Lunin ples in horoskop za sončeva znamenja od 5.03.2018 dalje

Od ponedeljka do srede zvečer bo upadajoča Luna v škorpijonu in z njo primeren čas za obračune in obračanje v sebe.  Merkur in Venera že napovedujeta prihod pomladi s prestopom v znamenje ognjenega ovna. Pomlad tudi letos zagotovo bo, ne glede na mraz v prvem delu tedna, prve spremembe nas lahko razveselijo že v sredo, nadejajmo se, da nam vsaj malce snega pobere. Najprijetnejši del tedna bo od srede do sobote z Luno v strelcu, vikend pa v domeni Lune v kozorogu – delo v zavetju doma.

OVEN – Zelo ste ognjeviti, ambicije pa se samo še stopnjujejo. Trenutno je še malce težav z osredotočenostjo, a kmalu bo bolje in boste lažje ločili zrnje od plev. Od torka dalje bodo misli jasnejše, v odnosih pa bo več akcije in pobude.

BIK – Lovite zadnje trenutke nerealne vznesenosti in hkratne ujetosti, z načrti počakajte do srede, po tem pa za vas ni več ovir- akcija in še enkrat akcija. Partner vas še vedno podpira, na kariernem delu pa še  čuti negotovost.

DVOJČKA – Trpite v teh dneh, saj tudi od preveč dobrega včasih boli glava. Sanjarjenje ni ravno vaša odlika, od srede dalje pa jasne misli, nove ideje in gremo. Popazite na cesti, da hitro ne bo prehitro.  Partnerja jemljite z rezervo, saj še sam ne ve kaj bi, sredi mesece bo sprememba tudi pri njemu.

RAK – Nevidna nit vas vleče v odnose, a tam v tem tednu za  vas ne bo sreče. Vsi nekaj zahtevajo od vas, vas omejujejo in nič ne razumejo. Še vedno razmišljate kateri tečaj bi vpisali to pomlad, v tem tednu se zagotovo odločite. Še namig – joga, risanja, ples ali tuji jeziki? Veliko stvari vas zanima.

LEV – Čutite in nekje globoko v sebi veste, da so spremembe nujne in neizbežne, a ne veste kje in kako začeti. Poslušajte sebe in sledite svojemu poslanstvu. V tem tednu obvladujte hitre misli in svojo nestrpnost. Posvetite se družini, tam najdete nove moči.

DEVICA – Še vedno težko razumete druge in drugi ne razumejo vas. Prve spremembe se napovedujejo že za torek in sredo, potem pa počasi še ostalo. Nekaj naredite za svojo samozavest, a ne sprašujte drugih kaj, pričakujte nek nenaden preobrat na finančnem področju.

TEHTNICA – Muhasti in čustveni ste, partner pa vam prinaša dodaten nemir, ko se neprestano premišljuje, ne drži besede, je brez občutka za vaše potrebe. V tem tednu delajte, ukvarjajte se z vsakdanom, pa dobite nekaj miru. Sami sebi ste dovolj, v družbi boste težko obvladovali svoje besede. Previdno v prometu.

ŠKORPIJON – Trenutno ste kot direktor banke, ki mu osebne finance vodi žena. Ne gre in ne gre z denarjem, pride in gre, a je prehodno, v drugem delu meseca sledi stabilnost. Pazite kaj se dogovarjate in kaj podpisujete, še najbolje bo da se zamotite s svojimi konjički. Sami sebi boste najboljša družba.

STRELEC – Koliko idej, pa nobenega rezultata. Morda je čas, da vstopite v politiko ali pa se začnete ukvarjati s humanitarnim delom. Imate potencial, le še malce samozavesti, pa bo.

KOZOROG – Še vedno ste neomajni in odločni, pa čeprav vaš čustven del že zelo trpi. Še tisto malo kar ga je, je predmet izsiljevanj in manipulacij. Veliko pridobite, če se za kakšen dan odmaknete od toka dogajanj, lahko v osamo, v duhovnost, da dobite nove ideje za spremembe, pa še novih moči si naberete.

VODNAR – Težave z osebnimi financami še kar trajajo, nekaj idej za razrešitev se pojavi sredi tedna, ste že preko najhujšega, a vas še vedno gnjavi in ubija pomanjkanje zaupanja v sebe. Ljudje vas občudujejo, a vam ni popolnoma jasno zakaj. Vleč vas v tujino, a realnih pogojev še ni za to pot.

RIBI – Kako smo polni sami sebe v svoji zasanjanosti, a nič ni večno. Sredi tedna sledijo prve spremembe, ponovno se vam povrnejo realne in jasne misli in malce drugačen pogled na finance. Pazit, da ne bo prevelikih presenečenj, da ne bo padec na realna tla preveč težaven in boleč. Neizbežne so temeljite spremembe.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?