LUNIN PLES – 01.08.2023, od torka do torka

AKCIJA MESECA - OSEBNI ASTROLOŠKI POSVET

LUNIN PLES OD TORKA DO TORKA

Torek, 01.08.2023, danes imamo dve pomembni astronomsko astrološki dejstvi – večerno polno super Luno v vodnarju in trigon med Jupitrom in Marsom. Tokratna lunacija bo v nas budila željo po svobodi, drugačnosti,…Postreže nam z novostmi, idejami, o katerih se nam še včeraj ni sanjalo. Ponovno si zaželimo druženja in povezovanja, pa naj bodo to prijatelji, kolegi ali osebi, s katerimi nas povezuje neka skupna ideja. Vodnarske energije so odlična priložnost za novosti, za eksperimentiranje in raziskovanje. Najmočneje bodo zaznali pozitivno delovanje tokratne polne lune vodnarji, pa tudi ostala zračna in ognjena znamenja. Težje bo za zemeljska znamenja, saj preveč ljubijo realnost, stalnost in realnost. S spremembami si niso blizu. Podobno se bodo počutila vodna znamenja, saj vodnar težko sprejema čustva, preveč ga obremenjujejo, vežejo, enostavno se preplaši in ne ve kaj bi. Celodnevni vpliv zemeljskega trigona med malefikom Marsom in benefikom Jupitrom, pa nam prinaša realno upanje, zanos, navdušenje, pogum in moč. Vpliv lahko občutimo skozi celoten teden, še posebej zemeljska znamenja, ki so bila že včeraj deležna znatne podpore.

Sreda, 02.08.2023, upadajoča Luna se danes težavno sooča z drugimi planeti – Jupitrom, Uranom in Venero – pojavlja se občutek nezadovoljstva, nemoči, nemira in razhajanja. Olja na ogenj prilije opozicija med Merkurjem in Saturnom – previdno v prometu, komunikaciji in dogovarjanju. Težko bo, saj v ospredje vstopa pesimizem, adijo lepe misli, vsaj za danes. Najtežje bo za device in ribe.

Četrtek, 03.08.2023, Luna prestopi v znamenje rib, poveča se občutljivost, senzibilnost in postanemo čustveno bolj obremenjeni. Pritisk se stopnjuje od opoldneva dalje, ko se Luni pridruži Saturn – pojav strahu, nemoči, višja sila nas vodi v labirint težkih misli. Večerna opozicija z Merkurjem, še dodatno poslabša situacijo – nismo zbrani, težko si zapomnimo, še težje načrtujemo. Izpostavljeni bodo predvsem ribe in device – vsi lastniki Sonca in Lune v teh znamenjih, pa tudi ostalih osebnih planetov – Venera, Marsa in Merkurja. Vreme se lahko še dodatno poslabša.

Petek, 04.08.2023, Luna nadaljuje svoj pohod upadanja preko znamenja rib, mi pa smo še vedno preveč občutljivi, na trenutke muhasti – vsi, a najbolj znamenje rib, raka in škorpijona. Skozi celoten dan bomo težko kos vsemu nemiru, tako bo še najbolje dan preživeti v osami ali v družbi dobre glasbe ali na sprehodu ob vodi. Tudi obisk savne je dobra odločitev.

Sobota, 05.08.2023, Luna še pred jutrom prestopi v ognjenega ovna in nam končno prinese nekaj spodbude. Pred nami je dinamična sobota, ko se nam povrne energija in elan, želimo nadoknaditi vse zamujeno v enem dnevu. Najbolj neugnani bodo ovni, levi in strelci, a tehtnice, vodnarji in dvojčki se bomo spraševali, le kam se jim tako mudi, saj je jutri še en dan.

Nedelja, 06.08.2023, in prav smo imeli, danes je nov dan, Luna je še vedno v elementu ognja in se harmonično povezuje s Soncem in Venero. Pred nami je odličen dan, veliko novega se nam bo porodilo in še več bomo lahko udejanjili, še najbolje bo za ognjeno zračna znamenja – ovne, strelce in leve ter vodnarje in dvojčke.

Ponedeljek, 07.08.2023, nov teden začenjamo s težavno kombinacijo Sonca in Jupitra – preveč je nerealnosti, pretiranega optimizma in iluzij. V ospredju bodo levi in biki, bikom bo uspelo ohraniti nekaj realnosti, levi pa kot da dobijo krila. A bo bolj malo od velikih pričakovanj. Večer prinaša več miru in realnosti kot napoved prihajajočega tedna.

KONČNO PRESEZITE PONAVLJAJOČE VZORCE.

Zapis je splošno veljaven za celotno populacijo, pri čemer Luna opisuje naš notranji, čustveni svet. Kot najhitrejši planet nam daje največ informacij o trenutnem dogajanju.Za natančnejše osebne informacije, pa je potreben posvet pri astrologu, kjer vam opiše povezave vaše rojstne karte s trenutnimi postavitvami na nebu, kje so vaše priložnosti in slabosti.AKTUALNA ODDAJA DOBRO JUTRO IN LUNIN PLES VSAK DRUGI TOREK V MESECU.