Kontaktni obrazec in prijava na e-mail tedenske novice

Pozdravljeni. Veseli nas, da smo pritegnili vašo pozornost in da vas zanima katera izmed naših dejavnosti, storitev ali produktov.

Tukaj nam lahko postavite vprašanje ali izrazite svoje mnenje, obojega bomo veseli.

Tedensko in mesečno vam pošiljamo kratka sporočila in obvestila.

Razkrijemo vam tudi, kaj se bo v tekočem tednu dogajalo v centru M, kaj bo tema FB live-a, kaj so aktualne delavnice, tečaji in ostala dogajanja.

Kliknite spodaj in se prijavite. 

Vizitka:

Mojca Gregorčič

Telefon: 00 386 41 639 408
E-mail: mojca.gregorcic@gmail.com

O meni

Prizadevamo si za povezovanje in skupno iskanje najprimernejših rešitev, iščemo sinergijo, nadgradnjo med astrologijo, Bachovimi cvetnimi esencami in hipnozo.Astrologija nam omogoča vpogled v našo osebnost, v naš genski zapis, spoznamo naše prednosti in težave na vseh življenjskih področjih. Tako odpadejo številna in dolgotrajna srečevanja ter dolgotrajne terapije, saj že na prvem srečanju prepoznamo jedro naših težav, ki jih v enem ali dveh naslednjih srečanjih s pomočjo hipnoze odpravimo ali vsaj omilimo, nato pa s samohipnozo nadaljujete delo doma.

Odlična podpora so Bachove cvetne esence, saj so najbolj subtilne in delujejo direktno na naša čustvena stanja, poiščejo ravnovesje v nas oziroma preobrazijo neustrezno čustveno stanje ter ga polarizirajo v novo čustveno stanje, ki je za nas ustreznejše in primernejše.

Facebook: Mojca Gregorčič