Kako pa kaj v prihajajočem tednu ?

LUNIN PLES od 11.12.2017 do 17.12.2017

Smo v zadnjem tednu lunarnega meseca, energije se počasi umirjajo, pa čeprav se nam na trenutke zazdi, da smo v vrtincu dogajanj, veliko dodatne energije je potrebno vlagati v sporazumevanje, dogovarjanje in usklajevanje, saj je Merkur na svoji retrogradni potni nepredvidljiv. Teden pred nami bo mirnejši kot pretekli, manj bo stresnih situacij in napetosti. Ovni in škorpijoni si bodo povrnili moči, saj je je njihov vladar od nedelje dalje močan, fokusiran, vztrajen in neizprosen v znamenju svojega doma, v škorpijonu, nam pa prinese več energije in odločnosti. V tem tednu bo Luna prehajala od device do strelca in usklajevala svoje plesne korake s preostalimi planeti. Kakšen dan vihravo, neusklajeno, drugič v popolnem zlitju s svojimi partnerji. Najbolj dinamičen dan tedna bo sreda. Luno v tehtnici bo že zgodaj zjutraj iztiril nepredvidljivi Uran, ji prinesel nemir in stres,kasneje ji bo odgovornost naložil Saturn, za strasten in vročekrven večer pa bo poskrbel Mars v škorpijonu. Preostali dnevi tedna bodo veliko lahkotnejši, tako bomo sproščeni in optimistični pričakali mlado Luno in nove začetke v naslednjem ponedeljku.

OVEN– Pa ste včeraj dočakali ponovno svoj dan, ko je vaš vladar postal močan. V trenutku so odpadle vse dileme, konec je cincanja , natančno veste kaj hočete, vmesnih poti ni. Izkoristite čas za spremembe, odločno in  z lahkote  stopajte proti končnemu cilju.

BIK –  Še vedno se od vas pričakujejo spremembe, življenje vas dobesedno potiska vanje, pa če želite  ali ne. A vi še vedno ne vidite bistva, še vedno nimate jasne slike, vsega je preveč, partner pritiska na vas, v vas budi nemir, a ga tokrat le poslušajte, utegne vam koristiti.

DVOJČKA – Neprestano se ukvarjate z drugimi, kot da sami nič ne zmorete. Si ne upate prevzeti odgovornosti ali ste preveč vpeti v stare zgodbe? Previdno na kariernem področju, čeprav so priložnosti še tako mikavne, počakajte do predprazničnih dni.

RAK – V tem tednu bo čustev manj, a kaj ko je vaša vladarica Luna napadena z vseh strani, miru ne bo prav veliko, nemir, strah in stres si bodo podajali roke.  Najbolje bo, da se posvetite delu, vsakdanu in ne pozabite na sebe, pa končno že nekaj naredite za svoje telo.

LEV – Uživajte življenje, dovolite otroku v sebi, da zaživi v vsej svoji veličini. Veselite se življenja, prepustite se optimizmu, pogled z vrhov ima svoje prednosti, celota odtehta podrobnosti detajlov. Bodite pravi lev – prvi in edini.

DEVICA – Malce več čustev bo pa le v tem tednu, a kaj ko jih tako težko izrazite. Nehajte premišljevati, analizirati, prepustite se in si zaupajte. Strogost in odrezavost se vam na podata, prisluhnite ljudem v svoji okolici in razmislite o njihovih predlogih. Če že dolgo razmišljate o spremembah glede doma, je trenutno primeren čas. Ne odlašajte, ne preigravajte scenarijev, odločite se.

TEHTNICA – Pri vsej svojo spravljivosti in galantnosti, bi bilo dobro kdaj izraziti tudi čustva. Okolica vas hitro prepozna in nenehna usklajevanja, predvsem pa vaša neodločenost vam že pošteno načenjajo ugled. Partner vam ne bo prav veliko v pomoč, naveličan in nestrpen si želi sprememb.

ŠKORPIJON – Čutite kako so se vam povrnile moči, fokus in odločenost. Čez noč so se razblinili dvomi. Samozavest in trdno finančno stanje vam bosta v tem tednu v veliko podporo. Le v ljubezni ste nekam izgubljeni, še vedno ne veste kako in kaj, opominja vas nek star spomin, boleča izkušnja. Odpustite, pozabite in stopite naprej, bodite bolj popustljivi do sebe in drugih.

STRELEC – Kot, da ste center sveta, kot bi vse poti vodile do vas, vi pa si na trenutke želite miru in samote. Sprašujete se o svojem poslanstvu, o vaši vlogi tukaj in zdaj, a odgovori so dvoumni kot v Delfih. Pošteno ste že utrujeni od nenehnega dogajanja, samoten sprehod ob reki ali jezeru vam bo povrnil moči in razjasnil misli.

KOZOROG  – V teh dneh si še bolj želite miru, tišine in osame, pa čeprav je v vas veliko idej, jih nočete deliti. Čutite, da še ni pravi čas, bojite se ponovnih razočaranj, a še malce potrpite. Kot že velikokrat doslej, se težko zanašate na druge in tokrat vas občutek ne vara. Izkoristite čas za študij, analize, preučite in pretehtajte scenarij, partner vam bo tokrat v pomoč.

VODNAR – Čeprav se požvižgate na vse, vam na trenutke zmanjka samozavesti, a to veste le vi, ko vam neko staro razočaranje ne da miru. Da je težava še večja, o tem z lahkoto razpravljate, pomagate drugim, jih pravilno usmerjate, a sebi ne morete pomagati. Družina vam v takšnih trenutkih stoji ob strani, pa čeprav jo velikokrat zanemarjate, se distancirate od nje.

RIBI – Veliko lažje bo v tem tednu, presenečeni boste kaj vse lahko dosežete z dobro in primerno komunikacijo, pa čeprav še vedno idealizirate, zavajate sebe in druge. Ponujajo se vam možnosti uspeha, prepoznavnosti, a vse je odvisno od vas. Ne izpustite priložnost iz tujine, zagrabite jo z obema rokama.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?