne gre, pa kaj, ko se vam ponuja toliko zanimivega. Priložnost bo v sredo, tik pred mrkom, da končno zaključite zgodbo. Vi že veste katero, pa ni samo ena.

BIK – Tudi zemeljskemu biku se to dogaja. Sanjate, idealizirate ali pa si želite miru. Presenečeni ste, kako vam to godi, kako ste zadovolji sami s seboj.  Uživajte v tem in pritegnite še partnerja, dobro  vama gre, pa čeprav brez besed.

DVOJČKA –  Le kje se jemljejo odeje, le od kje ta naravnanost in želja po spremembah, navadno druženje prehaja v nekaj več, pa niste morda vi pobudnik upora, imate vizijo in konkretne rešitve. Popazite na pravo mero. Pohitite v tem tednu, v nedeljo se stvari spremenijo, še bodo ideje, a jih boste veliko težje«prodajali«.

RAK – Osredotočeni ste v povezovanja vseh vrst, čutite da ste z drugimi močnejši, pa čeprav ne gre vedno po vaših tirnicah. A neka nevidna sila vas vleče, globoko v sebi čutite nemoč in nesposobnost upiranja.  Bodite previdni, tudi doma, še posebej v petek in soboto.

LEV – Do nedelje imate čas, da dorečete stvari,  jih razložite in pritegnete druge.  V sredo in soboto boste uspešni in prepričljivi, a imejte pravo mero. V sredo pred mrkom pripravite še zadnje povzetke, v soboto pa sledi akcija. Ne zamudite priložnosti, izkoristite svojo moč prepričevanja, kar za nadaljevanje v bližnji prihodnosti ne velja. Drugače boste morali z akcijo počakati  do začetkov pomladi.

DEVICA – Do nedelje vam bo šlo kot po maslu. Izdelajte načrte, preuredi plane in preverite potek v delovnem okolju, saj vas končno poslušajo in sprejemajo, vam sledijo in priznavajo podporo. V osebnem partnerstvu pa je tako prijetno, včasih že čarobno. Uživajte v trenutkih, učite se prepuščanja in opuščanja kontrole. Pozitivno boste presenečeni.

TEHTNICA – Ne odlašajte, lotite se in končajte, pa čeprav sami, saj vam gre odlično. Ne izgubljajte časa za prepričevanje, le kdo bi vas razumel. Zavedajte se svoje moči, pričakujte  dober finančni rezultat  vašega delovanja in podporo družine.

ŠKORPIJON – Čeprav so prisotna nihanja na finančnem delu, veliko je prilivov, pa tudi odlivov,  vas ne skrbi, ker se zanašate na sebe. Prav kreativni in izvirni ste v načinu svojega delovanja. Že res, da vam v financah ni nihče kos, a ne izgubite tla pod nogami. Zdrava kmečka pamet naj vas vodi, pa bo.

STRELEC – Ni in ni miru, včasih je še vaz vsega preveč. Fizično porabite presežke energije, namesto da se zapletate v neskončne in neproduktivne scenarije, kaj bi bilo, če bi bilo. Brez veze, mečete energijo skozi okno, raje se povezujte z enako mislečimi, družine pa se izogibajte v razpravah, ker vam ne znajo in ne morejo svetovati.

KOZOROG – Si predstavljat, da bi imeli vso to samozavest, to notranjo moč in paleto čustev nenehno pri roki celo življenje.  Seveda ne, ker potem to ne bi bili vi. Vse bi šlo prehitro in prelahko.  A bolje, da ta občutja in razmišljanja ne delite, ker vas že tako malce postrani opazujejo, kaj se vam dogaja. Obrnit igro sebi v prid in vi postanite opazovalec, še več predvidite potek dogajanj in scenarije odzivov drugih, pa se pri tem dobro zabavajte in učite.

VODNAR –  Stisnite zobe in naredite kar je potrebno. Nedelja je zadnji rok za udejanjanje idej ali pobud, ki že dolgo tlijo v vas. Po nedelji, pa sledi občutek – kot, da izgubite tla pod nogami, kot, da se podate v drugo dimenzijo. Nihče vas ne bo poslušal ali vam sledil, ker vas enostavno ne bo razumel. Do srede marca bo tako.

RIBI – Vedno bolje vam gre, kot da obvladujete situacijo, ste presenečeni. Od nedeljskega jutra bo še bolje za vas. Uživajte v sojem času, prepuščajte se zadovoljstvu in občutku v sebi, kot da se svet vrti po vaših pravilih.  Ne poslušajte prijateljev, ki vam vsiljujejo svoj sistem in red. Poslušajte sebe in uživajte.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?