Lunin mrk in horoskop za teden pred nami

Smo pred  polno Luno v levu, ki bo imela še posebno moč, saj bo to letošnja prva lunacija, popolni Lunin mrk.

Posebne oblike lunacij so Sončevi in Lunini mrki. O mrkih govorimo takrat, ko imamo poleg konjunkcije ali opozicije Sonca in Lune, še konjunkcijo v določenem orbisu s severnim ali južnim luninim sečiščem.

Letos že v zimskem času začenjamo sezono mrkov, natančneje 31. januarja bomo imeli ob polni Luni popolni Lunin mrk na 11 stopinji leva, štirinajst dni kasneje, 15. februarja pa nastopi Sončev mrk na 27 stopinji vodnarja. Prvi, Lunin mrk se pojavi na osi 2 in 8, na osi lastnih financ in osebne vrednosti ter transformacije in upravljanja z viri drugih in lahko prinese  sadove vsega, kar so napovedovali ali začenjali jesenski mrki v preteklem letu.

Že od nekdaj so mrki med ljudmi povzročajo veliko vznemirjenost, a mrki ne prinašajo vedno samo slabih stvari, pomembno je upoštevati celotno delovanje v kombinaciji s tranziti in progresijami. Mrk delujejo kot katalizator, pospeševalec ali sprožilec vsega tistega, kar nam obljubljajo in napovedujejo rojstna karta, tranziti in progresije.

Horoskop za Sončeva znamenja v tednu od 29.01. do 04.02.2018

OVEN – Od sobote dalje ste nekam nemirni, kot da bi izgubili fokus. Ne bojte se, vse je prehodnega značaja. Posvetite se študiju ali raziskovan ju. Mnoštvo idej in zamisli vam bo v veliko korist, a na kariernem področju še ne bo vidnih rezultatov, pa čeprav si močno prizadevate. Posvetujte se s prijatelji.

BIK – Kako sledite toku dogajanj ? Gre ali je prehitro, pa toliko novega je kar na enkrat. Izkoristite priložnosti, ne bojte se uspeha in prepoznavnosti, poslušajte partnerja, saj vam daje prave nasvete.

DVOJČKA – Vaša moč misli je neomajna, a kaj ko ste tako nesamozavestni, da vas vse skupaj plaši. A pazite o čem razmišljate, od zamisli do uresničitve je tokrat kratka pot. Obvladujte se, izogibajte se črnogledosti in ne bojte se sprememb in počakajte na preboj v četrtek.

RAK – Zelo čustven teden je pred vami, popazite na svoje zdravje, prehlad se lahko pojavi nenadoma in podobno izgine. Partner vam ne bo znal svetovati, le še dodatne strahove in težave vam povzroča. Njemu je vse tako jasno, a vi ne razumete ničesar.

LEV – To bo vaš teden, saj boste v svojem znamenju gostili polno Luno in prvi letošnji mrk. Dodobra vas bo prebudil in spodbudil, da se boste končno postavili za sebe. Družina vas podpira na tej poti sprememb. Pričakujte težave na področju dela, ne bo in ne bo šlo, zavajanja in podtikanja si bodo podajali roke.

DEVICA –  Odločite se in spregovorite, razložite in zapišite svoje ugotovitve.  Vaša ustvarjalnost bo dobila krila v tem tednu, podelite jo z drugimi in hvaležni vam bodo. Pa naj bodo to nasveti o zdravem življenju ali umetniški utrinki. Partner vas podpira, pa čeprav se vam zdi, da je tam daleč, nekje v svojem svetu.

TEHTNICA – Samozavest je vaša prednost v tem tednu, tudi na finančnem področju vam gre dobro. Če se ukvarjate z nepremičninami ali samo razmišljate o lastnih nepremičninah, bo veliko priložnosti, pa čeprav bo komunikacija včasih preveč direktna, nestrpna in netolerantna. Imate možnosti, da dokončno zaključite in presežete vse kar vas bremeni in zavira.

ŠKORPIJON – Še vedno ste v dobri koži, čeprav imate malce manj samozavesti in imate občutek, da od številnih možnosti izgubljate tla pod nogami, pa še finance vas skrbijo. Težko izrazite vse vaše bojazni, pa še takrat vas nihče ne razume, vsi se nekam umikajo in se vas bojijo. Nič vam ni jasno. Zakaj ?

STRELEC – Imate energije, da bi gore premikali, a ste preveč zaletavi, da bi prišli do konca. Čustven del vas ne podpira, samo doliva olja na ogenj, vi pa tako nemirni in nestanovitni, da ne veste ne kam in kako. Zaupajte si, veliko bolje vam kaže, kot se vidi.

KOZOROG – Močni, trdni in odločni ste, pa čeprav partner pritiska na vas. Ne daste se in greste samo še naprej. Samozavest in finance vas ne skrbijo, celo nekaj mehkobe in lepote se je pojavilo v vaši komunikaciji. A kažejo se že prvi znaki utrujenosti, vzemite si odmor, spočijte se in si naberite novih moči. V osami bo šlo najbolje in najhitreje.

VODNAR  – Tako močno ste zatopljeni v svoje vizije, da ne  opazite vseh namigovanj in podtikanj. Nič vas ne skrbi, a ni vedno vse tako enostavno. Berite sporočila med vrsticami, če ne bo šlo drugače, vam nenadejani dogodek končno odpre oči.  Strastno se predajate delu in s pravo mero razumevanja bodo kmalu rezultati.

RIBI – Varno ste »spravljeni« v svojem svetu, tako dobro, da drugih sploh ne opazite. Pa bi jih morali. Kažejo se vam prve težave pri delu, a vi še vedno vztrajate pri starem. Ne zanašajte se na prijatelje, preveč konkretno vas bodo postavili pred dejstva, da jih enostavno ne boste razumeli.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?