KO VEŠ, lažje NAČRTUJEŠ in se lažje ODLOČIŠ

Progresirana LUNA in tranzitni SATURN glavna akterja (PRIJAVA NA DOGODEK)

Si želiš informacije kje si v tem trenutku, kaj te podpira, prinaša priložnosti in kje moraš biti previden?

Potem dobrodošel na astrološki delavnici, kjer izveš vse to in še več.

Spoznaj glavna akterja! Kratko in jedrnato prva prinaša priložnosti, drugi izvaja revizijo in glede na doseženo podira ali nagrajuje.

Progresirana Luna je eno najpomembnejših, če ne že najpomembnejše orodje pri tehnikah predvidevanja. Luna v progresijah je približno dve leti in pol v enem znamenju, tako potrebuje za prehod celotnega zodiaka med 28 in 30 let.

Tranziti Saturna in sekundarna progresija Lune sovpadajo, imajo enake časovne cikluse in močno obarvajo naša življenja. Tako vsakih 28 let podoživimo vsa znamenja in hiše preko sekundarne Lune in tranzitnega Saturna, kar predstavlja naše osebnostno zorenje in še kako je pomemben prvi Saturnov in Lunin povratek, to je takrat, ko se progresirana.

Kako si lahko s tem pomagam?

Po zdravi kmečki pameti – tja kjer imam priložnosti in podporo bom usmeril glavnino svojega delovanja, da se okrepim, pridobim na samozavesti, da se kasneje lažje spopadam s težavnejšimi zadevama.

Kako poteka delavnica?

Preko spleta, razdeljena je v dva dela – teoretični in praktični del.

V prvem delu izveš vse o progresirani Luni, o njenem ciklu, o prehajanju astroloških hiš in znamenj in o ciklih tranzitnega Saturna, pa o vmesnih kvadratih in opozicijah.

V drugem delu pa se ukvarjam s tvojo karto, kjer ti opišem trenuten položaj obeh akterje in kaj to pomeni za tvoje delovanje.

Kdaj?

V sredo, 23.02.2021 ob 18.30, 3 šolske ure.

Mnenje udeleženke delavnice!

Mojčine delavnice so zanimive in bogate po vsebini, pa hkrati zelo uporabne. Poleg bogate teorije, vedno dobiš uporabne informacije in usmeritve, predvsem pa te Mojca motivira, da delaš tam kjer imaš priložnosti. Zanimivo je njeno kombiniranje večjih področij. Z veseljem se udeležujem njenih delavnic, najpogosteje astroloških, ko dobim konkretne odgovore. Priporočam. Valerija, Piran

Koliko?

33 evrov za 4 v 1 – predavanje, izris in interpretacija tvoje rojstne karte in gradiva.

Še razmišljaš, še oklevaš. Ne odlašaj. Prijavi se, vzemi si čas za sebe, saj ti zagotavljam, da se bomo imeli super, pa še veliko novega izveš, da še pred pomladjo izveš kje so tvoja mesta delovanja z boljšim izkupičkom.

Pametni  in pogumni se informirajo, da lažje načrtujejo in delujejo.

Vabljeni, da skupaj soustvarimo prijeten večer.

Velik pozdrav in objem, Mojca

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?