Lunin ples in horoskop v tednu od 12.03. dalje

Naša Luna se že pripravlja na ponovno združitev s Soncem, za nov lunarni mesec, za nov mlaj. Počasi se ohlaja od strašnega razburjenja ob polni Luni in si globoko v sebi priznava, da v njegovi družbi sploh ni tako napačno. Malce ukrotiš njegovo sebičnost in ego ali pogledaš preko tega in mu priznaš avtoriteto, ki  mu gre, pa sta oba srečna in zadovoljna – Sonce, kot moški princip in Luna kot ženski princip, v vsakem izmed nas. Mlaj bo v sobotnem popoldnevu še v znamenju rib, nato pa Luna prestopi v ognjenega ovna, da malce spodbudi naša pričakovanja o pomladi, da bomo hitreje dočakali prvi pomladni dan, 20. marca popoldan.

OVEN – Lepo je, ko imaš vladarico ljubezni v svojem znamenju, družbo pa ji dela planet sporazumevanja. Vse teče kot po maslu, a ker življenje ni samo pravljica,  se še vedno pojavljajo neke stare bojazni, strahovi ali slabe izkušnje, prav na tem področju.

BIK – Takšna energičnost in vihravost je tudi za najbolj potrpežljivo znamenje zodiaka – bika, velik izziv. Zaman opozarjate, zaman prigovarjate in dokazujete, enostavno gre dogajanje svojo pot. Povprašajte partnerja za nasvet, a večina odločitev je na vas.

DVOJČKA – Končno ste zadihali v tem tednu, akcija se je vrnila, konec sanjarjenja, polno idej. Najbolje vam bo med prijatelji, a do sobote, do novega lunarnega meseca ali mlaja le načrtujte, potem pa akcija in z dobrimi izvajalci vaših idej, boste sanjsko moštvo.

RAK – Trenutno ni vaš čas, vse je preveč ujeto, fokusirano, »zabetonirano«.  Čutite ujetost med strahovi in manipulacijo, oboje vam je tuje in že dobro načenja vašo energijo. Bodite optimistični, poiščite skrite talente v sebi, družite in učite se od  otrok, z najbolj spontanimi in odkritimi sogovorniki.

LEV – Za vas se je pomladansko čiščenje in urejanje že začelo, ne dajo vam miru malenkosti in banalnosti vsakdana, težko se prepoznate. Bodite na toplem, naj vas ne zapeljejo prvi topli žarki, pazite na  svoje zdravje, da ob koncu zime ne staknete prehlada.

DEVICA – Dobro in hitro vam bo šlo v tem tednu s spremembami,  včasih bodo prepovršne, pa bo potrebno kakšno lekcijo ponoviti. Če navedenemu dodaste še kanček igrivosti in kreativnosti,  če se boste sposobni prepustiti in opustiti nadzor, bo šlo vse kot po maslu, a partnerja na žalost ni v tej zgodbi.

TEHTNICA – Pa  je spet posijalo sonce v vaše odnose, za vas pravi balzam, saj ste dobesedno odvisna od njih. Vaša vladarica Venera je v ognjem ovnu, na trenutke neprepoznavna, tako zaletava in ognjevita, da vam jemlje sapo. Če boste želeli parirati partnerju, boste potrebovali odločenost in v tem tednu imate priložnost, da se temu privadite in opustite nenehna usklajevanja in pogajanja.

ŠKORPIJON – Počakajte do mlade Lune v soboto, malo za njo se vam povrnejo moči, oziroma se vam osredotočijo na en sam cilj, da boste končno kaj udejanjili, saj v zadnjih tednih to ni bila vaša odlika. Pazite na besede, ne ujemite se v zanko »pogrevanja stare juhe«, pozabite in pojdite dalje.

STRELEC – Malce ste se unesli in umirili in začeli raziskovati in analizirati pretekle namere, saj dejanj je bilo bolj malo. V tem tednu se posvetite konjičkom, počnite nekaj lepega, kar vas navdihuje in sprošča, prebudite otroka v sebi – svojo ustvarjalnost. Za konec tedna povabite partnerja na izlet ali na gledališko predstavo.

KOZOROG – Tokrat vam pa zares ne bo zmanjkalo moči, a boste navzven vseeno slabo delovali. Težave vam bo povzročala komunikacija in odnosi znotraj družine, še posebej z dominantnejšim staršem.  Če le ne bo šlo, povprašajte prijatelje za nasvet, so pravi naslov.

VODNAR – Težko se odločite v teh dneh, ne veste kako bi delovali, na eni strani ste preveč resni, odgovorni, neprilagodljivi, v nadaljevanju pa preobrat in nič od tega.  Od vsega preigravanja,  ste že pošteno utrujeni, počakajte do sobote popoldan.

RIBI – Le še Sonce in vaš vladar vztrajata v vaši družbi, a zgodba se počasi končuje.  Presenečata vas jasnost in odločnost misli in velike ambicije.  Naj vas ne zmotijo slabe, pretekle izkušnje, ki vam na trenutek  jemljejo pogum, konec tedna bo odličen za uresničevanje nalog, povabite partnerja, saj je bo v dvoje lažje in uspešnejše.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?