Lunin ples in horoskop v tednu od 14.01.2018 dalje

Smo v tednu pred mlajem ali mlado luno, kateri se bo dovršil v zgodnjem sredinem jutru. Energije bodo še vse do takrat upadale. Ne naprezajte se preveč, priložnosti za nove začetke bo še dovolj.

Teden začenjamo z močnimi zemeljskimi energijami kardinalnega kozoroga, kateri gosti kar 6 planetov. Ambicije in pričakovanja so močna, volja je neomajna, dobesedno z »glavo skozi  zid« je natančen opis. Prva se bo iz hladnega, nepopustljivega objema kozoroga izvila Luna, nato še Venera, nazadnje pa še Sonce v sobotnem jutru. Vsi prestopijo v vodnarja, mi pa malce lahkotneje zadihamo, večja bo težnja po svobodi, bolj bomo socialni, lažje bomo poiskali skupne poti, predvsem v odnosih.

OVEN – Moč in priložnosti se vam neprestano ponujajo,  a le če si upate kaj spremeniti in če dobro načrtujete, ko sledite predpisanim postopkom in ne iščete bližnjic.  Vse ste podredili uspehu, a trenutek nepozornosti, korak vstran od začrtanega in adijo dobri rezultati. Bodite na preži, obvladujte situacijo, preigravajte različne scenarije.

BIK – Uživate v trdnih odnosih vseh vrst, a trdnost z romantiko in bližino ne gre najbolje, saj so vsak na svojem bregu.  A počakajte še nekaj dni, od četrtka dalje,  postanete bolj  svetovljanski,  popolnoma nov veter prevetri vaše odnose, svoboda postane glavna zgodba. Če imate priložnost za pot v tujino, jo izkoristite.

DVOJČKA – Še vedno čakate na svojega partnerja,a  on kot da je ujet v svojem sanjskem in skrivnostnem svetu.  Enostavno ne more izstopiti, potrebuje mir in tišino, da si povrne moči. Za vas pa ni ovir, odločno v novo leto s številnimi spremembami in preobrati,  dobro planirajte in udejanjaj te spremembe in že lahko žanjete prve rezultate.

RAK – Le kaj bi raki v tem tednu brez sodelovanja. Z lahkote se zanašate na druge, saj so tako resni in odgovorni pa tudi sami ste bolj vztrajni in odločni. Vaš čustveni svet je trenutno malce v zatonu, pa po pravici povedano zanj sploh nimate časa, preveč je ambicij, vi pa jim le sledite in si dovolite, da vas drugi usmerjajo. Lahko jim zaupate.

LEV – Imate občutek, da se morate postaviti za sebe, radi bi zablesteli v vsej lepoti in pomembnosti, a kaj ko vam delovne obveznosti tega ne dopustijo. Vsakdanje življenje načrtujete do potankosti, obsedeni ste z zdravjem, trepetate pred prihajajočo epidemijo gripe. Tako povprečni ste v tem tednu, le kje je speči lev v vas ?

DEVICA – Kdor čaka dočaka, tudi za vas je prišel čas, da začutite tisto pravo ljubezen v vsej veličini, pa čeprav je skromna, na trenutke hladna. Morda ste obudili neko staro zgodbo, vztrajajte na svojih odločitvah, saj vam vse novo prinaša težave in odnese prebujeno upanje na bližino in ljubezen.

TEHTNICA – V tem tednu imate odlične priložnosti, da dokončate vse tisto, kar vam ni uspelo v prejšnjem letu, pohitite, do srede zjutraj še imate čas. Družina vam stoji ob strani, trdno in odločno, pa čeprav partner včasih trdi drugače.  Zaupajte svojim koreninam in poreklu.

ŠKORPIJON –  Če kdaj, boste v tem tednu uspešni na številnih življenjskih področjih,  neizmerna moč je v vas in letošnje leto bo zagotovo vaše, saj bo na vas popazil Jupiter, ko se bo sprehajal po vašem znamenju. Izkoristite v tem tednu svoje komunikacijske potenciale, dogovarjajte se, sklepajte posle in podpisujte pogodbe. Nihče vam ne bo kos. Eni imate pač srečo.

STRELEC – Čeprav vas velikokrat ne zanimajo detajli v življenju in se ne ukvarjate s takšnimi nepomembnostmi kot so osebne finance, boste v tem tednu obsedeni z njimi. Denar, pa denar in še enkrat denar.  Popazite na svoje zdravje, vso to nakopičeno energijo morate na pravšnji način potrošiti. Obisk savne, bazena ali vsaj samoten sprehod ob vodi vas bo dodobra razbremenil.

KOZOROG – Ko ste car, ste car z veliko začetnico. Naj se vidi veličina, pa čeprav le enkrat na leto. In tu je vaša največja kvaliteta – dolgo načrtujete, ste v tem neomajni, izkoristite vse dane možnosti in na koncu zažarite. Drugim , manj vztrajnim od vas pa sporočate, da se je vredno potruditi in počakati. Pa ne mislite, da vas razumejo in poslušajo.

VODNAR – Počasi se približuje vas čas, vaše letno obdobje. Venera bo v četrtek prestopila v vaše znamenje, za njo v tem tednu še Sonce. Še vedno se preveč ukvarjate s poznanim in že osvojenim, pa saj veste, da to ni vaša zgodba. Nekako se ne znajdete sami seboj, vse kar izrečete ali sporočite ni razumljeno in kot bumerang prileti nazaj, vi pa ste v tednu kot pravi nezemljan na planetu Zemlji. Posvetite se sebi,  naberite si moči v osami, v meditaciji in počakajte na boljše čase. Niso prav daleč.

RIBI – Čisto v vaši domeni, sami in osamljeni v svojem svetu, skupaj z vladarjem, ki se je distanciral od vseh.  Nekaj se vam obeta iz tujine, poiščite priložnosti tam, v odlično pomoč in vodilo vam bodo prijatelji, pa čeprav imate občutek, da ste si svetlobne milje narazen, a jim lahko popolnoma zaupate. Prepustite se.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?