LUNIN PLES, od torka do torka, 24.01.2023…

LUNIN PLES V ODAJI DOBRO JUTRO

ASTROLOŠKI POSVET - PRIPRAVIMO SE NA LETO 2023

LUNIN PLES

Torek, 24.01.2023, takoj po polnoči se Uran obrne v direktno gibanje, nam pa se obeta nemirno jutro. Tako z aktivnostmi počakamo do 10.ure, saj bomo preveč občutljivi in čustveni, še posebej spremenljiva znamenja. Nato pa veselo na delo, sledi odličen čas za komunikacijo, povezovanje in dogovore. Večer nam postreže s presenetljivimi zaključki.

Sreda, 25.01.2023, danes sta glavna akterja dneva Sonce in Jupiter, ki nas bosta navdihovala z optimizmom. Imeli bomo prijeten dan, na trenutke zasanjan, kot nalašč za sanjarjenje – pa saj veste, da smo takrat najbolj kreativni, z nežnimi energijami Lune v ribah, ki zvečer prestopi v ognjenega ovna.

Četrte, 26.01.2023, vse do poznega popoldneva se ognjena Luna v ovnu harmonično povezuje s preostalimi planeti in nas potiska v akcijo, še posebej ognjena in zračna znamenja – ovne, leve, strelce, vodnarje in dvojčke. Dovolj bo optimizma, poguma, realnih možnosti in potrebne energije. Večerna srečanja in sestanke preložimo na boljše čase.

Petek, 27.01.2023, zgodnjem jutru Venera prestopi v znamenje rib, v znamenje svoje višine. Biki in tehtnice se bodo soočali z visokimi pričakovanji in željami. A le kaj jim uspe? Petkovo popoldne bo zelo konstruktivno, z lahkoto se lotimo vsega, vztrajamo in uspemo, saj nam Luna in Saturn nudita odlično podporo, prva z idejami, drugi z realizacijo in vztrajnostjo. Ovni in vodnarji ne odlašajte.

Sobota, 28.01.2023, prebudimo se v dan z močno Luno v biku, ki se lepo povezuje z Venero. Prijetne energije, še posebej za ženske se bodo nadaljevale do zgodnjega popoldneva, ko sledi prvi krajec – spopad ega in čustev, adijo dobro razpoloženje.

Nedelja, 29.01.2023, z rastočo Luno v biku in ob dobri podpori preostalih planetov bomo imeli prijetno nedeljo. Odlično za poležavanje, prijetna druženja in hedonistično uživanje. Nedelja z veliko začetnico.

Ponedeljek, 30.01.2023, lenobnosti je konec, pred nami je zelo intenziven dan. Glavni akterji bodo danes energično Sonce, Merkur in Uran. Nezavedno nas bodo potiskali v akcijo, v spremembe, skozi celoten dan. Odleže nam šele zvečer, ko se Luna poveže z Jupitrom in nam povrne mir in optimizem.

Želim vam prijeten teden, stopite iz cone udobja in se aktivirajte, če se še niste. Če potrebujete malo spodbude, pa vabljeni na astrološki posvet. Veselim se vsakega med vami, Mojca

VAS ZANIMA KAJ VAS ČAKA V LETU 2023?
ODDAJA DOBRO JUTRO, VSAK TOREK OB 7.15