Lunin ples in horoskop za sončeva znamenja

LUNIN PLES SKOZI TEDEN OD 18. DECEMBRA DO 24. DECEMBRA 2017

Ponedeljkovo jutro začnemo z mlajem, z  mlado Luno v znamenju strelca. Čas novih začetkov in  prijetne energije okoli nas in v nas samih. Optimizem strelca nas bo spremljav skozi celoten teden, pa čeprav nekateri planeti s prehodom v znamenje kozoroga že napovedujejo čas resnosti, odgovornosti in omejevanj, opazujte energije okoli sebe in v sebi. Praznično vzdušje, veseljačenje na velika vrata  se zaključi že pred prazniki, nato nastopi umirjen, intimen čas praznovanj v krogu najbližjih.

Umirjeni, sproščeni in polni zaupanja se bomo lotevali zadev in izzivov v začetku tedna. Najbolj dinamična dneva v tednu bosta sreda in četrtek, predvsem njuni popoldnevi bosta stresni in naporni,  ko se bomo težko soočali z realnostjo.

Za praznični nedeljski večer bo poskrbela nežna in subtilna Luna v ribah in ustvarila prijetno vzdušje, a le če se bomo uspešno izognili nemiru poznega nedeljskega popoldneva. Tako letošnji božični večer v krogu družine načrtujmo malce kasneje, po osmi uri zvečer, popoldan pa si vzemimo čas za sebe, da se umirimo in spočijemo.

V tem tednu se dovrši kar nekaj planetarnih sprememb, tako se bo v sredo zjutraj Saturn, bog časa, veliki učitelj in vladar karme, dokončno premaknil v znamenje kozoroga, v znamenje svojega doma , nam pa prinesel več resnosti, odgovornosti in omejitev, tako na osebnem, kot na družbenem nivoju. Saturn na približno dve leti in pol zamenja znamenje in njegov cikel sovpada s ciklom progresirane Lune, to je par, ki nam v astrološki prognozi odlično služi, prvi s postavljanjem omejitev, druga z novimi priložnostmi.

Poleg Saturna je v tem tednu pomemben še Merkurjev obrat v direktno gibanje in nam bo olajšal sporazumevanje in razumevanje.

OVEN – Odlično vam gre in vam bo tudi šlo, česar se boste lotili. Zavedate se moči sprememb in se jih neustrašno lotevate, pri čemer se zanašate za svoj notranji glas, ki vam odlično služi. Sprejmite izzive iz tujine, presenečeni boste nad rezultatom.

BIK – Nekam nemirni ste v teh dneh, pa ne najdete pravega vzroka, v vas pa brbota in brbota in ne da miru. Nekaj morate spremeniti, a vam gre težko od rok, ko pa je toliko vsega, da človek ne ve kje začeti. V začetku naslednjega tedna se vse dileme razblinijo in življenje postane lažje.

DVOČKA – Še nekaj dni se boste ukvarjali s preteklostjo in raziskovali, a pred vami so boljši časi, ki jih dočakate že v prazničnem vikendu. Preživite praznike v družbi najdražjih in posvetite se že vendar partnerju, ki že dolgo čaka na vas.

RAK – A morate res vse postoriti v tem tednu, umirite se in pustite kaj za po praznikih in tako obdržite svoje zdravje. Posvetite se sebi, sedaj je odličen čas za opuščanje starega in za manifestacijo novega, ker veste kaj hočete in želite in čutite kaj so vaše resnične  potrebe.

LEV – Verjetno imate najlepšo, najbolj izvirno in najbolj sijočo jelko v celem mestu. Dajte si duška, ustvarjajte v teh predprazničnih dnevih, pomagajte tudi drugim s svojimi idejami, ki tega ne zmorejo ali pa jih povabite v vaš praznični dom. Ne pretiravajte z veseljačenjem, da vas ne ujame prehlad.

DEVICA – Eno vam narekuje srce, drugo razum. Prepustite se že in uživajte v krogu svoje razširjene družine. Bodite pobudnik za srečanja, druženja. Na partnerja pri tem ne računajte, vam ne nasprotuje, pomagal vam pa tudi ne bo prav veliko.

TEHTNICA – Tole vaše iskanje harmonije in ravnovesja vas je že pošteno izčrpalo, ozrite se v sebe in končno se postavite za sebe. Pa v čem je težava? Prav teh dnevih ste odlični v komunikaciji s svojo okolico, izkoristite to danost. Partner vas bo presenetil, pa se vam še sanja ne kako in s čim.

ŠKORPIJON – Uživate življenje, za vas ni ovir, pa še bolje vam bo šlo. Obetajo se vam finančni prilivi, če ne bo božičnice, bo pa od kje drugje kaj kanilo. Partner vam je pri tem v veliko podporo. Le na svoje besede popazite, bodi prizanesljivejši in strpnejši do drugih, saj vsem ne gre tako dobro kot vam.

STRELEC – Tile predpraznični dnevi so kar naporni, takšne intenzivnosti nebi zdržali celo leto, a vi le uživajte, to je vaš čas, ki se že počasi zaključuje. Pojavljajo se že prve resne misli, morda vas zaskrbijo finance, morda prvič naredite obračun meseca. Ne zanašajte se na druge, sami se morate spopasti z izzivi.

KOZOROG –  Pomemben, če ne prelomen teden je pred vami. Od srede dalje bo vaš vladar ponovno močan, v svojem znamenju. Umirite se in sami sebi boste najboljša družba. Glasba ali dobra poezija bosta odlična izbira. Če se že morate družiti, se družite s prijatelji.

VODNAR – Vleče vas v neke stare zgodbe, kot da nima mate poguma in odločenosti za novo. Partner bi vam znal odlično svetovati in vas usmeriti. Finance boste razreševali po praznikih, a v tem trenutku je najbolje, da plačilne kartice puščate doma, na varnem. Praznovanja načrtujte v družbi prijateljev, ki so vam podobni in vas razumejo.

RIBI – Sploh se ne znajdete v tem norem svetu nazdravljanja in brezkončnega praznovanju. Vam je vse tako ceneno in lahkotno. Ubežite vsemu temu  v zavetje lastnega doma in bodite ustvarjalni, realizirajte vaše zamisli in jih izpostavite še letos.  Zgrabite priložnost, saj vam gre dobro. Uspeh zagotovljen.

IMATE MORDA VPRAŠANJE ?