Kaj vam lahko ponudi šola astrologije?

Kaj vam lahko ponudi šola astrologije ?

V okviru šole astrologije se skozi leto vrstijo številni tečaji in delavnice, tako lahko vsakdo najde kaj  za sebe, ne glede na nivo znanja, od popolnega začetnika, do pravega astrologa.

Vsako leto dodam vsaj en nov, drugačen tečaj, nove vsebine, ki odlično nadgradijo vaša obstoječa znanja ali pa vas popeljejo v svet astrologije, svet arhetipov, …

Vsak tečaji vsebujejo od 8 do 10 modulov, po 3 šolske ure. Zadnja leta potekajo tečaji preko Zooma, kar se je izkazalo za odlično prakso. Tako se lahko srečamo z vseh koncev naše dežele, pa tudi onkraj meja imamo slušatelje.

Velik poudarek mojih tečajev je na praktičnem delu – vajah in mojem mentorstvu, ko te vodim korak po koraku do končnega cilja, ko dojameš svojo astrološko karto, svoj genski zapis, ko prepoznaš svoje prednosti in slabosti, ko zaživiš v zavedanju in preseganju lastnih danosti.

Ker ne glede kaj imaš »zapisano« v astrološki karti, v tvojem genomu, moraš živeti s temi energijami, a imaš možnost izbire, saj ti astrologija vedno ponudi več možnosti izbire. Naj bom bolj konkretna – če imaš Venero, vladarico ljubezni, odnosov in vsega lepega v 12.hiši, verjetno že veš, da so ti večni izziv odnosi vseh vrst, oziroma imaš zelo visoka merila in posledično tako tudi izzivov znotraj odnosov, saj le malokateri zemljan izpolnjuje tvoja pričakovanja.

Lahko živiš po inerciji, idealiziraš svojega resničnega ali namišljenega partnerja ali odnose, a nasproti ti prihaja povsem nekaj drugega, kar v tebi budi frustracije, vedno bolj si neučakan(a), nezadovoljen(a) in neizpolnjen(a).

A astrologija ti razreši enigmo – ponudi ti tudi druge plati življenja, kjer lahko izživiš te visoke cilje, to potrebo po superiornosti – umetnost, ples, duhovnost, … in kasneje lažje živiš kvalitetne odnose, nekako se spustiš na planet Zemljo.

IN KAJ LAHKO IZBIRAŠ IN IZBEREŠ:

  • OSNOVE ASTROLOGIJE
  • RAZLAGA ROJSTNE KARTE
  • PROGNOSTIKA
  • SINASTRIJA ALI ASTROLOGIJA ODNOSOSV
  • KARMIČNA ASTROLOGIJA
  • ELEKTIVNA ASTROLOGIJA ali ASTROLOGIJA TRENUTKA
  • HORARNA ASTROLOGIJA
  • ENERGIJSKA ASTROLOGIJA ali KVANTNA ASTROLOGIJA
  • MEDICINSKA ASTROLOGIJA
  • PREDNATALNA ASTROLOGIJA

Na konkretna vprašanja mi lahko pišete v kontaktnem obrazcu. Z veseljem odgovorim na vsako vprašanje.

V vmesnem  času pa si lahko poiščete brezplačni priročnik – OSNOVE ASTROLOGIJE in se seznanite z osnovnimi gradniki. Na tej povezavi dobi brezplačno e knjigo – https://www.center-m.si/brezplacna-vsebina.html

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?