MOJA IZVORNA RANA – Kiron, mlada Luna in še kaj v tem tednu

KAJ SE NAM OBETA V POSAMEZNIH DNEVIH?

PONEDELJEK, 28.03.2022 – Današnji dan nam bosta barvala Venera in Saturn v konjunkciji, kar prinese več reda in odgovornosti, a posledično nam postreže z občutkom varnosti. Razmislek – kakšni so vaši odnosi – varni, dolgotrajni, a že malce ohlajeni – ravno takšni, če imate v rojstni karti povezavo Saturna in Venere. Luna se bo danes še sprehajala po zračnem vodnarju in si želela druženja, najprijetneje bo njej in nam dopoldan in v zgodnjem popoldnevu, Kasneje Saturn pridobi tudi Luno na svojo stran – postanemo resni, odgovorni, delovni, na trenutke preplašeni, a le za kratek čas, saj se Luna poda po 16. uri v prazen hod, v znamenje rib prestopi šele jutri zjutraj. Torej? Umirjen večer je pred nami.

TOREK, 29.03.2022 – Umirjeno, umirjeno – Luna v ribah in brez aspektov. Vzemite si čas za počitek, umirite svoj tempo, če ga sami ne boste, ga bodo okoliščine. Pripravljamo se na prvo mlado Luno v pomladi, ki začenja letošnjo pomladansko sezono mrkov. Mrki so katalizatorji naših življenj.

SREDA, 30.03.2022 – Malce zasanjano Luno predrami zgodnja jutranja povezava z Uranom, a na srečo vse prespimo, le če ne vstanete že pred 5.00 zjutraj. Umirjenost, lahko se pojavijo tudi nejasnosti skozi dan in zvečer se to  še stopnjuje, ko se Luna povezuje s svojima vladarjema Jupitrom in Neptunom. Odličen čas za kreacijo, sanjarjenje in razmišljanje o najbolj norih idejah. Zakaj pa ne? Si upate? Uspešni to znajo in si to dovolijo.

ČETRTEK, 31.03.2022 – Zjutraj bo Luna še prehajala zadnje stopinje znamenja rib, a po zaslugi povezave s Plutonom bo veliko močnejša, kot včeraj. Malo pred 12. uro prestopi v znamenje ovna in nam prinese dinamično in aktivno popoldne.

PETEK, 01.04.2022 – Sonce se poveže s Kironom, nato sledi mlada Luna v znamenju ovna. Nov lunarni mesec, začenjamo vse novo. Odličen dan za dogovore, saj se povezujeta Luna in Merkur.

SOBOTA, 02.04.2022 – Zagnana Luna v ovnu gre takoj v akcijo, da ji kaj ne uide, da kaj ne zamudi – takoj po polnoči se poveže z vladarjem Marsom, kasneje s Saturnom – prvo pridobimo na intuiciji, ki jo lahko dobro udejanjimo. Saturn vedno hladi, tako bo ohladil tudi ognjeno Luno, mi pa bomo opazovali morda še zanje pozdrave zime. Sledi prijetno sobotno dopoldne in popoldne, edina motnja v dnevu se pojavi okoli 16. ure – pojav nemoči.

NEDELJA, 03.04. 2022 – Danes je Luna v biku in ne bodite presenečeni, če vas zamikajo zelo zemeljski užitki. A da ne bo vse tako prvinsko, poskrbi povezava med Soncem in Merkurjem – odlično za dogovore. Lotite se brez obotavljanja, saj so dobre danosti, da smo uspešni.

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo, pri čemer Luna opisuje naš notranji, čustveni svet. Kot najhitrejši planet nam daje največ informacij o trenutnem dogajanju.

Astrološki posvet je  dobra izbira – če vas zanima kje imate v rojstni karti Kirona, kaj vam aktivira tokratna lunacija, ostala pomembna dejstva iz vaše rojstne karte in kaj vam planeti prinašajo v tem letu –  kje so vaše priložnosti in slabosti.

Vabljeni, Mojca

tukaj se prijavite na astrološki posvet

želite izvedeti kaj vam prinaša pomlad? Astrologija vam lahko da odgovore.