Karmična astrologija – 18.10.2020

Tečaj karmične astrologije

Tudi ti?

Se tudi tebi dogaja, da se neprestano srečuješ z enakimi nalogami, pa čeprav so si lahko začetki popolnoma različni, so zaključki, spoznanja in lekcije enaki.

Kaj ti hoče življenje sporočiti? Si že dojel ali se neprestano vrtiš v istih zgodbah, občutkih, razočaranjih. Morda ti težave ali bolje izzive predstavljajo odnosi, osebna izgradnja samozavesti, odnos do denarja ali seksualnosti, nerealna pričakovanja in zablode, težave in nesprejemanje v izvorni družini ali pa je tvoje življenje polno padcev različnih vsebin.

Se zavedaš svojega poslanstva, morda ga še nisi odkril. Vsak izmed nas je enkraten in neponovljiv in s tem tudi njegovo poslanstvo, njegova vloga.

Vsako dogajanje v preteklem življenju ima svojo današnjo reakcijo, okoliščino in posledico. Ljudje v tvoji bližini niso slučajno tukaj, so s posebno nalogo ali te že s samo prisotnostjo v trenutku opominjajo na nekaj nedokončanega, neosvojenega, na izziv.

In nam s tem dajejo priložnost, da popravimo, nadgradimo ali ozdravimo težavne pretekle odnose.

S svojim zavednim delom uma smo usmerjeni v prihodnost – načrtujemo, sanjarimo, si želimo. A vsi prihodnji dogodki so že dovršeni, obstajajo že vse rešitve in od naše duhovne moči zavisi na katero pot bomo krenili?

Vsaka rojstna astrološka karta opisuje celotno življenje, vključujoč tudi rojstvo in smrt. Dvanajst astroloških hiš predstavlja 12 življenjskih področji, a že v osmi je opisana naša smrt. Kaj potem opisujejo preostale štiri hiše?  Prednatalno obdobje vsakega posameznika, od spočetja pa do njegovega rojstva, zanimivo dogajanje, ki nas do dobra zaznamuje, ki nam lahko naloži bremen ali pa nam prinaša ugodnosti.

ELEMENTI, KI NAM OPIŠEJO INKARNACIJE

  • Saturn poimenovan tudi gospodar karme, je planet, ki opisuje preteklo inkarnacijo. Njegovo karmo opisujemo kot vzrok in posledico ali kar si sejal, to žanješ.

  • 12.hiša je vezana na preteklo življenje in  je sinteza vseh dogajanj preteklega življenja – vse naše izkušnje, vsa naša čustvovanja, razmišljanja.

  • Retrogradni planeti vedno opisujejo nedokončane zgodbe, neosvojene lekcije, neopravljen izpit v preteklem življenju in sedaj imamo ponovno priložnost, da te lekcije osvojimo.

  • Severna in južna lunarna zanka, oziroma aspekti z osjo vozlov, pri čemer preučujemo predvsem kvadrate, trigone in sekstile.

  • Zadnja Lunina konjunkcija, opisuje najpomembnejšo lekcijo duše v preteklem življenju oziroma v predhodni inkarnaciji.

  • Seperativni aspekti v orbisu 1 stopinje, opisujejo dogajanja v preteklem življenju.

Zakaj?

DA KONČNO PREPOZNAŠ SVOJO VLOGO IN NALOGO, da presežeš nerealizirane naloge, da napreduješ v osebnem in duhovnem razvoju.

Kdaj?

Začnemo 18.11.2020 ob 17.30 in nato še 7 srečanj, vsako drugo sredo.

Kako?

Iz udobja domačega naslonjača, preko aplikacije Zoom v spletni učilnici.

Koliko?

288 evrov za 8 srečanj, prvi obrok znaša 138 evrov in nato še 3 obroki po 50 evrov. V ceni so všteta vsa gradiva, izrisi, korekture domačih nalog in osebno mentorstvo.

Kaj potrebuje?

Željo in voljo za spremembe, za odkrivanje najbolj oddaljenih kotičkov lastne duše. Nekaj financ in čas 3 šolske ure vsako drugo sredo, če kdaj ne boš utegnil, boš dobil posnetek našega srečanja.

Vabljeni na najbolj oddaljeno popotovanje do sedaj. Mojca

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?